15 μοντέρνες ιδέες με χριστουγεννιάτικα πεντικιούρ για το 2020

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ. 15 ιδέες για νύχια ποδιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια των ποδιων. Τα φετινά Χριστούγεννα τα πόδια σου θα είναι τέλεια!

Το πεντικιούρ και το μανικιούρ μερικά χρόνια πριν, ήταν πολυτέλεια λίγων γυναικών στην Ελλάδα. Πλέον όμως το πεντικιούρ και το μανικιούρ έχει γίνει τάση, με σχεδόν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας να περιποιούνται τα νύχια των χεριών και των ποδιών τους!

Τα Χριστούγεννα, έφτασαν και όλες θέλουμε να μπούμε στο γιορτινό κλίμα παρά τις δυσκολίες! Έτσι, το πεντικιούρ και το μανικιούρ μας, ξεκινάει να γίνεται σιγά σιγά πιο χριστουγεννιάτικο. Ψάχνουμε στο internet χριστουγεννιάτικα σχέδια για να βάλουμε τα Χριστούγεννα ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2020: 15 ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια στο πεντικιούρ είναι εκπληκτικά. Στρας, χαρούμενα σχέδια, αστεράκια και έντονα χρώματα έρχονται για να κάνουν τα δάχτυλα των ποδιών μας να δείχνουν εντυπωσιακά και γιορτινά! Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας σχέδια. Θα σας τα παρουσιάσουμε παρακάτω ιδέες για χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ: 

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με στρας σε μπλε χρώματα

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι συνυφασμένα με το κόκκινο και το πράσινο χρώμα, όμως και το βαθύ μπλε είναι ένα ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικο χρώμα. Μας φέρνει στο μυαλό χειμωνιάτικες νυχτερινές εικόνες με λαμπερά άστρα και μία χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Έτσι, μπορείτε να υιοθετήσετε το βαθύ μπλε για το πεντικιούρ σας. Λίγα στρας θα κάνουν το πεντικιούρ σας ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο. Είναι ένα σχέδιο στο μανικιούρ που ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και όχι μόνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν σ’ αρέσει αυτή η ιδέα, σ’ αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις κι εμείς είμαστε μαζί σου!

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με στρας σε μπλε χρώματα 

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Όμως τα παιδιά πάντα έδειχναν έναν ενθουσιασμό παραπάνω για τα Χριστούγεννα. Αν θέλεις λοιπόν να έρθεις σε επαφή με την παιδικότητά σου φέτος τα Χριστούγεννα, το παρακάτω χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ είναι για σένα!

Ουράνια τόξα, χαρούμενα και παιδικά χρώματα και μερικά διακριτικά χριστουγεννιάτικα σχέδια! Ένα girly χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ που εμάς μας άρεσε πολύ! Εσένα;

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με ουράνιο τόξο και χριστουγεννιάτικα σχέδια σε ροζ χρώματα

Αν θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ, επιβάλλεται να υιοθετήσουμε το κόκκινο χρώμα. Αν σου αρέσουν τα φλογερά χρώματα το παρακάτω πεντικιούρ θα μπορούσες να το υιοθετήσεις κι εσύ. Ένα φλογερό χριστουγεννιάτικο κόκκινο με ζωγραφισμένη μία μαύρη ζώνη του Άι – Βασίλη! Τέλειο;

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με ζωγραφισμένη την ζώνη του Άγιου Βασίλη

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με σχέδιο Ρούντολφ και χιονονιφάδες σε κόκκινα χρώματα

Από τις αγαπημένες μας ιδέες για χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ! Ζωγραφισμένος Ρούντολφ, ένα κόκκινο μαγικό χρώμα με στρας και μερικές ζωγραφισμένες χιονονιφάδες! Πόσο πιο χριστουγεννιάτικο σχέδιο πεντικιούρ για το 2020; Μην φοβηθείς να το δοκιμάσεις κι εσύ!

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με σχέδιο Ρούντολφ και χιονονιφάδες σε κόκκινα χρώματα 

Όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου, το μπλε είναι το χρώμα των Χριστουγέννων! Οι χριστουγεννιάτικες νύχτες άλλωστε είναι απλά μαγικές. Μπορείς λοιπόν να κάνεις ένα πεντικιούρ σε βαθύ μπλε αποχρώσεις με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες και αστεράκια! Απλά υπέροχο!

Μπλε χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες και αστέρια

Ένα κάπως πιο παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ! Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ την τιμητική τους έχουν οι καλικάντζαροι! Για γυναίκες που τους αρέσουν τα περίεργα σχέδια και που αγαπούν τα Χριστούγεννα, σε όλες τις εκδοχές τους!

