μπούκλες_από_την_δεκαετία_του_90_

Οι μπούκλες της δεκαετίας του ’90 έρχονται και πάλι στην μόδα  για τα μαλλιά σας και εμείς θα σας παρουσιάσουμε 16 ιδέες να τις υιοθετήσετε. Είτε έχετε σγουρά μαλλιά είτε όχι

Την δεκαετία του ’90 πολλές γνωστές ηθοποιοί του Hollywood αλλά και της Ελλάδας είχαν υιοθετήσει τις μπούκλες. Πολλές γυναίκες είχαν φυσικές μπούκλες ενώ άλλες κατέφευγαν τα ντεκαπάζ. Μπορεί στο σήμερα η γυναίκα να προτιμάει τα μαλλιά χωρίς όγκο και τις περισσότερες φορές τα ίσια μαλλιά όμως τότε δεν ήταν έτσι.

Τότε όσο περισσότερο όγκο είχες στα μαλλιά τόσο πιο εντυπωσιακή ήσουν. Οι μπούκλες λοιπόν που ήταν επιμελώς ατημέλητες και τα μαλλιά με όγκο και φριζάρισμα ήταν της μόδας. Το 2021-2022 αυτή η τάση κάνει και πάλι την εμφάνισή της.

Δείτε ακόμα Ιδέες με χαλαρές μπούκλες: Το Χτένισμα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος!

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 16 εικόνες με μπούκλες που μοιάζουν βγαλμένες από την δεκαετία του ’90. Μην φοβηθείς να έρθεις σε επαφή με τα φυσικά σου μαλλιά αφού αυτή την νέα τάση ξεκινούν να την υιοθετούν και πάλι ακόμη και stars του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Διαβάστε παρακάτω: 

Μπούκλες με όγκο σε καστανόξανθα μαλλιά

Μέχρι πριν μερικά χρόνια οι γυναίκες προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο από τα μαλλιά τους και προτιμούσαν τα ίσια μαλλιά σε όλες τους τις εμφανίσεις. Οι μπούκλες και τα σπαστά μαλλιά ήταν σχεδόν απαγορευμένα με τις περισσότερες από εμάς να φοβόμασταν να το τολμήσουμε.

Κι ενώ έχουμε κάψει και έχουμε κάψει μαλλιά με την ισιωτική, μιμούμενες τα πρότυπα ομορφιάς που μας παρουσιάζονταν ανά διαστήματα, τα τελευταία δύο χρόνια η τάση προς την φυσική ομορφιά μας κυριεύει όλο και περισσότερο.

Μοντέλα με παχιά φρύδια που μπορεί και να μην τα έχουν βγάλει ποτέ. Γυναίκες που αποφάσισαν να πετάξουν τα ξυραφάκια και τις αποτριχωτικές ταινίες αγκαλιάζοντας το φυσικό τους κορμί. Γυναίκες με σπαστά μαλλιά και μπούκλες ακόμη κι αν μιλάμε για stars όπως η Selena Gomez εφόσον γεννήθηκαν με μπούκλες.

μπούκλες_σε_καστανόξανθα μαλλιά_

Χαλαρές μπούκλες σε καστανόξανθα μαλλιά

Οι μπούκλες της δεκαετίας του 90 ήταν τις περισσότερες φορές πυκνές και πολύ έντονες. Όμως υπήρχαν και γυναίκες εκείνη την εποχή που διάλεγαν τις χαλαρές μπούκλες. Οι χαλαρές μπούκλες σε μαλλιά με όγκο είναι βγαλμένες από την δεκαετία του ’90 και πιστεύουμε ότι θα ανακουφίσει τις γυναίκες στην Ελλάδα.

Αυτό διότι οι χαλαρές μπούκλες όταν είναι επιμελώς ατημέλητες παραπέμπουν σε σπαστά μαλλιά. Οι γυναίκες στην Ελλάδα ως επί το πλείστον έχουμε σπαστά μαλλιά με όγκο. Ξέχνα λοιπόν την ισιωτική. Γίνε ο εαυτός σου.

χαλαρές_μπούκλες_σε_μακριά_μαλλιά_ιδέες_

Οι μπούκλες από την δεκαετία του ’90 κάνουν την εμφάνισή τους και σε καρέ μαλλιά

Φυσικά μπορείς να υιοθετήσεις τις αγαπημένες σου μπούκλες ακόμη κι αν δεν έχεις μακριά μαλλιά. Οι μπούκλες σε καρέ μαλλιά θα σε κάνουν να δείχνεις μικρότερη από την ηλικία σου, θα βγάλουν στην επιφάνεια τον girly εαυτό σου και το αποτέλεσμα θα είναι τόσο σικ που θα μοιάζεις με μικρή Γαλλίδα.

