Χριστούγεννα- 2021-: 15 -ιδέες- για -χτενίσματα- με- μπούκλες-

Χριστούγεννα 2021: 15 ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες. Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με χαλαρές και όχι μόνο μπούκλες για γυναίκες με μακριά μαλλιά ή και με καρέ μαλλιά που θα αναδείξουν την εικόνα σας στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Οι μπούκλες είναι ένα αγαπημένο χτένισμα για γυναίκες με μακριά ή καρέ μαλλιά διότι είναι πάντα σικ και κάνουν την γυναίκα που τις επιλέγει να μοιάζει φρέσκια και καλοντυμένη. Μπορεί τα ίσια μαλλιά να έχουν κλέψει τις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια όμως οι μπούκλες θα είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή όταν μιλάμε για επίσημη περίσταση.

Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι μία επίσημη περίσταση κι έτσι σήμερα θα σας δείξουμε 15 μοντέρνες ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες. Φυσικά οι ιδέες μας απευθύνονται σε όλα τα γούστα αλλά και σε όλα τα μάκρη μαλλιών.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα 2021: Ιδέες για να τα φτιάξεις μόνη σου

Είτε έχεις καρέ μαλλιά, είτε μακριά μαλλιά, είτε σου αρέσουν οι χαλαρές μπούκλες, είτε οι μπούκλες δαχτυλίδι, είτε προτιμάς απλά χτενίσματα, είτε θέλει το Χριστουγεννιάτικο χτένισμά σου να είναι υπερπαραγωγή φέτος, στο σημερινό άρθρο θα βρεις αυτό που αναζητάς. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Μπούκλες σε καστανόξανθα μαλλιά με όγκο

Σίγουρα το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι μία περίσταση που απαιτεί ή επιτρέπει σε εμάς να είμαστε υπέρλαμπροι και να έχουμε και το στοιχείο της υπερβολής. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ελαφριές μπούκλες για τα μαλλιά σου και να τις κάνεις να μοιάζουν πιο εντυπωσιακές δίνοντας τον απαραίτητο όγκο στο χτένισμά σου.

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με μπούκλες: 15 ιδέες

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Ελαφριές μπούκλες σε σικ χτένισμα

Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές όμως σου αρέσει να είσαι σικ και περιποιημένη μπορείς να επιλέξεις για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν το παρακάτω χτένισμα. Είναι ένα άκρως νεανικό χτένισμα και σίγουρα θα σε αναδείξει αφού αποτελείται από ελαφριές μπούκλες χωρίς όγκο και ένα μικρό πιάσιμο για να φωτιστεί το πρόσωπό σου.

χαλαρές-μπούκλες-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Μπούκλες δαχτυλίδι

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις τις μπούκλες δαχτυλίδι στα μακριά σου μαλλιά. Αυτό το Χριστουγεννιάτικο χτένισμα θα σε κάνει να δείχνεις απόλυτα σικ και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

χαλαρές-μπούκλες-με-όγκο-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Μπούκλες σε κοντά μαλλιά

Ακόμη κι αν έχεις κοντά μαλλιά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις φαντασία στο χτένισμά σου. Έτσι διάλεξε να κάνεις τα κοντά σου μαλλιά μπούκλες με φράντζα στο πλάι για ένα πιο vintage look. Σίγουρα θα σου ταιριάξει πολύ και θα σε κάνει να δείχνεις βγαλμένη από άλλη εποχή.

μπούκλες-σε-κοντά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Ελαφριές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών

Άλλο ένα σικ και πολύ μοντέρνο χτένισμα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι και το παρακάτω. Μπορείς να κάνεις ελαφριές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών σου για να κάνεις το Χριστουγεννιάτικο χτένισμά σου πιο φυσικό και πάντα επίσημο.

χαλαρές-μπούκλες-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Σικ μπούκλες σε μαύρα μαλλιά

Αν έχεις μαύρα μαλλιά τότε σίγουρα οι μπούκλες πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σου αφού μιλάμε για ένα χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις το λιγότερο σαγηνευτική. Δώσε φαντασία στα αξεσουάρ και στο μακιγιάζ σου και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

χαλαρές-μπούκλες-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-ιδέες-

Δείτε ακόμα Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για μανούλες Βήμα Βήμα!

μπούκλες-σε-καρέ-μαλλιά-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Μπούκλες σε ξανθά μαλλιά

Διατήρησε τον φυσικό όγκο των μαλλιών και ανέδειξε τα μαλλιά σου με μπούκλες. Σίγουρα θα είσαι πανέμορφη και τα ξανθά σου μαλλιά θα σε βοηθήσουν από μόνα τους να το πετύχεις αυτό.

μπούκλες-σε-ξανθά μαλλιά-με-όγκο- χαλαρές-μπούκλες-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-ιδέες- μπούκλες-σε-καρέ-μαλλιά-ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα χτενίσματα- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα χτενίσματα-σε-μακριά-μαλλιά- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα χτενίσματα-σε-κοντά-μαλλιά-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Εντυπωσιακά χτενίσματα με μπούκλες

Φυσικά οι μπούκλες αποτελούν από μόνες τους εντυπωσιακό χτένισμα. Όμως μπορείς να επιλέξεις τις μπούκλες και στην συνέχεια να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα με λαμπερά αξεσουάρ και όχι μόνο και φυσικά να κλέψεις την παράσταση.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα χτενίσματα-με-μπούκλες-

Ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες: Αξεσουάρ στις μπούκλες σου

Τα τελευταία χρόνια τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι τάση. Ειδικά αυτά τα τσιμπιδάκια με τις πέρλες αποτελούν την πρώτη επιλογή για τις γυναίκες που ακολουθούν την μόδα και ενημερώνονται γι’ αυτήν. Για ένα επίσημο Χριστουγεννιάτικο χτένισμα λοιπόν αυτό το τσιμπιδάκι θα αναδείξει το στιλ σου.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα χτενίσματα-με-μπούκλες-

Δείτε ακόμα 30 εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα χτενίσματα-με-μπούκλες-

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close