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ σε λευκό και πράσινο χρώμα με καλικάντζαρους

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με πράσινα και κόκκινα χρώματα και σχέδιο Άγιου Βασίλη

Αγαπημένο σχέδιο χριστουγεννιάτικου πεντικιούρ! Ένας Άγιος Βασίλης στο μεγάλο δάχτυλο του παιδιού, που έρχεται να δείξει ακόμη πιο όμορφος, συνοδευόμενος από πράσινα και κόκκινα νυχάκια με στρας! Είναι σίγουρα ένα χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας!

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με πράσινα και κόκκινα χρώματα και σχέδιο Άγιου Βασίλη 

Δε θα βαρεθούμε να το λέμε! Τα καρό σχέδια σε κόκκινες, πράσινες και μαύρες αποχρώσεις, είναι άκρως χριστουγεννιάτικα! Μπορείς λοιπόν να υιοθετήσεις το καρό ακόμη και στο πεντικιούρ σου. Φυσικά αν κάνεις όλα τα νύχια των ποδιών σου καρό, θα είναι υπερβολικό. Οπότε διάλεξε άλλα, μονόχρωμα χριστουγεννιάτικα χρώματα, για τα υπόλοιπα νύχια.

Καρό χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ σε συνδυασμό με κόκκινα και πράσινα νύχια

Αν όμως είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσουν οι υπερβολές μπορείς να γίνεις….υπερβολική με τον πιο σικ τρόπο! Καρό σχέδια και ένα υπέροχο πράσινο χρώμα που ολοκληρώνεται με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες! Μόνο σε εμάς αρέσει πολύ η παρακάτω εικόνα ρε κ@ρίτσια; Δεν μπορεί…

Καρό χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με πράσινα και κόκκινα νύχια και ζωγραφισμένες χιονονιφάδες

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με χιονονιφάδες και άλλα χριστουγεννιάτικα σχέδια

Μία υπέροχη εικόνα με χιονονιφάδες, πουά σχέδια, φωτάκια led και πολλά πολλά χριστουγεννιάτικα και χαρούμενα χρώματα! Σίγουρα ταιριάζει σε γυναίκες με χριστουγεννιάτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση κάθε ηλικίας! Μη φοβηθείς να το επιλέξεις και για το δικό σου πεντικιούρ!

Χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με χιονονιφάδες και άλλα χριστουγεννιάτικα σχέδια 

Ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο στο πεντικιούρ πιο boho! Τα χρώματα είναι πιο boho και τα σχέδια σίγουρα αντιπροσωπεύουν την boho κουλτούρα αλά christmas version! Για τις γυναίκες που λατρεύουν το Καλοκαίρι, την boho κουλτούρα αλλά και τα Χριστούγεννα!

Boho χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με στρας

Μπορείς να υιοθετήσεις ένα χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ χωρίς περίτεχνα σχέδια με Άγιους Βασίληδες και ελαφάκια! Προτίμησε ένα φλογερό κόκκινο και συνδύασέ το με μερικά ασημί στρας. Σικ και χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ που αποτελεί μία safe επιλογή για τις περισσότερες από εμάς!

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με στρας 

Αν πάλι θέλεις και λίγο σχέδιο στη ζωή σου, μπορείς να διαλέξεις ένα κόκκινο χριστουγεννιάτικο χρώμα για το πεντικιούρ σου και να το συνδυάσεις με μερικές ασημένιες ζωγραφισμένες χιονονιφάδες! Υπέροχο και πιο safe επιλογή με σχέδια, από ότι οι προηγούμενες που σου προτείναμε!

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Τα Χριστούγεννα μας αρέσουν γιατί ανταλλάζουμε δώρα ο ένας με τον άλλον! Μπορείς λοιπόν να φέρεις αυτή την χαρά και στο πεντικιούρ σου, κάνοντας τα νύχια σου να μοιάζουν με μικρά χριστουγεννιάτικα δωράκια! Απλά υπέροχα!

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με ζωγραφισμένη χριστουγεννιάτικη κορδέλα για δώρα

Για το τέλος αφήσαμε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ σε κόκκινες αποχρώσεις με ζωγραφισμένα σχέδια που μας θυμίζουν τα Χριστούγεννα του 1990! Είναι ένα πιο vintage χριστουγεννιάτικο σχέδιο για το πεντικιούρ που εμείς θα υιοθετήσουμε σίγουρα. Εσύ;

Κόκκινο χριστουγεννιάτικο πεντικιούρ με vintage σχέδια

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close