Η Νύφη 2ος κύκλος: Τι θα δούμε σήμερα;Η Σουρεϊγιά συναντά την Μπεγκιούμ στο αρχοντικό.

Η ΝΥΦΗ β κύκλος Επεισόδιο 27 – Προβολή Παρασκευή 28/9/18. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ιπέκ δεν δίνει καμία σημασία στο παιδί της, δεν μπορεί να το αποδεχθεί, υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη.

Δείτε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (6ος κύκλος): Τι θα δούμε στα δυο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου;

Στο επεισόδιο 27 του β κύκλου, η Σουρεϊγιά βρίσκει την ευκαιρία να πάει να δει το μωρό στο μαιευτήριο, όταν δεν είναι κανείς άλλος. Εκεί συναντά την Μπεγκιούμ και η κουβέντα τους είναι διαφορετική από αυτή που θα περιμέναμε.

Η Ιπέκ εξακολουθεί να μην αποδέχεται το μωρό γεγονός που φέρνει τον Φικρέτ σε απόγνωση. Ο Φαρούκ πηγαίνει στο μαιευτήριο, αλλά η συζήτησή του με τον Φικρέτ εξελίσσεται άσχημα.

Η Μπαντέ ζητά εξηγήσεις από τον Μουράτ για τον γρονθοκόπημα του Κοράι. Η Ντιλάρα από την άλλη πηγαίνει με άγριες διαθέσεις στην πεθερά της με αποτέλεσμα εκείνη να πάθει κρίση. Ο Αντέμ φτάνει εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και χάνει τελείως τον έλεγχο απέναντι στην Ντιλάρα. Μετά τον καβγά, τα δύο αδέρφια αναζητούν παρηγοριά.

Δείτε ακόμα ;Απίστευτη ανατροπή: Επιστρέφει η πιο αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας»!

Ο Φαρούκ καταφεύγει στη Σουρεϊγιά, που παραμένει αισιόδοξη και προσπαθεί να παρασύρει και τον άντρα της με τις θετικές της σκέψεις. Για τον Φικρέτ όμως, η Ιπέκ όχι μόνο δεν είναι δίπλα του, αλλά εξακολουθεί να μη θέλει το παιδί τους.

Για τον Φικρέτ παρηγοριά γίνεται ο πόνος των άλλων. Και βρίσκει τον ιδανικό τρόπο να τον προκαλέσει…

Close