Φρίκη : Εγκατέλειψε τον γιο του στο σχολείο μόλις έμαθε ότι δεν είναι βιολογικός πατέρας του

Σοκαριστικό γεγονός: Πατέρας εγκατέλειψε τον γιο του στο σχολείο μόλις έμαθε ότι δεν είναι βιολογικός πατέρας του 

Αναβρασμός επικρατεί στα social media της Κίνας, ύστερα από μια ιστορία που αποκάλυψαν τα ΜΜΕ της χώρας, ότι ένας «πατέρας» παράτησε τον γιο του στο σχολείο, γιατί έμαθε πως δεν ήταν το βιολογικό παιδί του.

Σύμφωνα με την nypost.com, δεν έχουν δημοσιευτεί ευαίσθητες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ αναφέρεται πως πρωταγωνιστής είναι ένα 5χρονο αγοράκι με το ψευδώνυμο Xiao Rui.

Δείτε επίσης : Σοκ: Δικηγόρος δολοφόνησε γυναίκα και γιο  Πλήρωσε να σκοτώσουν και τον ίδιο για να εισπράξει ο άλλος γιος την ασφάλεια

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, ο πατέρας του Xiao Rui πήγε το παιδί στο σχολείο, όμως στο σχόλασμα δεν πέρασε ποτέ να το πάρει. Οι δάσκαλοι ανησύχησαν και επικοινώνησαν μαζί του, καθώς η ώρα περνούσε, μόνο και μόνο για να λάβουν την απάντηση «δεν είναι δικό μου παιδί».Φρίκη : Εγκατέλειψε τον γιο του στο σχολείο μόλις έμαθε ότι δεν είναι βιολογικός πατέρας του

Τότε, ο δάσκαλος του παιδιού που προσπαθούσε να βοηθήσει το παιδάκι, έμαθε από τον πατέρα, ότι εκείνος έκανε τεστ πατρότητας και ανακάλυψε πως δεν είναι βιολογικός γιος του. Έτσι, έστειλε το παιδί στο σχολείο με μια αλλαξιά ρούχα και λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο, είπε ότι πρέπει να το αναλάβει την φροντίδα του 5χρονου η μητέρα του.

Παρόλα αυτά, τόσο η μητέρα του παιδιού, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αρνήθηκαν να εμφανιστούν στο σχολείο για να πάρουν το παιδί. Μάλιστα, ο παππούς και ο θείος του παιδιού, είπαν ότι «δεν τους αφορά αυτό το θέμα».

Δείτε επίσης : Απίστευτο : Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, δεν τον δέχτηκαν και πέθανε λίγο αργότερα

Φρίκη : Εγκατέλειψε τον γιο του στο σχολείο μόλις έμαθε ότι δεν είναι βιολογικός πατέρας του

Μία εβδομάδα μετά, ένας κινέζικος τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε σύμφωνα με το newsbeast.gr ότι τελικά εμφανίστηκε η μητέρα του παιδιού και ζήτησε να το φροντίζει, όμως μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί.

Τα σχόλια στα κινεζικά social media έχουν πάρει φωτιά, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν ότι «το παιδί καλείται από αυτή την τρυφερή ηλικία να αντιμετωπίσει τον κόσμο των ενηλίκων», ενώ ένας χρήστης ανέφερε «ωραίος πατέρας, σταμάτησε να αγαπάει τον γιο του μετά από μερικά λεπτά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close