15 μοντέρνες ιδέες για τα νύχια σας την Πρωτοχρονιά του 2020

Πρωτοχρονιά 2022: 15 ιδέες για τα νύχια σας! Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μαζί 15 μοντέρνες ιδέες για τα νύχια σας την Πρωτοχρονιά του 2020! Αν ακόμη δεν έχετε φτιάξει τα νύχια σας, τώρα ήρθε η στιγμή να κλείσετε ραντεβού με την μανικιουρίστα σας. Βρήκαμε για εσάς 15 μοντέρνες, σικ και γιορτινές ιδέες για τα νύχια σας την Πρωτοχρονιά του 2022!

Είναι ιδέες για τα νύχια που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τις περισσότερες γυναίκες που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο – αν όχι όλες – . Το 2021 δεν μας φέρθηκε όμορφα και θέλουμε να υποδεχτούμε το 2021 πανέμορφες με την ελπίδα όλα να πάνε καλύτερα το 2022

Δείτε ακόμα Νύχια για τα Χριστούγεννα: Ιδέες με στρας και γκλίτερ

Τα νύχια μας, τα τελευταία χρόνια τα περιποιούμαστε πολύ και καλά κάνουμε. Γι’ αυτό υπάρχουν στο internet πολλές ιδέες για μανικιούρ την Πρωτοχρονιά του 2022. Είναι γιορτινές, έχουν σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα και είναι τόσο μα τόσο μοντέρνες. Διαβάστε παρακάτω:

Γκρι νύχια με στρας και ζωγραφισμένες χιονονιφάδες για την Πρωτοχρονιά του 2022

Η παρακάτω ιδέα ήταν ερ@τας από την πρώτη ματιά γι’ αυτό την βάλαμε και πρώτη – πρώτη στο σημερινό μας άρθρο. Γκρι νύχια με στρας και γκλίτερ και μερικές λευκές ζωγραφισμένες χιονονιφάδες. Είναι μία εξαιρετική ιδέα για την Πρωτοχρονιά και φυσικά πολύ μοντέρνα!

Γκρι νύχια με στρας και ζωγραφισμένες χιονονιφάδες για την Πρωτοχρονιά του 2020 

Επειδή το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δε θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε ιδέες με κόκκινα νύχια στο σημερινό μας άρθρο. Παρακάτω θα δούμε κόκκινα νύχια με ζωγραφισμένα γάντια του Άγιου Βασίλη και χιονονιφάδες για σχέδιο. Παιχνιδιάρικα και γιορτινά!

κόκκινα νύχια με ζωγραφισμένα γάντια του Άγιου Βασίλη για την Πρωτοχρονιά

Η παρακάτω ιδέα για την Πρωτοχρονιά ταιριάζει σε γυναίκες που αγαπούν τα γκλίτερ. Γκρι γκλίτερ με ζωγραφισμένες λευκές χιονονιφάδες σχηματίζουν ένα υπέροχο όμπρε στα νύχια με το διάφανο! Υπέροχα, σικ και πρωτοχρονιάτικα!

γκρι νύχια με στρας και ζωγραφισμένες χιονονιφάδες για την Πρωτοχρονιά

Nude νύχια με στρας και γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά του 2022

Ποιος είπε ότι οι nude αποχρώσεις δεν είναι κατάλληλε για ένα γιορτινό πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ; Την Πρωτοχρονιά του 2022 μπορείς να διαλέξεις κι εσύ μία nude απόχρωση για τα νύχια σου, αναδεικνύοντας της με τα κατάλληλα γιορτινά γκλίτερ και στρας!

nude νύχια με γκρι στρας και γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά

Κι επειδή το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα είναι παγωμένο, μπορείς για την Πρωτοχρονιά του 2022να διαλέξεις χρώματα του πάγου στα στρας και να τα αναδείξεις με ένα βαθύ μπλε, χειμωνιάτικο χρώμα. Ένα πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ με έντονο το goth στοιχείο που εμείς αγαπήσαμε πολύ!

