30 -ιδέες- για -ασημί- νύχια-

30 ιδέες για ασημί νύχια . Υπέροχες ιδέες για ασημί νύχια  για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ασημί χρώμα, ασημί σχέδια και ασημί γκλίτερ στο Πρωτοχρονιάτικο σας μανικιούρ.

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και σίγουρα θέλουμε να είμαστε πιο λαμπερές από ποτέ διότι υποδεχόμαστε το νέο έτος. Θα φάμε όλοι μαζί με φίλους και συγγενείς, θα διασκεδάσουμε, θα πιούμε, θα χορέψουμε κι ακόμη κι αν γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά σε κάποιο σπίτι σίγουρα θα θέλουμε η εμφάνισή μας να είναι εντυπωσιακή.

Τόσο εντυπωσιακή  που να μοιάζουμε λες και κλείσαμε τραπέζι πρώτο τραπέζι πίστα. Αν λοιπόν μιλάμε για λάμψη, εντυπωσιακό  χρώμα και σικ εμφάνιση τότε σίγουρα το ασημί είναι το πρώτο χρώμα που έρχεται στο μυαλό μας. Ένα λαμπερό και σικ χρώμα που θα αναδείξει την εμφάνισή μας. Πάμε να δούμε 30 ιδέες για το πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ παρακάτω:

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μαύρα και λευκά νύχια με ασημί γκλίτερ

Το γκλίτερ είναι ένα χρώμα που σίγουρα το προτιμάμε πολύ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όμως είναι κι ένα χρώμα που αποτελεί την γενικότερη φετινή τάση. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο Πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ σε λευκό και μαύρο με ασημί σχέδια με γκλίτερ.

30 ιδέες για Πρωτοχρονιάτικα νύχια σε ασημί χρώμα

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μαύρα νύχια με ασημί γκλίτερ

Φυσικά και μπορείς φέτος την Πρωτοχρονιά να επιλέξεις τα μαύρα νύχια αφού είναι ένα χρώμα κομψό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Αν θέλεις όμως να προσθέσεις λίγη επιπλέον λάμψη τότε μη φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις ασημί γκλίτερ.

μαύρα-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες- μαύρα-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες- μαύρα-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μαύρα νύχια με ασημί γκλίτερ και Χριστουγεννιάτικα σχέδια

Φυσικά κι αν είσαι από την φύση σου παιχνιδιάρα μπορείς να αναδείξεις τα ασημί και μαύρα νύχια σου με Χριστουγεννιάτικα σχέδια με ταράνδους, αστέρια και ό,τι άλλο σου αρέσει και σε βάζει σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Είναι ένα μανικιούρ άκρως παιχνιδιάρικο και χαριτωμένο.

μαύρα-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Λευκά νύχια με ασημί στρας

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις το λευκό του χιονιού για την Πρωτοχρονιά και να δώσεις την απαραίτητη λάμψη βάζοντας στα λευκά σου νύχια ασημί στρας. Τα ασημί στρας ταιριάζουν απόλυτα με το λευκό και θα κάνουν τα νύχια σου λαμπερά και Πρωτοχρονιάτικα.

λευκά-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Γαλλικό μανικιούρ σε λευκό και ασημί χρώμα

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή μας λίστα και το γαλλικό μανικιούρ. Φτιάξε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ συνδυάζοντας το λευκό και το ασημί. Διάλεξε το λευκό για την βάση των νυχιών σου και το ασημί για τις άκρες.

γαλλικό-μανικιούρ-με-λευκό-και-ασημί-χρώμα-για-την-Πρωτοχρονιά-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Ασημί και γκρι νύχια με στρας και γκλίτερ

Το ασημί ταιριάζει πολύ με το γκρι αφού αποτελεί την λαμπερή απόχρωσή του. Έτσι μπορείς να παίξεις με το χρώμα του ασημιού και του γκρι και να αναδείξεις το μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά με τα απαραίτητα στρας και γκλίτερ. Μην φοβηθείς να λάμψεις λοιπόν.

ασημί-και-γκρι-νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Γαλλικό μανικιούρ με κόκκινο και ασημί

Μπορείς επίσης να φτιάξεις ένα άκρως γιορτινό γαλλικό μανικιούρ συνδυάζοντας το φλογερό κόκκινο και το ψυχρό ασημί. Διάλεξε το κόκκινο για την βάση των νυχιών σου και ανέδειξε τα με ασημί άκρες. Δε θα το μετανιώσεις.

γαλλικό μανικιούρ-με-κόκκινο-και-ασημί-χρώμα-για-την-Πρωτοχρονιά-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Κόκκινα νύχια με ασημί γκλίτερ

Ακόμη κι αν δεν θες να επιλέξεις το γαλλικό μανικιούρ που σου δείξαμε παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν μπορείς κάπως διαφορετικά να συνδυάσεις το κόκκινο και το ασημί. Επέλεξε ένα ματ κόκκινο χρώμα για τα νύχια σου και το ένα από τα πέντε νύχια βάψ’ τα με ασημί γκλίτερ.

