Άννα Κυριακού: Η Μπεμπέκα από τις Τρεις Χάριτες λύνει τη σιωπή της

Γιατί χάθηκε μετά το τέλος της σειράς; Ποια είναι η σχέση της με τις τρεις πρωταγωνίστριες;

Έχει μείνει στις καρδιές μας ως η πιο αγαπημένη θεία της μικρής οθόνης, η «Μπεμπέκα» στις Τρεις Χάριτες σημάδεψε για πάντα την Άννα Κυριακού. Η ίδια δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές, λοιπόν, στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, θυμάται και εξομολογείται για τη σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό: «Αλλιώς, δεν θα με θυμόταν κανείς. Ήταν μια πολύ ωραία σειρά, με αξιοπρέπεια. Δεν υπήρχε βωμολοχία και κυρίως είχε κείμενο με χιούμορ».

Δείτε ακόμα: Φατσέας junior! Ο γιος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση πήρε τη γοητεία του πατέρα του (Pics)

Ποια είναι η σχέση της με τις τρεις πρωταγωνίστριες; «Αξιολάτρευτες, αλλά δυστυχώς δεν βρισκόμαστε πλέον εδώ και πολλά χρόνια. Το επάγγελμά μας το έχει αυτό. Κάνουμε μια σειρά και μετά εξαφανιζόμαστε μεταξύ μας. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε μοναχικά όντα. Για μένα θα ήταν ευτυχία μια μέρα να ανοίξει η πόρτα και να μπουν «οι τρεις χάριτες» μέσα στο σπίτι μου. Μακάρι να συμβεί!», εύχεται η Άννα Κυριακού.

Δείτε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το… παρελθόν της που την εκθέτουν!

Η θρυλική Μπεμπέκα ύστερα από αυτή τη σειρά αποφάσισε να αποσυρθεί, παρόλο που η φήμη της ακόμα και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, την ακολουθεί, με τους θαυμαστές της να πολλαπλασιάζονται συνεχώς. «Αποσύρθηκα γιατί δεν είχα κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση για να παίξω. Διάλεγα τους ρόλους και τα έργα με πολύ αυστηρά κριτήρια», λέει.

Πηγή: zappit
Close