Αρραβώνες για τον Μάνο Δασκαλάκη και την νέα του σύντροφο;  Πότε εκδικάζεται το διαζύγιό του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Nεες πληροφορίες για τη νέα ζωή του Μάνου Δασκαλάκη . Αρραβωνιάζεται με τη νέα του σύντροφο. Διαβάστε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Το πρωινό.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης , έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί  πως ο παρουσιαστής ανέφερε πως  ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την νέα κοπέλα του.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη και τη γνώριζε και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στην εκπομπή ακούστηκε  και η πιθανή ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη προς τη σύζυγό του που είναι η 2η Ιουνίου.

Η φίλη του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή :

«Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι» ανέφερε

Η αλήθεια για τον «αρραβώνα» του Μάνου Δασκαλάκη

Εξοργισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος Δασκαλακης από τις πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα το πρωί ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κι ετοιμάζεται να παντρευτεί.
Διαψεύδει ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του o πατέρας των παιδιών
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close