οικονομική-διακόσμηση-Χριστουγέννων-στο-σπίτι-ιδέες-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά . Οικονομικές ιδέες για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο για να διακοσμήσετε την εξώπορτα, το τζάκι, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και γενικά κάθε δωμάτιο του σπιτιού φέτος τα Χριστούγεννα του 2021.

Λατρεύουμε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Όμως χρειάζεται τις περισσότερες φορές να δώσουμε αρκετά χρήματα για να επιτύχουμε μία καλόγουστη, μοντέρνα και όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Όχι πλέον. Μπορείς να έχεις το χριστουγεννιάτικο σπίτι των ονείρων σου με τα λιγότερα χρήματα.

Στο σημερινό άρθρο θα σας δώσουμε μερικές οικονομικές χριστουγεννιάτικες ιδέες για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά  φέτος τα Χριστούγεννα του 2021 χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μαξιλάρια, στεφάνια, κάλτσες, χριστουγεννιάτικος στολισμός εισόδου και άλλα.

Δείτε ακόμα DIY Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με κολονάτα ποτήρια.

Φυσικά θα χρησιμοποιήσουμε φυσικά υλικά που είναι η φετινή τάση στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, πούλιες, γκλίτερ, χαρούμενα χρώματα της αρεσκείας μας και ό,τι άλλο προστάζει η φαντασία μας, το γούστο μας και η δημιουργικότητά μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά : Χριστουγεννιάτικες οικονομικές ιδέες για την μπροστινή πόρτα και την είσοδο

Χριστουγεννιάτικο χαλάκι εξώπορτας

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση πρέπει να ξεκινάει από την είσοδο του σπιτιού σας. Να καλώς ορίζετε τους καλεσμένους σας με χριστουγεννιάτικες ευχές. Και σίγουρα αυτό μπορείτε να το επιτύχετε με ένα χριστουγεννιάτικο χαλάκι εισόδου.

Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας γιορτινό χαλάκι όμως μπορείτε να φτιάξετε με τον πιο οικονομικό τρόπο ένα γιορτινό χαλάκι εισόδου. Θα χρειαστείτε σπρέι, χοντρό χαρτόνι, κοπίδι και ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Αρχικά γράφετε πάνω στο χοντρό χαρτόνι μία χριστουγεννιάτικη ευχή.

Χριστούγεννα- 2021-: Χριστουγεννιάτικες- διακοσμήσεις -για- κάθε- δωμάτιο- ξεχωριστά-

Μπορείτε να ζωγραφίσετε και χριστουγεννιάτικα σχέδια αν το χέρι σας πιάνει στην ζωγραφική. Στην συνέχεια με το κοπίδι ή με ένα καλό ψαλίδι, κόβετε με προσοχή το περίγραμμα των γραμμάτων και των σχεδίων σας. Τοποθετείτε το χαρτόνι πάνω στο χαλάκι εισόδου και με ένα σπρέι χρωματίζετε από πάνω.

Δείτε ακόμα 25 ιδέες για Elegant χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην κουζίνα

diy-χριστουγεννιάτικα-χαλάκια εισόδου-διαδικασία-βήμα βήμα-

Μόλις βγάλετε το χαρτόνι, στο χαλάκι θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σχέδια και χριστουγεννιάτικες ευχές με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

diy-χριστουγεννιάτικα-χαλάκια εισόδου-διαδικασία-βήμα βήμα-

diy-χριστουγεννιάτικα-χαλάκια εισόδου-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια εισόδου

Φυσικά κάθε σπίτι έχει ένα κρεμασμένο χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι εισόδου από φυσικά υλικά. Θα χρειαστείτε έναν στρογγυλό συρμάτινο σκελετό για στεφάνια, φύλλα, κλαδιά και λουλούδια από τον κήπο ή τον δρόμο, ψαλίδι που να κόβει καλά και κλωστή.

χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-από-φυσικά-υλικά-διαδικασία-βήμα βήμα-

Αρχικά πλένετε καλά τα φύλλα, τα κλαδιά και τα λουλούδια. Έπειτα πλέκετε λίγα λίγα φύλλα, κλαδιά ή λουλούδια σε μπουκέτα δένοντάς τα με την κλωστή. Το κάθε μπουκέτο το ράβετε με προσοχή γύρω από τον συρμάτινο σκελετό με κλωστή. Δένετε την κλωστή καλά για να μην φύγουν τα μπουκέτα σας. Κόβετε την κλωστή με το ψαλίδι.

χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-από-φυσικά-υλικά-διαδικασία-βήμα βήμα-

χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-από-φυσικά-υλικά-διαδικασία-βήμα βήμα-

χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-από-φυσικά-υλικά-διαδικασία-βήμα βήμα-

οικονομικά-χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-ιδέες- οικονομικά-χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-ιδέες- οικονομικά-χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-ιδέες- οικονομικά-χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-ιδέες-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά: Χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι για το καθιστικό σας

Φυσικά στην αγορά υπάρχουν πολλά χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια ή χριστουγεννιάτικες μαξιλαροθήκες για να ντύσετε τα μαξιλάρια του καθιστικού σας. Παρόλα αυτά αν είστε καλοί στην κοπτοραπτική μπορείτε σίγουρα και πανεύκολα να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι.

Θα χρειαστείτε μία κενή μαξιλαροθήκη σε χρώμα της αρεσκείας σας, στυλό, λίγη κορδέλα, παγιέτες και κόλλα. Για αρχή σχεδιάζετε πάνω σε ένα ύφασμα  τα χριστουγεννιάτικα σχέδια της αρεσκείας σας με το στιλό.

Στην συνέχεια κόβετε σύμφωνα με το περίγραμμα το χριστουγεννιάτικο πατρόν και ράβετε ή κολλάτε το ύφασμα πάνω στη μαξιλαροθήκη. Έπειτα εφαρμόζετε με υγρή κόλλα για κατασκευές σε ύφασμα, τις παγιέτες σύμφωνα με το σχέδιο που σχεδιάσατε.

Δείτε ακόμα 40 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυσικά υλικά

Έπειτα με την ίδια κόλλα ή και με κλωστή αν σας είναι πιο εύκολο ράβετε κορδέλες και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά πάνω στο μαξιλάρι, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές στα μαγαζιά με είδη για κατασκευές και εποχιακά είδη.

χριστουγεννιάτικα-μαξιλάρια-διαδικασία-βήμα βήμα-

Φυσικά αν σας αρέσει η κοπτοραπτική μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι φτιάχνοντας ένα πατρόν με το αγαπημένο σας χριστουγεννιάτικο σχέδιο. Θα χρειαστείτε πατρόν και στυλό.

χριστουγεννιάτικα-μαξιλάρια-διαδικασία-βήμα βήμα-

Αφού τελειώσετε με το σχέδιο, κόβετε το πατρόν και σύμφωνα με το πατρόν ράβετε χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας υφάσματα, το σχέδιο πάνω στο μαξιλάρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαμβακερά υφάσματα, υφάσματα από παλιές πετσέτες και παλιά ρούχα και γενικά ό,τι ύφασμα σας αρέσει και υπάρχει ήδη μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμα Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με επιρροές από όλο τον κόσμο

χριστουγεννιάτικα-μαξιλάρια-διαδικασία-ιδέες-

χριστουγεννιάτικα-μαξιλάρια-διαδικασία-ιδέες-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά: Χριστουγεννιάτικες οικονομικές κάλτσες

Φυσικά και οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες είναι έθιμο σε κάθε άνθρωπο που αγαπά την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε υφάσματα από ρούχα ή πετσέτες που πλέον δεν σας αρέσουν και να σχεδιάσετε πάνω στο ύφασμα μία χριστουγεννιάτικη κάλτσα.

Κόβετε το πατρόν και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να την διακοσμήσετε με βαμβάκι, χρησιμοποιώντας υγρή κόλλα για κατασκευές ή να ράψετε πάνω στην κάλτσα διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά της αρεσκείας σας.

