Νύχια για τα Χριστούγεννα 2020: Ιδέες με στρας και γκλίτερ

Σήμερα θα δούμε ιδέες για νύχια με στρας και γκλίτερ για τα Χριστούγεννα.Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουμε να μας βρουν λαμπερές και τα στρας και τα γκλίτερ στα νύχια μας είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να λάμψουμε! Οι σημερινές μας ιδέες είναι μοντέρνες και έχουν φυσικά πολλά στρας και γκλίτερ!

Τα στρας και τα γκλίτερ, είναι αγαπημένα σχεδόν από όλες τις γυναίκες όσων αφορά τα νύχια τους. Μπορούν να απογειώσουν το μανικιούρ και να κάνουν το style σου να δείχνει ακόμη πιο λαμπερό. Μπορεί τα στρας και τα γκλίτερ για μερικές να θεωρούνται κιτς, όμως πλέον αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι μύθος.

Δείτε ακόμα Κόκκινα νύχια : Ιδέες για τον Δεκέμβρη 2020

Με στρας και γκλίτερ στα νύχια σου, μπορείς να αποκτήσεις ένα πολύ σικ και νεανικό μανικιούρ που μπορεί να σταθεί τα Χριστούγεννα του 2020. Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες έτσι ώστε να κλείσετε σύντομα ραντεβού με την μανικιουρίστα σας και να αποκτήσετε νύχια με στρας και γκλίτερ τα Χριστούγεννα του 2020. Διαβάστε παρακάτω:

Ροζ νύχια με γκλίτερ

Τα Χριστούγεννα του 2020 μπορείς να επιλέξεις για τα νύχια σου το απόλυτα girly χρώμα του ροζ και να το αναδείξεις με λίγα στρας! Είναι ένα απόλυτα σικ μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι πολύ safe.

ροζ νύχια με γκλίτερ

Αν θέλεις όμως να μπεις για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων τότε σίγουρα μία απόχρωση του κόκκινου στα νύχια σου όπως η παρακάτω θα σου ταίριαζε απόλυτα. Φυσικά μην ξεχάσεις να την αναδείξεις με λίγα στρας!

μπορντό νύχια με στρας

Το ροζ παραμένει το αγαπημένο μας χρώμα στα νύχια ακόμη και τα Χριστούγεννα. Κι αν θεωρείτε ότι από μόνο του, δεν είναι τόσο χριστουγεννιάτικο, τότε οι χρυσές λεπτομέρειες και τα στρας θα σας αλλάξουν γνώμη!

ροζ νύχια με χρυσά τελειώματα και στρας

Ροζ νύχια με στρας και γκλίτερ

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε μία ροζ απόχρωση για τα νύχια σας και να τονίσετε το τελευταίο σας νύχι με ασημί γκλίτερ που θα απογειώσουν το μανικιούρ. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι πολύ σικ!

ροζ νύχια με στρας

Οι αποχρώσεις του μωβ και του μπεζ είναι οι αγαπημένες μας και τα Χριστούγεννα του 2020. Διάλεξε να παίξεις με αυτά τα χρώματα στα νύχια σου, τα φετινά Χριστούγεννα και κάνε τα να δείχνουν πιο γιορτινά με χρυσά στρας σε μερικά δάχτυλα των χεριών!

μοβ και ροζ νύχια με ασημί στρας

Οι nude αποχρώσεις στα νύχια είναι οι αγαπημένες αποχρώσεις πολλών γυναικών. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις ένα nude μανικιούρ για τα φετινά Χριστούγεννα και να το αναδείξεις δημιουργώντας σχέδια με γκλίτερ και στρας! Υπέροχο;

nude νύχια με στρας

Μπεζ νύχια με στρας και γκλίτερ

Το μπεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές και σε όλες τις γυναίκες. Θα γίνει λοιπόν το ιδανικό χρώμα για τα νύχια σου, ακόμη και τα Χριστούγεννα του 2020, αν το τονίσεις με γκλίτερ στρας και άλλα γιορτινά σχέδια!

μπεζ νύχια με στρας και γκλίτερ

Μπορεί το γκρι να είναι ένα μουντό χρώμα όμως είναι ένα αρκετά μοντέρνο χρώμα για τα νύχια μας. Μπορούμε λοιπόν να υιοθετήσουμε μία γκρι απόχρωση στα νύχια μας και να ζωγραφίσουμε πάνω χριστουγεννιάτικα σχέδια. Τα στρας είναι απαραίτητα για να προσθέσεις λάμψη στην εικόνα.

