Χαλκιδική : Λουκέτο  στην εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ του θανάτου

Χαλκιδική : Λουκέτο στην εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ του θανάτου

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες πληροφορίες σχετικά  με την υπόθεση στη Χαλκιδική και τον θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ. Λουκέτο στην εταιρεία που πιστοποίησε το λούνα παρκ του θανάτου.

Η εταιρεία που πιστοποιεί τα λούνα παρκ όλης της βόρειας Ελλάδας, αλλά και του λούνα παρκ στην Χαλκιδική που σημειώθηκε η τραγωδία, έβαλε λουκέτο.

Αναλυτικότερα , στις 10 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία αναφέρει πως αποφασίστηκε η αναστολή της δραστηριοποίησης της εταιρείας που έδινε πιστοποίηση στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

Καιρός Μαρουσάκης: Δραματική η αλλαγή του καιρού  Ο «Boris» πλησιάζει αγριεμένος

Επίσης  η συγκεκριμένη εταιρεία, φαίνεται να έδινε πιστοποιήσεις στο συγκεκριμένο λούνα παρκ ενώ ο πατέρας του ιδιοκτήτη ήταν αυτός που φαίνεται να υπέγραψε τι 5 υπεύθυνες δηλώσεις τον Μάιο για την καταλληλόλητα των παιχνιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί  πως ύστερα από εισαγγελική παραγγελία, ο Δήμος Κασσάνδρας έδωσε στην οικογένεια του  Γιάννη, που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, έγγραφα – «φωτιά» για το πάρκο, ενώ, αύριο καταθέτουν στην εισαγγελία η Δήμαρχος και ένας υπάλληλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy – Cool.gr