Γυναικοκτονία στη Ρόδο: H ανακοίνωση της οικογένειας του δολοφόνου

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: H ανακοίνωση της οικογένειας του δολοφόνου. Τι ζήτησε.

Δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια της 31χρονης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο, ζήτησε η οικογένεια του δράστη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας εξέδωσε ανακοίνωση πέντε σημείων η οποία η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα dimokratiki.gr, μέσα από την οποία οι συγγενείς του 40χρονου απολογούνται και παράλληλα αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του θείου του δράστη αλλά και άλλων μελών της οικογένειας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ως πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλαου Μοίρα σας μεταφέρω την παρακάτω δήλωση της οικογένειας:

Σχετικά με την από 22.09.21 τραγωδία που έλαβε χώρα στην Ρόδο με αρνητικό πρωταγωνιστή το μέλος της οικογένειας μας Κωνσταντίνο Μοίρα:

1.- εκφράζουμε με αίσθημα βαθιάς οδύνης και ενσυναίσθησης τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της αδικοχαμένης Δώρας Ζαχαριά.

2.-Ζητούμε από την οικογένεια της Δώρας και τους οικείους της ειλικρινή συγγνώμη για την πράξη του γιου μας, την οποία καταδικάζουμε, απερίφραστα, αναλογιζόμενοι την ηθική μας ευθύνη.

3.-Αποδοκιμάζουμε πλήρως τις διαδοχικές δηλώσεις/παραλήρημα του περίφημου «θείου» στα τηλεοπτικά κανάλια ΑΝΤ1 και STAR, ο οποίος λειτούργησε χωρίς να μας ενημερώσει και χωρίς να λάβει την έγκριση μας, εκφράζοντας απόψεις που φυσικά δεν ενστερνιζόμαστε, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις αντιλήψεις της οικογένειας μας.

Δείτε ακόμη Αλλαγή ώρας 2021: Ποτέ αλλάζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

4.-Ζητούμε κατανόηση για τις κενές περιεχομένου, ημιτελείς και αφιλτράριστες «δηλώσεις» μελών της οικογένειας μας, οι οποίες ελήφθησαν με παραπλανητικό τρόπο την πρώτη μέρα μετά το περιστατικό και δεν είχαν κανένα σκοπό να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.

5.- Η αλήθεια είναι ότι δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του.

πηγη: tlife.gr

Close