14χρονη Μαρκέλλα :  Της έβγαλαν τα φρύδια και της έβαψαν τα μαλλιά  – Το ξέσπασμα της μάνας

Η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες τα όσα έζησε στα χέρια του απαγωγέα της για δεύτερη φορά η κòρη της  το βράδυ της Τετάρτης (12/10), σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο, πέντε ημέρες μετά την αρπαγή της.

Ξεσπά η μητέρα στην τηλεόραση του Alpha για τη δεύτερη απαγωγή και σεξουαλική και μη κακοποίηση που υπέστη η 14χρονη κόρη της.

Ο εφιάλτης -ευτυχώς- έλαβε αίσιο τέλος το βράδυ της Τετάρτης 12/10.

Ωστόσο, η 14χρονη Μαρκέλλα θα κουβαλάει για καιρό τα ψυχικά αλλά και τα σωματικά τραύματα που της προκάλεσε ο βιαστής της.

Δειτε επίσης : Προσπάθεια αρπαγής παιδιών στου Ζωγράφου με γκρι φορτηγάκι

Η 14χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς, να μπει σε ένα ταξί και να ειδοποιήσει τους γονείς της για να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το παιδί έχει απαχθεί με τη μητέρα να κατηγορεί το ίδιο πρόσωπο έχοντας υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Όπως ανέφερε στον Alpha, το παιδί υπέστη βάναυση κακοποίηση, σεξουαλική και μη, από πέντε – έξι διαφορετικά άτομα ενώ αποκαλύπτει πως επιχείρησαν να του αλλάξουν το πρόσωπο έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται.

«Την τρόμαζαν συνεχώς με ένα πιστόλι. Της έβγαλαν τα φρύδια, της έβαψαν τα μαλλιά για να μην αναγνωρίζεται. Της έλεγαν ότι θα τη σκοτώσουν αν κάνουμε μήνυση», είπε μεταξύ άλλων με τρεμάμενη φωνή.

Δειτε επίσης : Κολωνός: Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο

«Αυτός ο βιασμός είναι δεύτερη φορά στο παιδί μου. Θέλω να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να τους βρουν. Έκανα και την προηγούμενη φορά μήνυση και δεν βρήκαν τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 14χρονης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close