νύχια-Δεκεμβρίου-24-ιδέες-

Νύχια Δεκεμβρίου 2021 : 24 χριστουγεννιάτικες ιδέες για τον Δεκέμβριο. Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τα νύχια του Δεκεμβρίου σε διάφορα χρώματα, με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Ο Δεκέμβρης πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Έτσι τα σχέδια στο μανικιούρ δε θα μπορούσαν να μην είναι χριστουγεννιάτικα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς μερικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια που μπορείτε να υιοθετήσετε για όλο τον Δεκέμβριο.

Ιδέες για νύχια με γκλίτερ, με στρας, με χαρούμενα χρώματα, με χριστουγεννιάτικα σχέδια, με μοντέρνες αποχρώσεις και ιδέες για νύχια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που να αρέσει σε εσάς. Διαβάστε παρακάτω: 

Νύχια Δεκεμβρίου: Ματ μπεζ και μπλε νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Φέτος τον Δεκέμβριο μπορείτε να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικα indie nails με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Συνδυάστε το παγωμένο μπλε με το μπεζ και αναδείξτε αυτά τα χρώματα με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γλειφιτζούρια και ό,τι άλλο σας αρέσει.

Νύχια Δεκεμβρίου: 24 χριστουγεννιάτικες ιδέες

Νύχια Δεκεμβρίου: Μαύρα και nude νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Το χρυσό είναι το χρώμα της εποχής και φέτος τα Χριστούγεννα είναι τάση. Έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε το κλασικό μαύρο με το nude και να το αναδείξετε με χρυσά φύλλα. Είναι ένα υπέροχο μανικιούρ, αρκετά σικ που μπορείτε να υιοθετήσετε για όλο τον Δεκέμβρη.

μαύρα-και-μπεζ-νύχια-με-χρυσά-φύλλα-ιδέες-

Νύχια Δεκεμβρίου: Πράσινα και μπεζ νύχια με στρας και γκλίτερ

Φυσικά τον Δεκέμβριο τα στρας και τα γκλίτερ θα έχουν την τιμητική τους, αφού θα διανύσουμε την λαμπερή εποχή των Χριστουγέννων. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα με το ασημί γκλίτερ, το μπεζ και τα στρας. Ένα υπέροχο επίσημο μανικιούρ.

πράσινα-ασημί-και-μπεζ-νύχια-με-στρας-ιδέες-

Δείτε ακόμα 34 ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ματ νύχια

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα νύχια-τον-Δεκέμβριο-

Νύχια Δεκεμβρίου: Κόκκινα και πράσινα νύχια με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Φυσικά τα στρας είναι το σχέδιο του Δεκεμβρίου κι έτσι μπορείτε να τα υιοθετήσετε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε τα δύο πιο χριστουγεννιάτικα χρώματα και μιλάμε φυσικά για τα κόκκινα και τα πράσινα χρώματα. Φωτίστε τα με γκλίτερ και φτιάξτε μερικά γκι για να απογειώσετε το μανικιούρ σας.

κόκκινα-και-πράσινα-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

Νύχια Δεκεμβρίου: Κόκκινα νύχια με γκλίτερ και καρό σχέδια

Αν θέλετε τα νύχια σας να μοιάζουν με καραμελάκια δεν έχετε παρά να τα βάψετε κόκκινα και να τα γεμίσετε με γκλίτερ. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα καρό κόκκινα σχέδια ή και χριστουγεννιάτικα σχέδια με σκουφάκια του Άγιου Βασίλη.

κόκκινα-νύχια-με-καρό-σχέδια-και-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-ιδέες-

Νύχια Δεκεμβρίου: Μαύρα, χρυσά νύχια με γκλίτερ και λευκά νύχια με χρυσά σχέδια

Μπορείτε να συνδυάσετε το κλασικό μαύρο με το χρυσό χρώμα και το λευκό. Φυσικά τα γκλίτερ και οι χρυσές λεπτομέρειες στο λευκό σας νύχι θα κάνει το μανικιούρ σας ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο και σικ.

μαύρα-χρυσά-και-λευκά-νύχια-με-χρυσά-σχέδια-

Νύχια Δεκεμβρίου: Κόκκινα νύχια με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Μπορείτε να βάψετε όλα τα νύχια σας με ένα σαγηνευτικό και άκρως χριστουγεννιάτικο κόκκινο. Αναδείξτε τα με γκλίτερ και φτιάξτε όμορφα, αστεία χριστουγεννιάτικα σχέδια σαν και το παρακάτω.

