Χριστουγεννιάτικες- συνθέσεις- για -το- τραπεζάκι -

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι : 34 ιδέες. Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι του σαλονιού που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο.

Τα Χριστούγεννα θέλουμε να στολίσουμε στο σπίτι κάθε γωνία του σπιτιού. Τον πάγκο της κουζίνας, το τζάκι, το περβάζι του παράθυρου, τον κήπο, το μπαλκόνι, τα παράθυρα, τις εξώπορτες αλλά και το τραπεζάκι του σαλονιού. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν, θα δούμε πως μπορούμε να αναδείξουμε το τραπεζάκι του σαλονιού.

Συγκεντρώσαμε για εσάς 34 ιδέες για χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι του σαλονιού. Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με έλατα, κεριά, σε ξύλινους και ανοξείδωτους δίσκους, με γκι, με στρας, με κηροπήγια, με αλεξανδρινά λουλούδια και ό,τι άλλο σας αρέσει. Διαβάστε παρακάτω: 

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Γυάλινος δίσκος με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και κηροπήγια

Μπορείτε να πάρετε ένα γυάλινο δίσκο και να τον γεμίσετε με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δεντράκια, αρωματικά κεριά με αρώματα της αρεσκείας σας, κηροπήγια, γκλίτερ και ό,τι άλλο σας αρέσει. Προτείνουμε τα κεριά να μυρίζουν μήλο, κανέλα ή πορτοκάλι για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

34 ιδέες για χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Γεμίστε ένα τσίγκινο δίσκο με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Μπορείτε να πάρετε έναν τσίγκινο δίσκο που δεν χρειάζεστε πια και να δημιουργήσετε μία vintage χριστουγεννιάτικη σύνθεση στο σπίτι σας. Μπορείτε ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δεντράκια και τα κεριά, να βάλετε κι ένα παλιό σας αναμνηστικό παιχνίδι, για να κάνετε την χριστουγεννιάτικη σύνθεσή σας ακόμη πιο νοσταλγική.

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-για-το-τραπεζάκι-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Οι τρεις μάγοι πάνω σε ένα κομμάτι κορμού

Τα Χριστούγεννα πολύ συχνά χρησιμοποιούμε κορμούς δέντρων για να φτιάξουμε χειροποίητα κηροπήγια ή χριστουγεννιάτικους δίσκους. Τους κορμούς μπορείτε να τους βρείτε στον δρόμο και να τους επιμεληθείτε εσείς ή στα μαγαζιά με είδη εποχής και είδη για κατασκευές.

Πάνω στον κορμό μπορείτε να βάλετε τους τρεις μάγους, μερικά αστέρια, μία αναπαράσταση με την φάτνη και ό,τι άλλο σας αρέσει. Μία κλασική και παντός καιρού επιλογή που ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-κορμό-δέντρου-και-χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Φυσικά υλικά στο σαλόνι σας

Μπορείτε φυσικά να φτιάξετε μοναδικές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις χρησιμοποιώντας και φυσικά υλικά. Ως γνωστόν τα φυσικά υλικά είναι η απόλυτη χριστουγεννιάτικη τάση για φέτος. Μαζέψτε μερικά κλαδιά από έλατο ή πεύκο τα οποία έχουν πέσει κάτω, καθαρίστε τα και βάλτε τα σε ένα βάζο μαζί με κηροπήγια και κεριά.

χριστουγεννιάτικες συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-φυσικά-υλικά-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Γκι και κεριά

Φυσικά μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι που να μένουν πιστές στο κλασικό και στο παραδοσιακό. Πολλά γκι που σχηματίζουν μία ωραιότατη γλάστρα και μερικά κεριά σε λευκό χρώμα μέσα στα γκι αλλά και γύρω γύρω. Επίσης, ακόμη κα ψεύτικα να είναι τα γκι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό.

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-γκι-στο-τραπεζάκι-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Κουκουνάρια και έλατο στο τραπεζάκι

Μπορείτε σε έναν κορμό δέντρου να βάλετε μία γυάλα γεμάτη από κουκουνάρια και μία γλάστρα με ένα μικρό έλατο. Η σύνθεση για το τραπεζάκι θα είναι εξαιρετική και σίγουρα θα αποτελείται από φυσικά αλλά και διαχρονικά φυσικά υλικά. Τα αποτελέσματα λοιπόν θα είναι σίγουρα!