μπλε νύχια με γκρι στρας για την Πρωτοχρονιά

Τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια είναι τάση τα τελευταία χρόνια και φέτος την Πρωτοχρονιά μπορεί να γίνει το δικό σου γιορτινό μανικιούρ. Διάλεξε την αγαπημένη σου μεταλλική απόχρωση και ανέδειξε την με τα κατάλληλα γκλίτερ! Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

μεταλλικά γαλάζια νύχια με στρας και γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά

Μεταλλικά κόκκινα νύχια και πράσινα νύχια με γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά του 2022

Το πράσινο και το κόκκινο είναι τα χρώματα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ και όχι άδικα. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις ένα κόκκινο μεταλλικό χρώμα και να το αναδείξεις με ένα πράσινο χρώμα με στρας!

Μεταλλικά κόκκινα νύχια και πράσινα νύχια με γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά του 2020 

Κι αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα το παρακάτω νεανικό μανικιούρ είναι ό,τι πρέπει και για την Πρωτοχρονιά! Παίζει με τα χρώματα του μαύρου και του ροζ και το ροζ έρχεται να απογειωθεί ακόμη περισσότερο με τα στρας που του αξίζουν.

μαύρα νύχια με ροζ "νερά" και ροζ γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά

Μπορεί το μαύρο να μην είναι τόσο γιορτινό όμως είναι στο χέρι σου να το κάνεις να μοιάζει. Διάλεξε μαύρα νύχια για την Πρωτοχρονιά του 2020 που θα τα κάνεις να δείξουν γιορτινά με τα κατάλληλα στρας και σχέδια που αγαπάς.

μαύρα νύχια με γκρι στρας και σχέδια για την Πρωτοχρονιά

Νύχια σε κόκκινες γιορτινές αποχρώσεις για την Πρωτοχρονιά του 2020 που έρχονται να ολοκληρωθούν με το κατάλληλο στολίδι για το δέντρο, την ζωγραφισμένα χιονονιφάδα και τα γκλίτερ που επιβάλλεται να έχεις την Πρωτοχρονια!

κόκκινα και λευκά νύχια με ζωγραφισμένα στολίδια για το δέντρο και γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά

Κόκκινα και λευκά νύχια με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες και χρυσά γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά

Άλλη μία ιδέα για νύχια την Πρωτοχρονιά του 2020 με στολίδι για το δέντρο, χιονονιφάδες, κόκκινη απόχρωση κι ένα σικ χρυσό που έρχεται να κάνει το μανικιούρ σου να δείχνει γιορτινό και πρωτοχρονιάτικο. Μη φοβηθείς να επιλέξεις την παρακάτω ιδέα!

Κόκκινα και λευκά νύχια με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες και χρυσά γκλίτερ για την Πρωτοχρονιά 

Οι καραμέλες είναι τάση για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού το 2022 οπότε μπορείς να μεταφέρεις αυτήν την τάση και στα νύχια σου. Νύχια που παίζουν με τις αποχρώσεις του λευκού και του απαλού ροζ έρχονται να δείξουν καραμελένια με τα κατάλληλα στρας.

nude και λευκά νύχια με στρας που μοιάζουν με καραμέλες για την Πρωτοχρονιά

Υπέροχα λευκά νύχια με χρυσό στρας και ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Δεν γίνεται να αποχαιρετήσεις το 2021 πιο γιορτινά και αυτά τα νύχια σίγουρα θα σε κάνουν να δείξεις εντυπωσιακή και μοντέρνα!

λευκά και χρυσά νύχια για την Πρωτοχρονιά με ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και στρας

Γαλάζια ματ νύχια με ζωγραφισμένο Ρούντολφ για την Πρωτοχρονιά του 2022

Υπέροχο παγωμένο χρώμα του γαλάζιου που έρχεται να γίνει πολύ γιορτινό με έναν διακριτικό ζωγραφισμένο Ρούντολφ! Το παρακάτω μανικιούρ είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που ακόμη και την Πρωτοχρονιά τους αρέσουν τα απλά.

Γαλάζια ματ νύχια με ζωγραφισμένο Ρούντολφ για την Πρωτοχρονιά του 2020 

Για το τέλος αφήσαμε ένα σικ μανικιούρ που παίζει σε nude και απαλές αποχρώσεις και που έρχεται να γίνει γιορτινό μέσα από διακριτικά στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια. Είναι η κατάλληλη επιλογή για την Πρωτοχρονιά για κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας.

nude και λευκά νύχια με ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια με στρας για την Πρωτοχρονιά

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close