οικονομικές-χριστουγεννιάτικες-κάλτσες-διαδικασία-βήμα βήμα- οικονομικές-χριστουγεννιάτικες-κάλτσες-διαδικασία-βήμα βήμα- οικονομικές-χριστουγεννιάτικες-κάλτσες-διαδικασία-βήμα βήμα- οικονομικές-χριστουγεννιάτικες-κάλτσες-διαδικασία-βήμα βήμα-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά: Οικονομικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο με αποξηραμένα πορτοκάλια, ένα κομμάτι χοντρή κλωστή και μερικές χάντρες.

Απλά περάστε τις χάντρες μέσα από την κλωστή, και δέστε το τελείωμα της κλωστής μέσα από το κενό που έχει στην μέση το αποξηραμένο πορτοκάλι. Μπορείτε επίσης να κολλήστε με ισχυρή κόλλα το αποξηραμένο πορτοκάλι στο τελείωμα της κλωστής για πιο εύκολα.

οικονομικά-χριστουγεννιάτικα-στολίδια-για-το-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με χάντρες και πομ πομ

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία χοντρή κλωστή στις διαστάσεις που θέλετε να βγει η χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σας. Περάστε μέσα από την κλωστή χάντρες ξύλινες και πάνω στις χάντρες κολλήστε με ισχυρή κόλλα για κατασκευές τα πομ πομ. Η χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σας είναι έτοιμη.

οικονομικές-χειροποίητες-χριστουγεννιάτικες-γιρλάντες-

Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με κουκουνάρι

Πάρτε ένα κουκουνάρι και βάψτε το με ακρυλικά χρώματα σε ό,τι χρώμα σας αρέσει. Στην συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει και αφού στεγνώσει κολλήστε πάνω στο κουκουνάρι ξύλινες μπίλιες σε κόκκινο χρώμα, γκι, πομ πομ και ό,τι άλλο αγαπάτε. Αφήστε το να στεγνώσει και βάλτε το μέσα σε ένα γλαστράκι.

χειροποίητο-διακοσμητικό-για-την-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-από-κουκουνάρι-

Αξιοποιήστε την παλιά σας χριστουγεννιάτικη γιρλάντα

Οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας είχαν σίγουρα αυτές τις γιρλάντες με τα ψεύτικα φύλλα ελάτου. Αν εσείς τις θεωρείται ντεμοντέ κάνετε λάθος γιατί είναι πάντα στην μόδα και μπορείτε να τις αναδείξετε ακόμη περισσότερο.

Κολλήστε πάνω στις γιρλάντες χρησιμοποιώντας ισχυρή κόλλα για κατασκευές αποξηραμένα πορτοκάλια, κουκουνάρια, πομ πομ, χριστουγεννιάτικα σχέδια και ό,τι άλλο σας αρέσει.

Πώς να διακοσμήσετε οικονομικά κάθε δωμάτιο για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στο σπίτι από ξύλο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κούτσουρο ή ένα κομμάτι ξύλου που το έχετε για πέταμα. Μαζέψτε κλαδιά από τον κήπο και κολλήστε τα πάνω στο κούτσουρο με ισχυρή κόλλα. Έπειτα με κλωστές, χρωματιστές κορδέλες ή ό,τι άλλο σας αρέσει σχηματίστε κάτω από τα κλαδιά το τρίχωμα του ταράνδου.

Μαζί με τα παιδιά σας ζωγραφίστε σε ένα κομμάτι χαρτί δύο μάτια με μαρκαδόρους και κολλήστε τα πάνω στο κούτσουρο με μία τυπική κόλλα. Μπορείτε σε ένα άλλο κομμάτι στρογγυλού ξύλου με ακρυλικά χρώματα να φτιάξετε μία κόκκινη μύτη. Την μύτη θα την κολλήστε και αυτή με ισχυρή κόλλα για κατασκευές. Έτοιμος ο Ρούντολφ!

χειροποίητο-χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό-Ρούντολφ-από-ξύλο-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά : Φτιάξτε σπιτικό σαπούνι με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές για το μπάνιο

Θα χρειαστούμε τα 3/4 από μία συσκευασία με βάση σαπουνιού, 100 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και 50 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας. Επίσης θα χρειαστούμε 2 με 3 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένη κανέλα, ένα μπουκάλι για σπρέι, οινόπνευμα, ένα βάζο κι ένα πυρέξ.

