Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 4 β κύκλου στο Star. Το τέταρτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ υποψιάζεται τον Ερκούτ ως υπεύθυνο για τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ αλλά ο Βεϊσέλ το θεωρεί απίθανο….

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνος Αγγελίδης : Το στοίχημα των γιατρών, οι πόνοι στο κορμί του και η επέμβαση

Στο επεισόδιο 4 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως η Μελέκ δεν γνωρίζει πως ο Κενάν είναι νεκρός. Βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της Ζεϊνέπ και συγκινείται όταν ο Βεϊσελ δεν αφήνει μόνη της την κόρη του.

Ο Σελίμ της λέει πως κάθε πατέρας έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα παιδιά του και πως εκείνη το έχει στερήσει από τον Κενάν. Η Μελέκ δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει μαζί του. Ο Μελίχ αφήνει την Ιπέκ στο κτήμα και πηγαίνει στο νοσοκομείο να ενημερώσει τον Σελίμ για τον θάνατο του Κενάν. Ο Σελίμ καταρρέει. Όταν συνέρχεται πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ του λέει πως πλέον αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας και θα πρέπει να φερθεί ανάλογα. Η Μελέκ αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ και πηγαίνει στο κτήμα.

Δείτε ακόμα: Άριελ Κωνσταντινίδη: Το μήνυμα, που στέλνει σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες!

Όταν μαθαίνει από την Ελίφ ότι ο Κενάν πέθανε, δεν μπορεί να το πιστέψει. Στο κτήμα αρχίζουν να φτάνουν οι πρώτοι φίλοι για να συλλυπηθούν την οικογένεια. Η Τουγτσέ κλαίει συνεχώς και η Ελίφ την παρηγορεί. Η Αλιγιέ κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο του Κενάν και προσπαθεί να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα καταφέρνει…

Πηγή: happytv
Close