Χριστουγεννιάτικα- νύχια-: 15- ιδέες- με -πράσινα- νύχια- με- στρας-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 15 ιδέες με πράσινα νύχια με στρας. Μοντέρνες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα νύχια σε πράσινο χρώμα με στρας. Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα νύχια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και θα σας ανανεώσουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δεκέμβρης είναι γεγονός. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να ανανεώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και φυσικά θα ξεκινήσουμε με τα πιο απλά. Τα νύχια μας. Κλείστε ραντεβού με την μανικιουρίστα σας ή πειραματιστείτε μόνες σας διαλέγοντας χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια θα σε βάλουν ακόμη περισσότερο σε εορταστικό κλίμα και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 15 ιδέες για Χριστουγεννιάτικα νύχια σε πράσινο χρώμα με στρας και γκλίτερ. Και το πράσινο και τα στρας είναι τα χρώματα και τα σχέδια των Χριστουγέννων. Διαβάστε παρακάτω: 

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Πράσινα νύχια με γκλίτερ και στρας

Μπορείς για αρχή να συνδυάσεις δύο αποχρώσεις του πράσινου. Διάλεξε το σκούρο πράσινο και το πιο ψυχρό πράσινο. Το πιο ψυχρό πράσινο ανέδειξέ το με στρας και γκλίτερ και στο Π και Φ έχεις τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα νύχια γεμάτα χριστουγεννιάτικη λάμψη.

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 15 ιδέες με πράσινα νύχια με στρας

ιδέες με πράσινα νύχια με στρας: Πράσινα ματ νύχια με χιονονιφάδες και χριστουγεννιάτικα δέντρα από γκλίτερ

Αν θέλεις να έχεις φέτος τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα νύχια τότε σίγουρα πρέπει να διαλέξεις μία ματ απόχρωση του πράσινου και να αναδείξεις τα νύχια σου με χριστουγεννιάτικα σχέδια με χιονονιφάδες και χριστουγεννιάτικα δέντρα με στρας και γκλίτερ.

ματ-χριστουγεννιάτικα νύχια-σε-πράσινο-χρώμα-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-και-γκλίτερ-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Όμπρε χριστουγεννιάτικα νύχια σε πράσινο χρώμα με γκλίτερ

Το όμπρε είναι το απόλυτο σχέδιο για τα νύχια όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορείς να παίξεις λοιπόν με τα φυσικά και τα πράσινα χρώματα δημιουργώντας όμπρε σχέδια στα νύχια σου. Λίγα γκλίτερ και στρας θα κάνουν τα νύχια σου ακόμη πιο λαμπερά και χριστουγεννιάτικα.

χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-πράσινο-χρώμα-με-στρας-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Πράσινα νύχια με στρας

Μπορείς επίσης να βάψεις όλα τα νύχια σου σκούρα πράσινα και να τα κάνεις ακόμη πιο χριστουγεννιάτικα με τα κατάλληλα στρας. Δεν είναι υπερβολικά. Είναι απόλυτα γιορτινά και σίγουρα μπορείς να τα επιλέξεις για το μανικιούρ του Δεκεμβρίου.

σκούρα-πράσινα-νύχια-για-τα-Χριστούγεννα-με-στρας-

Δείτε ακόμα Εντυπωσιακά DIY χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια βήμα βήμα!

πράσινα-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-χρυσά-γκλίτερ-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Ματ χριστουγεννιάτικα νύχια σε πράσινο χρώμα με χριστουγεννιάτικα σχέδια με γκλίτερ

Μπορείς να φτιάξεις μυτερά σικ νύχια που είναι η τάση της εποχής με ένα ματ πράσινο χρώμα. Ανέδειξε αυτά τα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια με γκλίτερ. Κορδέλες, φιόγκους και όποιο άλλο χριστουγεννιάτικο σχέδιο σου αρέσει.

μυτερά-χριστουγεννιάτικα νύχια-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-σε-πράσινο-χρώμα-

Δείτε ακόμα 25 Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών για να κλέψετε τις εντυπώσεις !

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-με-γκλίτερ- πράσινα-νύχια-με-γκλίτερ-

Χριστουγεννιάτικα σχέδια: Πράσινα και κόκκινα νύχια με γκλίτερ

Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε το πράσινο και το κόκκινο χρώμα στα νύχια σας που και τα δύο, είναι τα απόλυτα χρώματα των Χριστουγέννων. Επίσης κορίτσια κρατηθείτε, έρχεται σύντομα άρθρο για κόκκινα χριστουγεννιάτικα νύχια με στρας!

πράσινα-και-κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-στρας- όμπρε-στα-νύχια-σε-πράσινο-χρώμα- χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-πράσινο-χρώμα-με-γκλίτερ-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Γαλλικό μανικιούρ με φυσική βάση, πράσινες άκρες και γκλίτερ

Φυσικά το γαλλικό μανικιούρ είναι παντός καιρού και τα τελευταία χρόνια το γαλλικό μανικιούρ δεν είναι μόνο η φυσική βάση με τις γαλακτερές λευκές άκρες. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε ένα γαλλικό μανικιούρ με φυσική βάση και πράσινες άκρες.

Το χρυσό γκλίτερ ανάμεσα στα δύο αυτά χρώματα θα αναδείξει το μανικιούρ σας και αξίζει να σημειωθεί ότι το χρυσό είναι η τάση της εποχής.

γαλλικό-μανικιούρ-με-στρας- πράσινα-νύχια-με-στρας-για-τα-Χριστούγεννα-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Πράσινα νύχια με φυσική βάση και γκλίτερ

Η παρακάτω ιδέα είναι η πιο σικ χριστουγεννιάτικη ιδέα του σημερινού άρθρου. Διαλέξτε ένα σκούρο πράσινο χρώμα για τα νύχια σας και αναδείξτε τα με λευκά λουλούδια σε φυσική βάση με γκλίτερ και σίγουρα θα έχετε το πιο σικ μανικιούρ της παρέας. Ιδανικό για κάθε ηλικία.

πράσινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-στρας-

Δείτε ακόμα 25 Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών για να κλέψετε τις εντυπώσεις !

πράσινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-στρας-

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 15 ιδέες με πράσινα νύχια με στρας

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 15 ιδέες με πράσινα νύχια με στρας

Χριστουγεννιάτικα νύχια: 15 ιδέες με πράσινα νύχια με στρας

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close