κόκκινα-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-Δεκέμβρης-

Νύχια Δεκεμβρίου: Λευκό του πάγου με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Η παρακάτω ιδέα είναι από την αγαπημένη μας. Μπορείτε να βάψετε όλα τα νύχια σας σε ένα ματ λευκό του πάγου και να τα αναδείξετε με γκλίτερ. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε σαν σχέδιο η παρακάτω κοπέλα με τις χιονονιφάδες κάνει αυτό το μανικιούρ να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.

λευκό-του-πάγου-με-γκλίτερ-και-χριστουγεννιάτικο-σχέδιο-για-τον-Δεκέμβρη-

Νύχια Δεκεμβρίου: Πράσινα, κόκκινα και λευκά νύχια με γκι

Τα γκι είναι σίγουρα το σύμβολο των Χριστουγέννων. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε όμορφα γκι και να τα συνδυάσετε με το πράσινο και το κόκκινο χρώμα. Είναι ένα μανικιούρ άκρως γιορτινό και χριστουγεννιάτικο!

πράσινα-κόκκινα-και-λευκά-χρώματα-με-γκι-στα-νύχια- κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-χιονονιφάδες-ιδέες-

Νύχια Δεκεμβρίου: Νύχια σε καφέ και γκρι αποχρώσεις με αστέρια και χιονονιφάδες

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης το μοντέρνο χρώμα του καφέ και του γκρι και να το συνδυάσετε φτιάχνοντας μοντέρνα σχέδια στα νύχια που θα μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής. Τα αστέρια, οι χιονονιφάδες αλλά και άλλα χριστουγεννιάτικα σχέδια επιβάλλονται.

καφέ-και-γκρι-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια- κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-χιονονιφάδες-

Νύχια Δεκεμβρίου: Νύχια με μπισκότα

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε στα νύχια σας μπισκότα που φυσικά είναι ένα από τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα γλυκά. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε άλλα σχέδια που παραπέμπουν σε χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια.

Νύχια-Δεκεμβρίου-χριστουγεννιάτικες-ιδέες-για-νύχια-

Νύχια Δεκεμβρίου: Γαλακτερό λευκό με χιονονιφάδες και γκλίτερ

Μπορείτε να διαλέξετε ένα σικ μανικιούρ φέτος τον Δεκέμβρη. Μπορείτε να βάψετε όλα τα νύχια σας με ένα διακριτικό γαλακτερό λευκό και να το αναδείξετε με μερικές χιονονιφάδες και γκλίτερ για να μπούμε και στο κλίμα της εποχής!

γαλακτερό-χρώμα-στα-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-Δεκεμβρίου- ροζ-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

Νύχια Δεκεμβρίου: Indie nails με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Τα indie nails είναι η τάση που ξεκίνησε από το Καλοκαίρι του 2021 και φαίνεται πως θα κάνει αισθητή την παρουσία της και τον Δεκέμβρη. Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε στα νύχια σας χαριτωμένα indie σχέδια με λαμπιόνια, ταρανδάκια ή ό,τι άλλο σας αρέσει.

καφέ-indie nails-με-χριστουγεννιάτικα-σχέδια-

Νύχια Δεκεμβρίου: Κόκκινα νύχια με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε το φωτεινό κόκκινο του Άγιου Βασίλη και να το απογειώσετε με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια. Είναι πραγματικά ένα σικ μανικιούρ που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

κόκκινα-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια- μπλε-νύχια-με-γκλίτερ-για-τον-Δεκέμβρη- μπεζ-νύχια-με-χιονονιφάδες- χριστουγεννιάτικα-σχέδια-για-μανικιούρ-

Νύχια Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικο γαλλικό μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα

Φυσικά το γαλλικό μανικιούρ έχει την τιμητική του και τον Δεκέμβριο. Μόνο που θα το φέρουμε στα…χριστουγεννιάτικα μέτρα μας. Έτσι κάντε ένα γαλλικό μανικιούρ με φυσική βάση και κόκκινα τελειώματα και γκλίτερ.

γαλλικό-μανικιούρ-με-κόκκινο-χρώμα-για-τον-Δεκέμβρη- μπορντό-νύχια-με-χριστουγεννιάτικα σχέδια-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για νύχια με χρυσά σχέδια

μπλε-ματ-νύχια-με-χρυσό-γκλίτερ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

Νιώστε και δείξτε όμορφα κάνοντας κλικ σε όλα τα χριστουγεννιάτικα άρθρα μας για ομορφιά εδώ. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close