Η καλύτερη συνταγή για τρουφάκια με βρόμη

Συνταγή για τρουφάκια με βρόμη. Υπέροχα ατομικά γλυκά ψυγείου με βρόμη. Αυτά τα υπέροχα τρουφάκια φτιάχνονται με πολύ απλά και οικονομικά υλικά και πραγματικά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση είναι αξεπέραστα.

Η πρόταση σερβιρίσματος μέσα στο κολονάτο ποτήρι, είναι μία φοβερή ιδέα για το επίσημο τραπέζι μας, όταν μας επιτρέψουν και πάλι να κάνουμε κάποιο επίσημο τραπέζι.

Δείτε ακόμα Τρουφάκια χωρίς ζάχαρη με 3 υλικά

Η αλήθεια είναι πως αυτά τα τρουφάκια είναι μία πολύ καλή ιδέα για σνακ ή γλυκάκι μέσα στη μέρα και η βρόμη είναι ένα πολύ υγιεινό υλικό. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:

Εκτέλεση για συνταγή για τρουφάκια με βρόμη

Βάζουμε σε ένα μπολ την βρόμη, το λιωμένο βούτυρο, την ζάχαρη, το κακάο, τον κρύο καφέ και την βανίλια. Ανακατεύουμε τα υλικά μας όλα μαζί μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί. Αφού το μείγμα μας ομογενοποιηθεί ξεκινάμε να πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.

Βάζουμε το κάθε μπαλάκι σε ποτήρια της αρεσκείας μας για πιο όμορφη εμφάνιση στο σερβίρισμα. Πασπαλίζουμε τα μπαλάκια μας με ό,τι μας αρέσει. Μπορούμε να βάλουμε ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους, τρούφα σοκολάτας ή ό,τι άλλο μας αρέσει. Αφήνουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο για 30 λεπτά, πριν σερβίρουμε.

Tips για συνταγή για τρουφάκια με βρόμη

Τα υλικά αντιστοιχούν σε 25 τρουφάκια βρόμης. Το βούτυρο θέλουμε να είναι λιωμένο όμως κρύο σε θερμοκρασία. Η βρόμη δεν θέλουμε να είναι πολύ αλεσμένη γιατί δε θα πλάθεται εύκολα. Βανίλια, εννοούμε την σκόνη.

τρουφάκια_με_βρόμη_ τρουφάκια_με_βρόμη_ τρουφάκια_με_βρόμη_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Panagiota Kiriakou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close