χειροποίητο-σπιτικό-σαπούνι-διαδικασία-βήμα βήμα-

Κόψτε τη βάση σαπουνιού σε κύβους αρκετά μικρούς για να χωρέσουν στα καλούπια σαπουνιού σας. Προσεγγίστε τον όγκο του σαπουνιού που χρειάζεστε με βάση το γέμισμα των καλουπιών σας μέχρι να ξεχειλίσει.
Βάλτε όλους τους κύβους σε ένα πυρέξ (ή ένα μπολ με στόμιο ασφαλείας για φούρνο μικροκυμάτων) και καλύψτε με μεμβράνη.

Ψήνετε στα μικροκύματα σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 2-3 ​​λεπτά, ανακατεύοντας κάθε 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί πλήρως όλο το σαπούνι (μην το αφήσετε να βράσει, θα λάβετε πολλές φυσαλίδες!).

Δείτε ακόμα Μαγικές ιδέες για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού σας

Προσθέστε τα αιθέρια έλαιά σας. Προσθέστε αλεσμένη κανέλα. Ανακατέψτε καλά.  Τοποθετήστε το καλούπι σας σε ένα ταψί ΠΡΩΤΑ και μετά ρίξτε το σαπούνι σας για να γεμίσετε τα καλούπια σας.

χειροποίητο-σπιτικό-σαπούνι-διαδικασία-βήμα βήμα-

Ψεκάστε ελαφρά το πάνω μέρος του λιωμένου σαπουνιού σας με οινόπνευμα για να αφαιρέσετε τυχόν μικρές φυσαλίδες που μπορεί να σχηματιστούν στην κορυφή για πιο επαγγελματικό τελικό αποτέλεσμα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να σκληρύνει πλήρως το σαπούνι.
Βγάλτε απαλά από τα καλούπια σας.

χειροποίητο-σπιτικό-σαπούνι-διαδικασία-βήμα βήμα-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά : Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες ταμπέλες για το μπάνιο ή την κρεβατοκάμαρα

Μπορείτε να αγοράσετε σύρμα από μαγαζιά με είδη κατασκευής. Ενώστε το σύρμα και πλέξτε με τα χέρια αφού λυγίζει πανεύκολα και δένετε εξίσου πανεύκολα. Στην συνέχεια πάνω σε ένα κομμάτι ύφασμα ή σε ένα χαρτί ζωγραφίστε χριστουγεννιάτικα σχέδια ή γράψτε χριστουγεννιάτικες ευχές με μαρκαδόρους.

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-για-το-μπάνιο-

Κολλήστε το χαρτί ή το χαρτόνι στο κάτω μέρος του σύρματος ή αν χρησιμοποιήσετε ύφασμα, περάστε το ύφασμα σαν να κρεμάτε πετσέτα ανάμεσα στο σύρμα. Στην συνέχεια κρεμάστε το σύρμα όπου σας αρέσει.

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά: Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην κουζίνα

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια από φυσικά υλικά στην κουζίνα

Η κουζίνα σας πρέπει να γεμίσει με χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Μπορείτε να βάλετε ακόμη και σε κάθε ντουλάπι από ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι διότι βοηθάει πολύ να φτιάξουμε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-για-την-κουζίνα-

Για να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι από φυσικά υλικά μπορείτε να ακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες που μοιραστήκαμε μαζί σας λίγο πιο πάνω. Αξίζει τον κόπο αφού πραγματικά η διακόσμηση της κουζίνας σας φέτος τα Χριστούγεννα θα απογειωθεί.

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-για-την-κουζίνα-ιδέες-

Φτιάξτε τον δικό σας χριστουγεννιάτικο δίσκο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δίσκο κουζίνας που σας περισσεύει. Μέσα σε παλιές τσαγιέρες μπορείτε να βάλετε μερικά κουζινικά για ντεκόρ και να γεμίσετε τον δίσκο σας με φθηνά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-για-την-κουζίνα-ιδέες-

Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά : Σπιτικό αρωματικό κερί με άρωμα Χριστουγέννων για το μπάνιο

Το μπάνιο δεν πρέπει να το παραφορτώσουμε όσων αφορά τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Μπορούμε όμως να του δώσουμε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μέσα από τις μυρωδιές του. Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το δικό μας σπιτικό αρωματικό κερί με άρωμα Χριστουγέννων.