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-έλατο-και-χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Μίνιμαλ συνθέσεις στο τραπεζάκι

Αν σας αρέσει η μίνιμαλ διακόσμηση ακόμη και τα Χριστούγεννα τότε σίγουρα μπορείτε να αντιγράψετε την παρακάτω εικόνα. Μερικά μοντέρνα βάζα γεμισμένα με κλαδιά δέντρου, μία χριστουγεννιάτικη μπάλα και ένα αρωματικό κερί.

μίνιμαλ-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Παίξτε με το λευκό και το κόκκινο

Το λευκό και το κόκκινο είναι δύο χρώματα διαχρονικά και άκρως χριστουγεννιάτικα. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι με λευκά κεριά, κόκκινες και λευκές χριστουγεννιάτικες μπάλες με γκλίτερ ή χωρίς και γιατί όχι, μερικά κουκουνάρια που έχετε βάψει μόνοι σας κόκκινο με σπρέι.

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-κόκκινα-και-λευκά-διακοσμητικά-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με φώτα led

Μπορείτε να δημιουργήσετε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εντάσσοντας στις χριστουγεννιάτικες συνθέσεις σας ακόμη και φώτα led. Μπορείτε να βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές ψεύτικα διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα με φώτα led. Μπορείτε λοιπόν να το τοποθετήσετε πάνω στο τραπεζάκι μαζί με λευκά κεριά.

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-φώτα-led-στο-τραπεζάκι-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Αλεξανδρινά λουλούδια στο τραπεζάκι

Φυσικά και τα αλεξανδρινά λουλούδια είναι από τα πιο χαρακτηριστικά λουλούδια των Χριστουγέννων. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι χρησιμοποιώντας τα αλεξανδρινά λουλούδια σαν βασικό υλικό.

αλεξανδρινά-λουλούδια-στις-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κώνους

Οι κώνοι με γκλίτερ ή χωρίς γκλίτερ και σε όλα τα χρώματα, είναι η απόλυτη χριστουγεννιάτικη τάση τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι με κώνους και μερικά κεριά. Είναι μίνιμαλ, είναι σικ και σίγουρα θα ταιριάζει το σπίτι σας.

ιδέες-για-μίνιμαλ-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα παράθυρα: 35 ιδέες

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-γκι- χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-γκι-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κηροπήγια

Μπορείτε να φτιάξετε μοντέρνες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο τραπεζάκι χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κεριά. Μπορείτε να βάλετε τα κεριά σας μέσα σε χριστουγεννιάτικα μοντέρνα κηροπήγια και σίγουρα το τραπεζάκι σας στο σαλόνι θα αναδειχθεί!

μίνιμαλ-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι- χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-δεντράκια-και-χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά- χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-κουκουνάρια-και-φύλλα-έλατου- χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-κουκουνάρια-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Πάρτε μία φρουτιέρα και γεμίστε της με χριστουγεννιάτικες μπάλες που δεν χρειάζεστε πια. Μπορείτε να αφήσετε έτσι την φρουτιέρα σας ή να αναδείξετε ακόμη περισσότερο τις χριστουγεννιάτικες συνθέσεις σας με εντυπωσιακά κεριά και χριστουγεννιάτικα κηροπήγια αλλά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητι

χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-με-χριστουγεννιάτικες μπάλες- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-χριστουγεννιάτικες-μπάλες- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-τάρανδους- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-κεριά-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι:  Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με μεταλλικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από μέταλλο και να τα τοποθετήσετε στο τραπεζάκι. Θα αναδείξετε ακόμη περισσότερο την δημιουργία σας, βάζοντας ένα γλαστράκι με πεύκο ή έλατο με κουκουνάρια.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-

Δείτε ακόμα 40 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυσικά υλικά

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-κεριά-και-γκι-

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το τραπεζάκι: Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με animal print

Οι χριστουγεννιάτικες συνθέσεις σας μπορούν να είναι μέσα στην μόδα. Αν λοιπόν σας αρέσει το animal print μπορείτε να δημιουργησετε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά και κηροπήγια και φυσικά στοιχεία με animal print.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-animal print-διακοσμητικά- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-με-κουκουνάρια- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-σε-καρό-χρώμα-

Δείτε ακόμα 51 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουδουνάκια

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικες-συνθέσεις-στο-τραπεζάκι-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close