γκρι νύχια με ζωγραφισμένα χριστουγεννιάτικα σχέδια και ασημί στρας

Όπως και το κόκκινο έτσι και το ηλεκτρίκ μπλε είναι το χρώμα των Χριστούγεννων στα γυναικεία νύχια. Θυμίζει τον χειμωνιάτικο ουρανό του Δεκέμβρη και μερικά γκλίτερ θα κάνουν την εικόνα να δείχνει ακόμη πιο όμορφη.

μπλε νύχια με λευκές λεπτομέρειες και ασημί στρας

Μπλε νύχια συνδυασμένα με nude αποχρώσεις και μπλε γκλίτερ

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις στα νύχια σου το χρώμα του μπλε και του nude! Η έντονη απόχρωση του μπλε έρχεται να ισορροπήσει με τις nude αποχρώσεις και σου δίνει την ευκαιρία να προσθέσεις ακόμη περισσότερα γκλίτερ και στρας στο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου!

μπλε νύχια συνδυασμένα με μπεζ χρώματα και μπλε γκλίτερ

Έχουμε μία αδυναμία στο μπλε ηλεκτρίκ γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές επιπλέον ιδέες με την συγκεκριμένη απόχρωση και με τα απαραίτητα γκλίτερ που την αναδεικνύουν. Σίγουρα θα βρεις ένα χριστουγεννιάτικο μανικιούρ για τα νύχια σου, φέτος τα Χριστούγεννα.

μπλε νύχια σε συνδυασμό με λευκά νύχια και μπλε γκλίτερ

Ποιος είπε ότι το μαύρο δεν είναι ένα χρώμα που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις υπέροχη τα Χριστούγεννα του 2020; Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις στα νύχια σου το μαύρο, το μπεζ και το χρυσό χρώμα με στρας και να κάνεις το πιο γιορτινό και το πιο σικ μανικιούρ για τα φετινά Χριστούγεννα.

μαύρα και μπεζ νύχια με χρυσά στρας

Μαύρα νύχια με στρας

Μπορείς επίσης να βάψεις τα περισσότερα νύχια σου μαύρα και να αφήσεις μόνο ένα που θα το τονίσεις με στρας και γκλίτερ! Θα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που δεν έχει ηλικία και είναι αρκετά safe.

μαύρα νύχια με στρας

Μπορεί το μοβ να μην το επιλέγουμε συνήθως για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ μας, όμως εμάς μας αρέσει πολύ. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ακόμη και αποχρώσεις του μοβ για τα Χριστούγεννα του 2020 στα νύχια και να κάνεις το μανικιούρ σου να δείχνει ακόμη πιο γιορτινό με τα απαραίτητα στρας και γκλίτερ.

μοβ νύχια με στρας

Το καφέ είναι το αγαπημένο μας χρώμα και είναι σε θέση με τα απαραίτητα στρας να δείξει πιο γιορτινό από ποτέ. Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, όμως τονίζει ιδιαίτερα πολύ τις μελαχρινές επιδερμίδες. Επέλεξε το λοιπόν!

καφέ νύχια με στρας και γκλίτερ

Μπεζ νύχια με mat στρας και γκλίτερ

Κι αν τα στρας σου φαίνονται υπερβολικά μπορείς να υιοθετήσεις για τα νύχια σου μία mat εκδοχή των στρας. Είναι πολύ μοντέρνο σχέδιο και πολύ σικ. Επίσης, σου δίνεται η επιλογή να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το μανικιούρ σου με διακριτικά γκλίτερ!

μπεζ νύχια με γκλίτερ και ματ γκλίτερ

Δε θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή λίστα το κόκκινο. Τα κόκκινα νύχια είναι απόλυτα χριστουγεννιάτικα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα μανικιούρ σε κόκκινες αποχρώσεις. Ζωγράφισε λευκές χιονονιφάδες για να κάνεις τα νύχια σου πιο παιχνιδιάρικα και ολοκλήρωσε την εικόνα με ένα λευκό χρώμα με στρας.

κόκκινα νύχια με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες και λευκά στρας

Για το τέλος αφήσαμε το πιο παρεξηγημένο χρώμα. Το πράσινο φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια παίρνει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας όσων αφορά τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα νύχια. Βάψε τα νύχια σου πράσινα και συνδύασε το με λευκές αποχρώσεις και χρυσά στρας. Υπέροχο;

πράσινα και λευκά νύχια με χρυσά στρας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via Pinterest

Close