Δείτε τι είπε η μητέρα του 2χρονου παιδιού που το ξέχασαν 3 ώρες στο σχολικό

Ραγίζει καρδιές η περιγραφή της κατάστασης του παιδιού που έδωσε η μητέρα,το οποίο ξεχάστηκε στο σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη για τρεις ολόκληρες ώρες!

Η μητέρα του μικρού Θαλή κυρία Ράνια Καλλίδου αλλά και το παιδί της δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ.

«Εγώ όταν τον βρήκα δεν έκλαιγε, νομίζω ότι το παιδί είχε στερέψει τρεις ώρες. Ήταν σοκαρισμένο, φοβισμένο σίγουρα, δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Απλά έτριβε το προσωπάκι το, τα ματάκια του, και ενώ το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε, Το μόνο πράγμα που μου είπε μετά από δέκα λεπτά είναι ‘μαμά έκλαιγα. Ήμουν μόνο και έκλαιγα’», είπε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Το παιδί ανέβασε 200 σάκχαρο λόγω του άγχους του
Η μητέρα είχε μιλήσει και στο χθεσινό δελτίο του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων αποκαλύψε πως το παιδί της όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς είχε ανεβάσει 200 σάκχαρο πιθανότατα λόγω του άγχους του. «Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος» είπε χαρακτηριστικά η μετέρα του τρίχρονου και συνέχισε: Κατά τα άλλα σωματικά και όλοι γιατροί που τον είχαν εξετάσει ήταν εντάξει. Απλά είχε ανεβασμένο ζάχαρο με το που πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε φτάσει 200 και οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος»

Δείτε επίσης Μερομήνια 2019: Mε τι καιρό θα κάνουμε φέτος Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά

Περιγράφοντας το περιστατικό, σημείωσε ότι στις 7:30 το πρωί της Τρίτης έβαλε στο σχολικό λεωφορείο τα δύο της παιδιά μαζί με τον πεθερό της, όπως κάθε πρωί. Στις 11 δέχτηκε τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό, για να την ρωτήσουν γιατί δεν πήγε ο μικρός σχολείο.

Εκείνη τους είπε ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος και ότι το παιδί έχει πάει στο σχολείο.

Τότε εκείνοι της είπαν ότι θα ελέγξουν τις παρουσίες μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και την ενημέρωσαν αμέσως ότι το παιδί της δεν είναι στο σχολείο.

«Καταλαβαίνετε ότι πανικοβλήθηκα τόσο πολύ. Άρχισα να τσιρίζω πού είναι το παιδί μου. Βρείτε το παιδί μου, εγώ το έχω στείλει στο σχολείο. Μου λέγανε μισό λεπτό, μισό λεπτό, μου κλείνουν το τηλέφωνο».

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας ότι επί 15 λεπτά προσπαθούσε να έρθει σε επαφή ξανά με το σχολείο, ενώ οδηγούσαν και πήγαιναν προς αυτό και δεν απαντούσε κανείς.

«15 λεπτά αργότερα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ηρεμίστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο λεωφορείο. Τρεισήμισι ώρες το παιδί μου ήταν κλεισμένο μέσα στο λεωφορείο».

Όπως είπε, όταν βρήκε το παιδί, αυτό ήταν σοκαρισμένο και φοβισμένο και δεν της μίλαγε. Στη συνέχεια της είπε ότι το μόνο που έκανε όσο βρισκόταν στο λεωφορείο, ήταν να κλαίει.

«Η δικαιολογία που μας δώσανε από το σχολείο εκείνη την ώρα ήταν ότι τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό όταν φτάνουν στο κτήριο, μετεπιβιβάζονται σε ένα άλλο λεωφορειάκι για να τα μεταφέρουν με ασφάλεια στον παιδικό σταθμό. Κάτι για το οποίο κανένας γονιός δεν έχει ενημερωθεί», συνέχισε.

«Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος τον βρήκαμε», της είπαν από τον παιδικό σταθμό -«Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος», είπε χαρακτηριστικά και σε κατάσταση σοκ η γυναίκα.

Δείτε ακόμη Έτσι μαχαίρωσαν τον δεκαπενταχρονο μαθητή

Η απάντηση του παιδικού σταθμού
«Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος!»

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα του τρίχρονου περιέγραψε την εξοργιστική απάντηση που της έδωσαν: «Όταν έφτασε στο σχολείο η διευθύντρια «με ένα ειρωνικό γελάκι», είπε: Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος τον βρήκαμε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο Θαλής νοσηλεύτηκε από την Τρίτη μέχρι σήμερα Τετάρτη στο Παίδων Πεντέλης. Έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους και οι γονείς του ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.

Close