Φρίκη : Μαθητής Λυκείου βίασε ανήλικη στις τουαλέτες του σχολείου

Δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά βιáσμου με θύματα κòρίτσια όλων των ηλικιών. Αυτή την φορά θα μιλήσουμε για μια υπόθεση όπου μαθητής Λυκείου βίασε ανήλικη στις τουαλέτες του σχολείου  

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, ένας ανήλικος μαθητής Λυκείου φέρεται να βίασε στις τουαλέτες του σχολείου μια μικρότερη μαθήτρια η οποία πάει Γυμνάσιο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής παραδέχτηκε την πράξη του δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος ενώπιον των καθηγητών του σχολείου.

Δείτε επίσης : Σεπόλια : Τρομοκρατημένη η μάνα της 12χρονης  Την απειλούν συγκρατούμενες

Το περιστατικό πήρε τεράστια διάσταση στη μαθητική κοινότητα αλλά και στον κύκλο των εκπαιδευτικών, με το σχολείο να ενημερώνει τις Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται.

Δείτε επίσης : Σεπόλια : Οι σοκαριστικοί διάλογοι του Μίχου με τους βι@στές της 12χρονης Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ για δυο φορές τη βδομάδα

Ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο με συνοπτικές διαδικασίες σύμφωνα με το real.gr , ενώ οι συμμαθητές του είναι σοκαρισμένοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close