Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 10 β κύκλου στο Star. Το δέκατο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30.

Σκηνοθεσία: Ογκιούζ Αγιάζ, Φούλια Γιαβούζογλου

Σενάριο: Ruya Istanbul

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Βολκάν Κολπάν, Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ, Χασάν Μπαλικτάς, Εμρέ Κιβιλτσίμ, Γκιουλτσίν Τουντσόκ, Μπατουχάν Σοντσούλ, Ιλκέρ Γκουρσόι, Ζεϊνέπ Οτζρέν, Εσίν Μπενίμ, Αϊσούν Γκιουβέν, Σουκρού Βεϊσέλ, Ουμούτ Ολτσέρ

Επεισόδιο 10 | Σεζόν 2 | Ημέρα προβολής: Παρασκευή 19/10/18

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως οι άντρες του Γκιοκχάν βρίσκουν τον Μουράτ και ζητάνε να μάθουν που είναι η Τουλάι. Τον χτυπάνε και εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει ο Ερκούτ για να τον σώσει αλλά ο Μουράτ είναι ακόμα θυμωμένος μαζί του γιατί πιστεύει ότι αυτός πυροβόλησε τη ΖεΪνέπ…

Δείτε ακόμα: ΑΝΤ1: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Στο επεισόδιο 10 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως η συμπεριφορά της Αρζού στο σπίτι είναι άσχημη και τρομοκρατεί όλο το προσωπικό. Η Τουγτσέ αποφασίζει να πάει μόνη της στον τάφο του πατέρα της. Στο δάσος συναντάει τον Σερντάρ και εκείνος τη βοηθάει ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να δώσει και ένα μάθημα στην Αρζού.

Η Αρζού πιστεύει πως ο Σερντάρ αποκάλυψε στην Τουγτσέ ότι είναι εκείνος ο αληθινός της πατέρας. Η Τουγτσέ κλαίει στον τάφο του Κενάν και του λέει πως της λείπει πολύ, δεν μπορεί να πιστέψει πως πέθανε. Αφήνει μια ζωγραφιά στον τάφο. Η εξαφάνιση της Τουγτσέ τους ανησυχεί όλους και την αναζητούν στον τάφο του Κενάν. Η Τουγτσέ δεν είναι εκεί αλλά βρίσκουν τη ζωγραφιά, που άφησε.

Δείτε ακόμα :Χρήστος Δάντης: Η πανέμορφη νέα του αγαπημένη είναι αυτή που κανείς δεν περίμενε (Pics)

Η Ιπέκ και η Αλιγιέ επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο. Μιλάνε για την απώλεια του Κενάν και ξεσπούν σε κλάματα. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεββάτι αλλά δεν νιώθει τα πόδια της και σωριάζεται στο πάτωμα. Η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και όλοι σοκάρονται. Η Μελέκ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Ρασίμ στη φυλακή και τον ρωτάνε γιατί σκότωσε τους γονείς της Μελέκ.

Ο Ρασίμ δεν θέλει να πει την αλήθεια και έτσι λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της κυνηγούσε τη γυναίκα του και έτσι τον πυροβόλησε και η μητέρα της σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον άντρα της. Η Μελέκ είναι συγκλονισμένη αλλά ούτε εκείνη, ούτε και ο Κενάν πιστεύουν πως ο πατέρας της ήταν τέτοιος άνθρωπος. Αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνα τους και να επισκεφθούν τη γυναίκα του Ρασίμ.

Ο Ρασίμ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως ο Κενάν και η Μελέκ τον επισκέφθηκαν στη φυλακή και ερευνούν τι συνέβη τότε. Τον διαβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος και τηλεφωνεί στον Φεγιάζ, τον άντρα που διέταξε να σκοτώσει τον Κενάν…

Πηγή: happytv
Close