Κόκκινα νύχια : Ιδέες  για τον Δεκέμβρη 2020

 

Κόκκινα νύχια : Ιδέες για τον Δεκέμβρη 2020!Γιατί ο Δεκέμβρης πλησιάζει σιγά σιγά και μαζί του φέρνει και την αγαπημένη μας γιορτή. Τα Χριστούγεννα! Τα Χριστούγεννα το πρωταγωνιστικό χρώμα στα νύχια είναι το κόκκινο κι εμείς δεν πρόκειται να το απαρνηθούμε τον Δεκέμβριο του 2020! Άλλωστε όλη η πόλη βάζει τα γιορτινά της.

Το κόκκινο και το πράσινο θα είναι χρώματα που δε θα χορταίνουμε να βλέπουμε στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των σπιτιών! Το κόκκινο χρώμα στα νύχια όμως είναι ένα χρώμα που οι γυναίκες δεν επιλέγουν εύκολα όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Θεωρείται ένα χρώμα αρκετά έντονο και το “φοβούνται” .

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2020: 15 ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Τα Χριστούγεννα όμως μπορείτε όλες να βάψετε τα νύχια σας κόκκινα. Όσο σικ στιλ κι αν έχετε ένα κόκκινο χρώμα στα νύχια σίγουρα θα ανανεώσει την εικόνα σας και θα σας ταιριάξει πολύ! Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις πιο trendy ιδέες για κόκκινα νύχια τον Δεκέμβριο του 2020.

Ματ νύχια, νύχια με στρας, νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια αλλά κι άλλα μοντέρνα σχέδια. Όλα αυτά τα υπέροχα σχέδια για το μανικιούρ θα τα δείτε στο σημερινό μας άρθρο. Και όλα αυτά; Φυσικά στο…κόκκινο! Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για κόκκινο χρώμα στα νύχια  με χρυσά σχέδια

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που όλοι μοιράζονται δώρα με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Μπορείς κι εσύ να κάνεις το μανικιούρ σου να μπει στο κλίμα, κάνοντας ένα από τα πέντε σου νύχια να μοιάζουν με…συσκευασία δώρου. Μία μοντέρνα ιδέα που φυσικά επιβάλλεται να συνοδεύεται με το κόκκινο της φωτιάς!

Κόκκινο χρώμα στα νύχια του Δεκεμβρίου με χρυσά σχέδια 

Κι αν θέλεις ένα άκρως σικ μανικιούρ για τον φετινό Δεκέμβρη παίξε με τις αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου και του φωτεινού και λαμπερού χρυσού! Το χρυσό και το κόκκινο είναι τα χρώματα των Χριστουγέννων οπότε σίγουρα θα ταιριάζουν “γάντι” με την χριστουγεννιάτικη διάθεσή σου!

Κόκκινο και χρυσό χρώμα στα νύχια για τον Δεκέμβριο

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας γιορτή θέλουμε τα Χριστούγεννα να τα βλέπουμε παντού! Διάλεξε λοιπόν το κόκκινο χρώμα στα νύχια σου αυτόν τον Δεκέμβρη και ανέδειξε τα με διάφορα χριστουγεννιάτικα σχέδια της αρεσκείας σου! Στην παρακάτω εικόνα μπορείς να δεις μερικές ιδέες:

Κόκκινα χρώμα στα νύχια του Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικα σχέδια

 Ιδέες για κόκκινο χρώμα στα νύχια  με χριστουγεννιάτικα σχέδια και στρας

Το καρό είναι το σχέδιο που είναι τάση όχι μόνο στο μανικιούρ. Στα outfits αλλά και στην διακόσμηση φαίνεται πως από το 2019, το καρό έχει αγαπηθεί πολύ! Κανένα σχέδιο δεν είναι πιο χριστουγεννιάτικο από ένα μανικιούρ σε κόκκινες καρό αποχρώσεις! Ο…Ρούντολφ, απογειώνει το μανικιούρ της παρακάτω εικόνας!

Κόκκινο χρώμα στα νύχια με καρό σχέδια και ζωγραφισμένο Ρούντολφ

Let it snow φίλες μου ακόμη και στα νύχια μας! Ένα βαθύ κόκκινο που θα τονίσει την λευκή και σταρένια μας επιδερμίδα σε συνδυασμό με ένα γαλακτερό λευκό και μερικές ζωγραφισμένες χιονονιφάδες!

