Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα που βρήκαμε στο διαδίκτυο και είμαστε έτοιμοι να τις μοιραστούμε και μαζί σας. Διότι το πράσινο και το κόκκινο είναι ως γνωστόν τα δύο πιο αγαπημένα μας χρώματα για τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο!

Όμως πολλές φορές δεν ξέρουμε πως να τα συνδυάσουμε κι έτσι δημιουργούμε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις που είναι λίγο…κιτς. Το σημερινό μας άρθρο έχει ως στόχο να σας δείξει πως μπορείτε να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σε κόκκινο και πράσινο χρώμα, πιο μοντέρνα από ποτέ!

Δείτε ακόμα Γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες : Ιδέες για να τις διακοσμήσετε

Μερικές ιδέες που είδαμε στο διαδίκτυο και τις ξεχωρίσαμε. Κι επειδή εμείς ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που ακόμη δεν έχουμε στολίσει χριστουγεννιάτικα το σπίτι μας, μερικές από τις παρακάτω εικόνες σίγουρα θα τις υιοθετήσουμε κι εμείς. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα :Κηροπήγιο από κολονάτο με κόκκινο χριστουγεννιάτικο κερί και πράσινα φύλλα ελάτου

Αν έχετε λευκά έπιπλα μπορείτε σίγουρα να αναδείξετε μία χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινο και πράσινο χρώμα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο χειροποίητο κηροπήγιο χρησιμοποιώντας ένα κολονάτο ποτήρι και να το αναδείξετε με κόκκινα χριστουγεννιάτικα κεριά και πράσινα κλαδιά ελάτου!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα

Το πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορεί να δείξει πιο όμορφο από ποτέ με τα κατάλληλα κόκκινα στολίδια. Κι αν θέλετε το σπίτι σας να μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό, διακοσμήστε τον υπόλοιπο χώρο με κόκκινα χριστουγεννιάτικα καλύμματα για τον καναπέ, κόκκινα χριστουγεννιάτικα κάδρα ή ό,τι άλλο αγαπάτε!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα

Η εξώπορτα είναι πολύ σημαντικό να είναι στολισμένη εντυπωσιακά και μοντέρνα. Αυτό διότι η εξώπορτα είναι αυτή που θα προσέξει ο περαστικός ή ο επισκέπτης. Έτσι μην φοβηθείτε να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και να στολίσετε χριστουγεννιάτικα την εξώπορτά σας με κόκκινα και πράσινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.

Ένα πράσινο χριστουγεννιάτικο στεφάνι σε συνδυασμό με πράσινες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο όμορφα με κόκκινες κορδέλες και κόκκινα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μερικά φώτα led θα απογειώσουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός εξώπορτας με πράσινες γιρλάντες και πράσινο στεφάνι, με κόκκινα στολίδια και φωτάκια led

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα :Πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Κι αν θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας παραδοσιακά και να νιώσετε ότι κάνετε Χριστούγεννα στο χωριό τότε μπορείτε να διαλέξετε τον παρακάτω παραδοσιακό τρόπο διακόσμησης. Πράσινο και μεγαλοπρεπές δέντρο που έχει στολιστεί αποκλειστικά με χριστουγεννιάτικα κόκκινα στολίδια.

Ένα πράσινο στεφάνι με κόκκινα χριστουγεννιάτικα στολίδια πάνω από το τζάκι και μερικές πράσινες γιρλάντες με κόκκινες χριστουγεννιάτικες κορδέλες και όχι μόνο για να διακοσμήσουν το υπόλοιπο σπίτι! Ζεστό και vintage!

Πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν διαθέτετε σκάλα στο σπίτι σας δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην την στολίσετε χριστουγεννιάτικα φέτος τα Χριστούγεννα. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Ένα μάτσο αληθινά πράσινα λουλούδια που μαζέψατε από τον κήπο σας με μερικά φωτάκια led και κόκκινες κορδέλες!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός σκάλας με φύλλα δέντρων και κόκκινους φιόγκους

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα :Πράσινη γιρλάντα από φύλλα ελάτου με κόκκινους φιόγκους, κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες και φωτάκια led

Αλλά κι αν σας αρέσουν οι…υπερβολές εμείς είμαστε μαζί σας! Διακοσμήστε την σκάλα σας με μία μεγάλη πράσινη γιρλάντα και αναδείξτε την ακόμη περισσότερο με μεγαλοπρεπείς κόκκινους χριστουγεννιάτικους φιόγκους και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Εκπληκτικό θέαμα!

