Αυτά τα ναρκωτικά έδωσαν στην 10χρονη Μαρκέλλα

Η γυναίκα που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα την περασμένη εβδομάδα, και άφησε ελεύθερη δύο μέρες μετά, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Όπως αποδείχτηκε έπειτα από τοξικολογικές εξετάσεις, είχε δοθεί κοκαίνη στη μικρή Μαρκέλλα.

Από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέφερε την 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας και την κράτησή της για περίπου 44 ώρες, σε σπίτι που διέμενε, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Η 33χρονη, η οποία φορούσε γκρι φόρμα με κουκούλα και μακριά πολύχρωμη φούστα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Με βάση τη δικογραφία κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, γενετήσια εκμεταλλευση και ασελγεια (ισοδυναμεί με βιασμό). Η κατηγορία στηρίζεται σε ευρήματα, στη μαρτυρία του παιδιού και στην ομολογία της ίδιας.

Η 33χρονη είναι γνωστή της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφού στο παρελθόν διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στην Κάτω Τούμπα, περιοχή από την οποία απήγαγε τη μικρή το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου. Μάλιστα, η μητέρα της Μαρκέλλας, αν και αρχικά δε γνώρισε την 33χρονη, επειδή κούρεψε το μαλλί της γουλί για να παραπλανήσει τις Αρχές, τελικά διαπίστωσε ότι στο παρελθόν είχαν φιλικές σχέσεις.

Η Μαρκέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου στηρίζεται από ψυχολόγους. Αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων, αναφορικά με την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, καθώς και με τη χρονική στιγμή που αυτές χορηγήθηκαν. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη σε έχει συνήγορο υπεράσπισης και αναμένεται να της ανατεθεί από το δικαστήριο.

Close