Κραξε μαζί μας:Να θες να κοιμηθείς και ησυχία να μην βρίσκεις!
 
 
Κραξε μαζί μας:Να θες να κοιμηθείς και ησυχία να μην βρίσκεις!
 
Είσαι άυπνη με 3 ώρες ύπνο , πηγαίνεις το παιδί σχολείο μετά κατευθείαν για δουλειά και επιτέλους  φτάνει η στιγμή να πας σπίτι, να φας και ονειρεύεσαι να ξαπλώσεις για να κοιμηθείς μια ώρα το μεσημεράκι. Όχι δεν κοιμάσαι κάθε μέρα το μεσημέρι αλλά αυτή την φορά το θες πολύ!
 
 Μαζεύεις τα πιάτα, κάνεις ένα ντουζάκι,ανοίγεις λίγο το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας να μπει δροσερό αεράκι κοιτάς το ρολόι και είναι 3.30 το μεσημέρι και επιτέλους είσαι έτοιμη αφεθείς στην αγκαλιά του Μορφέα! Τεντώνεις το κορμί σου και ακούς ένα κρατς στην ραχοκοκαλιά και λές επιτέλους χαλαρώνω!!!
 
 Και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είσαι στην δική μου κρεβατοκάμαρα.(Πολύ κακό αυτό θα καταλάβετε παρακάτω) Και δυστυχώς στην απέναντι πολυκατοικία είναι ένα οδοντιατρείο με μια αυλίτσα… που μάλλον και αυτοί ζεσταίνονται και έχουν ανοιχτή την μπαλκονόπορτα… και τότε αρχίζει η ταλαιπωρία σου…. ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο τροχός της οδοντιάτρου και χαχαχαχαχα τα γέλια και η κουβεντούλα… και σκέφτεσαι: ” μα είναι δυνατόν να έχουν τροχό στο στόμα και να γελάνε ???” και ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο τροχός και δεν σε ενδιαφέρει αν τροχίζει δόντι ή μασέλα αλλά θες να σταματήσει γιατί νυστάζεις και θες να κοιμηθείς!!!!!!! 
 
Παράλληλα στην αυλίτσα σκάει μύτη ένας κυριούλης γύρω στα 68 με ένα καπέλο,γαλότσες και μια τσάπα!!! Ωχ σκέφτεσαι κρυφοκοιτάζοντας από το παράθυρο και αρχίζει τσάκα τσούκα με την τσάπα και σταματημό δεν έχει! Γυρνάς πλευρό και σκέφτεσαι: ” θα κοιμηθώ που να σκάσετε!” Αμ δε! Που πας κοπέλα μου να κοιμηθείς με τροχό ,τσάπα και τουλάχιστον 4 άτομα να χαχανίζουν σχεδόν δίπλα σου??? Ξανά αλλάζεις πλευρό , βάζεις το μαξιλάρι στο κεφάλι σου και το προσπαθείς… με τα πολλά όμως έχει πάει 5 το απόγευμα και το μάτι είναι γαρδουμπάκι και τα νεύρα κρόσια!!! 
 
Και τότε την στιγμή που είναι λίγο πριν το τέλος της κοινής ησυχίας και εσύ πρέπει να ετοιμαστείς για να ξαναπάς για δουλειά ,η οδοντίατρος κλείνει το παράθυρο ,κατεβάζει το εξώφυλλο και καταλαβαίνεις ότι πάει σπιτάκι της και εσύ είσαι άυπνη!!!! Τότε τι κάνεις????? 
 
Εγώ πάντως θα σας εξομολογηθώ την αμαρτία μου… 
 
ήθελα να τρέξω να πάρω από το πατάρι το τόξο με τα βέλη που έχουμε να την στήσω απέναντι από την οδοντίατρο και να την κάνω στόχο!!!! 
 
Έτσι για να μάθει ότι η ώρα κοινής ησυχίας υπάρχει όχι για να μας σπάει αυτή τα νεύρα με τον τροχό της και την τσάπα της , αλλά για να ησυχάζουμε λίγο!!! 
 
Βράζωωωω κορίτσια μου βράζωωωωωωωωω! 
 

Close