Κόκκινα νύχια με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες και στρας

Αν θέλετε να ζήσετε την extreme πλευρά του εαυτού σας, μπορείτε να συνδυάσετε ένα κόκκινο της φωτιάς με ένα print στα χρώματα του κόκκινου και του μοβ! Ένα άκρως νεανικό και…wild μανικιούρ για φέτος τον Δεκέμβρη!

Κόκκινα νύχια με print σχέδια

Βάλτε λίγη από την λάμψη των Χριστουγέννων στα νύχια σας, προσθέτοντας στα κόκκινα νύχια σας λίγα ασημί στρας και γκλίτερ! Υπέροχα σχέδια που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το μανικιούρ σας φέτος τον Δεκέμβριο!

Κόκκινα νύχια με στρας και γκλίτερ

 Ιδέες για κόκκινο χρώμα στα νύχια με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Τα γκλίτερ είναι τα αγαπημένα μας! Μπορείτε λοιπόν να παίξετε με τις αποχρώσεις του κόκκινου και να διαλέξετε το κόκκινο του αγαπημένου σας κρασιού. Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά, ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο θα ταίριαζε πολύ!

Κόκκινα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Η παρακάτω εικόνα είναι από τις αγαπημένες μας! Σικ μανικιούρ σε κόκκινες αποχρώσεις που τα στρας έρχονται να ολοκληρώσουν την ομορφιά της εικόνας! Σίγουρα θα το επιλέξουμε για το μανικιούρ μας τον Δεκέμβρη του 2020. Εσύ;

Κόκκινο χρώμα στα νύχια με γκλίτερ

Υπέροχα κόκκινα νύχια με στρας για τον φετινό Δεκέμβριο και τα φετινά Χριστούγεννα. Τα γκλίτερ που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνες σας, αν έχετε ένα λεπτό πινελάκι κι ένα ασημί με χρυσόσκονη μανό!

Κόκκινο χρώμα στα νύχια με γκλίτερ

Κόκκινο χρώμα στο μανικιούρ με στρας και γκλίτερ

Μία από τις αγαπημένες μας εικόνες. Κόκκινο της φωτιάς με υπέροχα ασημί χαρακτηριστικά με γκλίτερ και στρας! Σίγουρα ένα εντυπωσιακό σχέδιο για τα νύχια γεμάτα λάμψη!

Κόκκινο χρώμα στα νύχια με γκλίτερ

Κι αν σας αρέσουν τα απλά σχέδια στο μανικιούρ αλλά αγαπάτε πολύ το κόκκινο, μπορείτε να διαλέξετε μία girly απόχρωση του κόκκινου και να το αναδείξετε με λίγα στρας! Είναι σικ, είναι απλό και ταιριάζει σε κάθε γυναικείο χέρι!

Κόκκινο χρώμα στα νύχια με στρσάκια και λευκές γραμμές

Οι ματ υφές είναι από τις αγαπημένες μας ακόμη και στο κόκκινο χρώμα. Το ματ κάνει τα χέρια μας να δείχνουν πιο σικ και πιο φινετσάτα. Λίγα ψεύτικα πετράδια θα αναδείξουν το μανικιούρ σας με τον πιο όμορφο τρόπο! Ένα μανικιούρ που ταιριάζει ακόμη και στην πιο συντηρητική προσωπικότητα.

Κόκκινα ματ νύχια με γκλίτερ

Κόκκινα, ροζ και χρυσά χρώματα στα νύχια

Κι αν το κόκκινο χρώμα στα νύχια από μόνο του, σας μοιάζει υπερβολικό, μπορείτε να φτιάξετε μία όμορφη παλέτα με το κόκκινο, το ροζ και το χρυσό με στρας !

Κόκκινα, ροζ και χρυσά χρώματα στα νύχια 

Υπέροχα κόκκινα νύχια που έρχονται να ισορροπήσουν με ένα πολύ γλυκό ροζ. Τα κόκκινα σχέδια και τα στρας είναι αυτά που απογειώνουν ακόμη περισσότερο το μανικιούρ. Θα ταιριάξει υπέροχα στα νύχια του Δεκεμβρίου!

Κόκκινα και ροζ νύχια με κόκκινα σχέδια και στρασάκια

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close