κόκκινα-ματ νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021- γαλλικό μανικιούρ-με-κόκκινο-και-ασημί-χρώμα-για-την-Πρωτοχρονιά-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μπορντό νύχια με γκλίτερ

Το μπορντό είναι ένα σκούρο και συνάμα τόσο ζεστό χρώμα γι’ αυτό και το επιλέγουμε συνήθως τον Χειμώνα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις το μπορντό και στις Γιορτές αν το συνδυάσεις με ασημί γκλίτερ και στρας.

μπορντό-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Ροζ νύχια με ασημί στρας

Τα παρακάτω στρας είναι η απόλυτη τάση των φετινών Χριστουγέννων και της φετινής Πρωτοχρονιάς. Έτσι μπορείς σίγουρα να διαλέξεις ένα όμορφο απαλό ροζ για τα νύχια σου και να το αναδείξεις με ασημί στρας τέτοιου τύπου.

ροζ-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Παίξε με το φούξια και το ασημί

Όμως μπορείς ακόμη και την Πρωτοχρονιά να επιλέξεις το φούξια, παρόλο που είναι ένα χρώμα που παραδοσιακά δεν παραπέμπει σε Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά. Την Πρωτοχρονιά όμως αν δεν την βρεις…την φτιάχνεις, οπότε με τα κατάλληλα ασημί γκλίτερ και στρας θα το κάνεις πιο γιορτινό από ποτέ.

φούξια-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021-

Δείτε ακόμα Πρωτοχρονιά: 15 ιδέες για τα νύχια σας

ροζ-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Ροζ νύχια με ασημί γκλίτερ και χιονονιφάδες

Το ασημί μπορεί να είναι ένα χρώμα έντονο και πολύ λαμπερό όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το συνδυάσεις με χαρούμενα Πρωτοχρονιάτικα σχέδια. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα απαλό ροζ για να διατηρήσεις τις ισορροπίες, να το συνδυάσεις με ασημί γκλίτερ και να ζωγραφίσεις εντυπωσιακές χιονονιφάδες.

ροζ-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021- λιλά-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 – 2022: Όλες οι τάσεις

μοβ-νύχια-με-ασημί γκλίτερ-για-την-Πρωτοχρονιά-2021-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Γαλλικό μανικιούρ σε μπεζ και ασημί χρώμα

Ακόμη και την Πρωτοχρονιά μπορείς να βαδίσεις στον ασφαλή δρόμο και να επιλέξεις το μπεζ χρώμα για ένα σικ και εντυπωσιακό γιορτινό μανικιούρ. Παρόλα αυτά, επειδή χρειαζόμαστε και λίγη λάμψη για χάρη των ημερών λίγες ασημί άκρες στο γαλλικό σου μανικιούρ θα αναδείξουν τα νύχια σου.

γαλλικό μανικιούρ-με-μπεζ-και-ασημί-χρώμα-για-την-Πρωτοχρονιά-ιδέες-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μαύρα νύχια με ασημί λεπτομέρειες

Η παρακάτω ιδέα είναι μία τάση που ξεκίνησε από τις αρχές του Χειμώνα κι έτσι θα πρωταγωνιστήσει και την Πρωτοχρονιά. Νύχια σε όλα τα χρώματα με ξεχωριστό χρώμα στην βάση σαν ένα αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ. Παρακάτω βλέπουμε ιδέα για μάυρα ματ Πρωτοχρονιάτικα νύχια με ασημί λεπτομέρειες.

μαύρα-νύχια-με-ασημί-σχέδια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021- ασημί-νύχια-με-σχέδια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μεταλλικά ασημί νύχια

Τα μεταλλικά νύχια έγιναν τάση από πέρσι το Καλοκαίρι και φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσουν και το 2022 με την Πρωτοχρονιά να μας επιτρέπει να τα υιοθετήσουμε ακόμη κι αν υπό άλλες συνθήκες θα τα φοβόμασταν. Το ασημί ταιριάζει απόλυτα με αυτή σου την επιλογή.

ασημί-μεταλλικά νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Γαλακτερό άσπρο στα νύχια με ασημί γκλίτερ

Αν θέλεις ένα μανικιούρ που να σε κάνει να δείχνεις νεράιδα τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις την παρακάτω ιδέα. Λευκό γαλακτερό στα νύχια με ασημί λεπτομέρειες που θα κάνουν τα νύχια σου να έχουν πάνω τους όλη την μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

γαλακτερό-λευκό-στα-νύχια-με-ασημί-γκλίτερ-ιδέες- γκρι-νύχια-με-ασημί-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες- γκρι-νύχια-με-ασημί-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες- ασημί-στρας-στα-νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά- ασημί-νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι

ασημί-νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021-ιδέες-

30 ιδέες για ασημί νύχια: Μπλε νύχια με ασημί γκλίτερ

Αν το σκούρο μπλε δεν είναι το χρώμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τότε ποιο άλλο είναι; Το κόκκινο και το πράσινο, φυσικά. Εδώ όμως θα μιλήσουμε για το μπλε που θα δείξει υπέροχο με τα ασημί του γκλίτερ την Πρωτοχρονιά του 2021.

ασημί-νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021-ιδέες-

Δείτε ακόμα Σχέδια για χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις σε κοντά νύχια στο σπίτι

ασημί-νύχια-για-την-Πρωτοχρονιά 2021-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close