Πράσινη γιρλάντα από φύλλα ελάτου με κόκκινους φιόγκους, κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες και φωτάκια led 

Κι αν θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις, όμως θέλετε να το συνδυάσετε με το λευκό των τοίχων ή των επίπλων σας, υπάρχει λύση! Απλά στολίστε το δέντρο σας με κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες, φιόγκους κι άλλα διακοσμητικά και συνδυάστε τα με λευκά στολίδια για το δέντρο και γιρλάντες!

Πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα και λευκά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Παίξτε με τις πράσινες και τις κόκκινες αποχρώσεις και δημιουργήστε εκπληκτικούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς! Ένα πράσινο δέντρο με τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα στολίδια του μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που έχετε αγοράσει για το σπίτι σας.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινα στολίδια

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι με κόκκινα διακοσμητικά χώρου

Μπορεί για μερικούς και μερικές το κόκκινο να είναι ένα έντονο χρώμα και να μην δείχνει τόσο σικ στα σπίτια, όμως η παρακάτω εικόνα μας δείχνει το ακριβώς αντίθετο! Υπέροχη διακόσμηση σε κόκκινες αποχρώσεις που έρχονται να ισορροπήσουν με την βοήθεια του λευκού!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράσινο και κόκκινο χρώμα

Δημιουργήστε το πιο χριστουγεννιάτικο παιδικό δωμάτιο παίζοντας με τις αποχρώσεις του πράσινου και του κόκκινου. Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών και οφείλουμε να τους την κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενη. Ένα μικρό πράσινο στολισμένο δεντράκι με κόκκινα στολίδια.

Παπλώματα, μαξιλαροθήκες και διακοσμητικά σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις. Άκρως χριστουγεννιάτικα σχέδια για μία άκρως χριστουγεννιάτικη παιδική διακόσμηση!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός παιδικού δωματίου με κόκκινα χρώματα

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι λίγο πιο μοναχικά, όμως εμείς οφείλουμε να συμπεριλάβουμε σε αυτό το άρθρο και μία πρόταση για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ. Γιατί μπορεί να θέλετε να φτιάξετε για άλλη μία χρονιά τον δικό σας μικρό χριστουγεννιάτικο μπουφέ!

Διακόσμηση για τον φετινό χριστουγεννιάτικο μπουφέ λοιπόν με πράσινα χριστουγεννιάτικα στεφάνια σε συνδυασμό με κόκκινες κορδέλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Κάντε τα φετινά Χριστούγεννα χαρούμενα παρά τις δυσκολίες!

Στολισμός χριστουγεννιάτικου μπουφέ με κόκκινα και πράσινα χρώματα

Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο πάνω από το τζάκι με πράσινα ψεύτικα φύλλα πεύκου και κόκκινα διακοσμητικά

Πάνω από το τζάκι τοποθετήστε ένα πράσινο στεφάνι με κόκκινα στολίδια κι ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις! Θα δώσει χρώμα στον χώρο σας και λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων!

Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο πάνω από το τζάκι με πράσινα ψεύτικα φύλλα πεύκου και κόκκινα διακοσμητικά 

Τα κηροπήγια που είναι φτιαγμένα από ψεύτικα χειμωνιάτικα δέντρα είναι η τέλεια διακόσμηση για τα φετινά Χριστούγεννα. Αναδείξτε τα με μερικούς κόκκινους χριστουγεννιάτικους φιόγκους και μερικά κόκκινα κεριά!

Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο με ψεύτικα φύλλα και κόκκινα κεριά

Κι αν μένετε σε ένα σπίτι όπου όλο τον χρόνο το λευκό έχει την τιμητική του, μη φοβηθείτε να παίξετε με το κόκκινο της φωτιάς και το πράσινο! Θα δώσει χρώμα και λάμψη στον χώρο σας και θα φέρει μια και καλή το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι και στις ψυχές σας!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός για το τζάκι με κόκκινα στολίδια

Για το τέλος, αφήσαμε τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Γιατί είτε το τραπέζι μας περιλαμβάνει 3 ή 13 άτομα, οφείλουμε κάθε Χριστούγεννα να είναι όμορφο και γιορτινό! Παίξτε λοιπόν με τις πράσινες και τις κόκκινες αποχρώσεις στα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και συνδυάστε τες με καρό τραπεζομάντηλο σε ασπρόμαυρα χρώματα.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού με κόκκινα στολίδια

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close