Γιορτινή σαλάτα με  iceberg και μπαλσάμικο.

Γιορτινή σαλάτα με icebergκαι μπαλσάμικο! Γιατί για το γιορτινό μας τραπέζι θέλουμε ξεχωριστές γεύσεις ακόμη κι αν μιλάμε για τις σαλάτες. Αν θέλουμε μία γκουρμέ σαλάτα με πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων τότε σίγουρα αυτή η δροσερή και τόσο γιορτινή σαλάτα είναι αυτό που ψάχνατε!

Μία γιορτινή σαλάτα πάνω σε δροσερά φύλλα iceberg, καρύδια, ανάμεικτα λαχανικά της αρεσκείας σας, μπαλσάμικο σύκου και κρουτόν! Είναι απλά υπέροχη και μπορείτε να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε όποια υλικά αγαπάτε περισσότερο!

Δείτε ακόμα Φανταστική σαλάτα κηπουρού για το μπουφέ σας

Εμείς την δοκιμάσαμε πρόσφατα και αφήσαμε στην άκρη το κυρίως πιάτο για να απολαύσουμε αυτή τη σαλάτα! Καλύτερη σαλάτα σε γεύση και από αυτές που φτιάχνουν στα εστιατόρια. Είμαστε σίγουροι ότι θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω: 

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το μαρούλι iceberg και κρατάμε μερικά φύλλα του για το “πιάτο” της σαλάτας. Τα βάζουμε σε ένα πιάτο και βάζουμε από πάνω τους τα πλυμένα ανάμεικτα λαχανικά της αρεσκείας μας, το μπαλσάμικο, μερικές φέτες κίτρινου τυριού, τα κρουτόν και μερικά καρύδια! Έτοιμη!

Γιορτινή σαλάτα με iceberg και μπαλσάμικο. Γιορτινή σαλάτα με φύλλα iceberg, μπαλσάμικο, κίτρινο τυρί & καρύδια συνταγή

Η συνταγή είναι της φίλης μας Maria Kapodistria

στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρέματα “Deli”cious!

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close