μπούκλες_σε_καρέ μαλλιά_

Επιμελώς ατημέλητες μπούκλες

Το 2021-2022 φαίνεται πως η γυναίκα θα σταματήσει να είναι τόσο…περιποιημένη. Τουλάχιστον με τον όρο που χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε το περιποιημένη όλα αυτά τα χρόνια. Άσε τα μαλλιά σου φυσικά. Φτιάξε μπούκλες χωρίς να σε ενδιαφέρει αν είναι τέλειες και αφριζάριστες. Όπως η κοπέλα της φωτογραφίας.

μπούκλες_από_την_δεκαετία_του_90_

Μπούκλες από την δεκαετία του 90 και σε καστανά μαλλιά

Όλη αυτή η επιστροφή στην φυσικότητα επηρέασε και τις stars και εμάς. Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας showbiz προβάλλουν την φυσική τους ομορφιά και τις ατέλειές τους περνώντας το μήνυμα του να αγαπάμε αυτό που είμαστε και να μην επηρεαζόμαστε από τα εκάστοτε πρότυπα.

Συγχρόνως πιστεύουμε ότι και οι ίδιες κουράστηκαν να δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι την ίδια στιγμή που οι μπούκλες είναι ένα πανέμορφο χτένισμα και ένα πανέμορφο στιλ μαλλιών. Με αυτή τη φιλοσοφία, οι μπούκλες του ’90 έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

μπούκλες_από_την_δεκαετία_του_90_

Δείτε ακόμα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022: Οι νέες τάσεις και ιδέες

μπούκλες_από_την_δεκαετία_του_90_

Καστανά μαλλιά με μπούκλες που θυμίζουν 90’s.

Το παρακάτω χτένισμα με μπούκλες είναι ιδανικό για μαθήτριες και φοιτήτριες. Όχι ότι κάποια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας δεν μπορεί να το επιλέξει, όμως θεωρούμε πως επειδή από μόνο του είναι πολύ νεανικό και σοφιστικέ ταιριάζει πολύ σε γυναίκες που διαβάζουν, σπουδάζουν, ασχολούνται με την μάθηση γενικότερα. Μία πρόταση και μόνο.

μπούκλες_σε_καρέ_καστανά_μαλλιά_

Μπούκλες σε ξανθά μαλλιά βγαλμένες από την δεκαετία του ’90.

Τα ξανθά σου μαλλιά θα δείξουν πανέμορφα με αυτές τις υπέροχες μπούκλες. Γενικότερα ήμασταν μεγάλες θαυμάστριες του συγκεκριμένου χτενίσματος προτού γίνει μόδα, διότι έχει την τάση να κάνει την γυναίκα πιο νέα, ανέμελη και παιχνιδιάρα.

μπούκλες_σε_ξανθά_καρέ μαλλιά_

Μπούκλες με αφρό

Μπορεί οι συγκεκριμένες μπούκλες να είναι βγαλμένες από μία άλλη δεκαετία όμως δεν παύουμε να ζούμε στο 2021. Οπότε, μπορείς να αναδείξεις τις μπούκλες σου με αφρό. Θα είναι ένα πιο μοντέρνο χτένισμα και φυσικά πιο ροκ.

μπούκλες_σε_ξανθά μαλλιά_

Μπούκλες…δαχτυλίδι

Αχ αυτές οι μπούκλες είναι οι αγαπημένες μας. Για να τις πετύχεις πρέπει είτε να γεννήθηκες με αυτές, είτε να κάνεις περμανάντ, είτε να βάλεις ρόλει. Όπως και να ‘χει σίγουρα θα αναδείξουν την φυσική σου ομορφιά.

μπούκλες_σε_καστανά μαλλιά_

Δείτε ακόμα 9 Τρόποι για εντυπωσιακές μπούκλες χωρίς θερμότητα

μπούκλες_σε_καστανά μαλλιά_ μπούκλες_σε_μαλλιά_με_όγκο_

Φυσικές μπούκλες με αφέλειες

Οι γυναίκες με αφέλειες αποφεύγουν τα σπαστά μαλλιά και τις μπούκλες διότι πιστεύουν ότι οι αφέλειές τους δε θα φαίνονται όμορφες. Όμως την δεκαετία του ’90 το να έχεις αφέλειες με μπούκλες ήταν τάση και φαίνεται πως αυτή η τάση επανήλθε. Πάρε μία ιδέα από την παρακάτω φωτογραφία.

μπούκλες_σε_μαλλιά_με_αφέλειες_

Δείτε ακόμα Μοναδικά χτενίσματα για μαλλιά με έντονες μπούκλες σε κοντά ή μακριά μαλλιά

τάσεις_από_την_δεκαετία_του_90_ τάσεις_από_την_δεκαετία_του_90_ τάσεις_από_την_δεκαετία_του_90_σε_ξανθά_μαλλιά_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close