Θα χρειαστούμε γυάλινα μικρά βαζάκια, τσιπς από κερί σόγιας, πράσινη βαφή κεριού, λάδι κεριών με άρωμα πεύκου. φιτίλι κεριών, μικρά ξύλινα μπαστούνια, ψαλίδι, δοχείο για λιώσιμο και 2 ανθεκτικά στη θερμότητα μπολ με στόμιο εκροής.

χριστουγεννιάτικο-σπιτικό-κερί-διαδικασία-βήμα-βήμα-

Λιώστε 10 φλιτζάνια τσιπς κεριού σόγιας σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Παρακολουθήστε το προσεκτικά, καθώς είναι καυτό κερί!  Μόλις λιώσει το κερί, προσθέστε σταγόνες λαδιού με άρωμα πεύκου (ή ό,τι άρωμα θέλετε!), και χωρίστε το λιωμένο κερί σε δύο ανθεκτικά στη θερμότητα μπολ με στόμιο εκροής.

Δείτε ακόμα 5 τέλειες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καλαμάκια, μια κρεμάστρα και άλλα υλικά που όλες έχετε στο σπίτι σας!

Προσθέστε σταγόνες πράσινης βαφής σε ένα από τα μπολ. Θα χρειαστείτε αρκετές σταγόνες για να το κάνετε πραγματικά πράσινο! Τοποθετήστε το φυτίλι στο κάτω μέρος του βάζου για κερί. Αν θέλετε να μείνει ακριβώς στη θέση του, χρησιμοποιήστε λίγο  για να το στερεώσετε στο βάζο.

χριστουγεννιάτικο-σπιτικό-κερί-διαδικασία-βήμα-βήμα-

Διαφορετικά, απλώς τυλίξτε το πάνω μέρος γύρω από ένα ξυλάκι και βάλτε το ξυλάκι στο χείλος του ποτηριού. Αυτό θα κρατήσει το φυτίλι σε όρθια θέση ενώ το κερί κρυώνει. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε όσες στρώσεις πράσινου και λευκού θέλετε!

Εξαρτάται μόνο από το πόσο χρόνο θέλετε να περιμένετε ανάμεσα στο στέγνωμα κάθε στρώσης. Ξεκίνησα με λευκό κερί, γεμίζοντας περίπου το ¼ του βάζου και μετά τοποθέτησα το βάζο στο ψυγείο για να επιταχύνω τον χρόνο στεγνώματος.

Δείτε ακόμα 51 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουδουνάκια

χριστουγεννιάτικο-σπιτικό-κερί-διαδικασία-βήμα-βήμα-

Μόλις το κερί γίνει πάλι στερεό, ρίξτε το άλλο χρωματιστό κερί από πάνω. Το ξαναβάζουμε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να φτάσετε στην κορυφή. Αφαιρέστε το ξύλο και κόψτε το φυτίλι. Τοποθετήστε τα καπάκια και τυλίξτε τα κεριά για να τα δώσετε στους φίλους και την οικογένειά σας αυτές τις γιορτές.

Οικονομικός χριστουγεννιάτικος στολισμός στην κρεβατοκάμαρα

Φώτα led

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τα φωτά led σας αλλάζοντας χρώμα στο σκελετό τους βάφοντας τα με σπρέι. Στην συνέχεια τοποθετήστε τα στο αγαπημένο σας σημείο στην κρεβατοκάμαρα και ετοιμαστείτε για μία ρομαντική και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

χριστουγεννιάτικη-οικονομική διακόσμηση-στην-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-

Οικονομικά χριστουγεννιάτικα δεντράκια στην κρεβατοκάμαρα

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ φθηνό μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι και να το στολίσετε στην τουαλέτα της κρεβατοκάμαρα ή στο κομοδίνο. Το οικονομικό μυστικό είναι να φτιάξετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μόνοι σας όπως σας περιγράψαμε παραπάνω.

χριστουγεννιάτικη-οικονομική διακόσμηση-στην-κρεβατοκάμαρα-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close