Χριστούγεννα 2022: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Δείτε παρακάτω πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για τα Χριστούγεννα και ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας για το ωράριο καταστημάτων τα Χριστούγεννα, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά δύο Κυριακές μέσα στον Δεκέμβριο.

“Σας περιμένουμε στα εμπορικά καταστήματα, στο κέντρο και στις συνοικιακές αγορές της Αθήνας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (6/12/2022 ) στην Αττική

Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από την ενεργειακή κρίση, τα στολισμένα καταστήματα δίνουν μία νότα αισιοδοξίας και μας μεταφέρουν στο κλίμα των ημερών, προσφέροντας ταυτόχρονα ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές” σημειώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Τα εμπορικά καταστήματα και τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά τις παρακάτω  Κυριακές:

-11 Δεκεμβρίου
-18 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης : Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα του 2022

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά αφού τα Χριστούγεννα είναι επίσημη αργία. Το ίδιο ισχύει και για την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 που είναι Πρωτοχρονιά. Κλειστά θα είναι τα μαγαζιά και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close