Δείτε το υγρό ιαπωνικό κέικ σε σχήμα γάτας που έχει γίνει viral στο twitter

Σίγουρα όταν δείτε αυτό το κέικ δεν θα το πιστεύετε.Έχετε ακούσει ποτέ για κέικ νερού;Και όμως υπάρχει….Πρόκειται για ένα κεικ το οποίο μοιάζει με μια μεγάλη σταγόνα νερού.Αυτό το γλυκό εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Yamanashi. Αν αυτό νομίζαμε είναι φανταστικό, αυτό που μας εξέπληξε ακόμη περισσότερο ήταν όταν ένας χρήστης του tweeter ο mithiruka πόσταρε ένα κέικ νερού σε σχήμα γάτας.

Δείτε ακόμη:Η φωτογραφία του παππού που χτενίζει τα μαλλιά της γυναίκας του έγινε viral!

Όλο το διαδίκτυο έχει τρελαθεί και μιλάει για αυτό!Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο twitter την Κυριακή και έχει γίνει ήδη viral στην Ιαπωνία με 23.000 likes και 19.000 περίπου retweets.

Δείτε την φωτογραφία που απέσπασε τόσο like o χρήστης του twitter mithiruka:

i-fotografia-tis-gatas-nerou-pou-egine-viral1_

Όλο το διαδίκτυο έχει τρελαθεί και μιλάει για αυτό!Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο twitter την Κυριακή και έχει γίνει ήδη viral στην Ιαπωνία με 23.000 likes και 19.000 περίπου retweets.

Από την ώρα που έχουν δεί οι χρήστες του twitter αυτό το εκπληκτικό κέικ δεν έχουν σταματήσει να το μοιράζονται με τους φίλους τους!

Δείτε ακόμη:Το Βίντεο που έγινε viral από την πρώτη στιγμή και συγκίνησε το Youtube: Αϊ Βασίλης μιλά στη νοηματική με ένα μικρό κορίτσι

i-fotografia-tis-gatas-nerou-pou-egine-viral2_

Δείτε ακόμη:Η beauty blogger Jordan Bone κλαίει καθώς βάφεται και η ιστορία της γίνεται viral

Το άλλο κέικ που είχε τεράστια φήμη πριν από αυτό είναι το παρακάτω που λογικά το θυμάστε:

i-fotografia-tis-gatas-nerou-pou-egine-viral3_i-fotografia-tis-gatas-nerou-pou-egine-viral4_i-fotografia-tis-gatas-nerou-pou-egine-viral5_

Ο mithiruka υποστηρίζει οτι αυτό το κέικ νερού μπορεί να φτιαχτεί και σε άλλα σχήματα όπως αυτό το εκπληκτικό τριαντάφυλλο!

i-fotografia-tis-gatas-nerou-pou-egine-viral6_

Πηγή: boredpanda.com
Close