Η Νύφη 2ος κύκλος: Τι θα δούμε σήμερα;Η Σουρεϊγιά συναντά την Μπεγκιούμ στο αρχοντικό.

Στο επεισόδιο 24 του β κύκλου, To δείπνο του Αντέμ και της Ντιλάρα στους Μποράν καταλήγει σε ένα μεγάλο φιάσκο και κλείνει γρήγορα με έναν μεγάλο καβγά. Η ένταση όμως δεν περιορίζεται ανάμεσα στους Μποράν και τον Αντέμ, αλλά επηρεάζει και τις σχέσεις της Σουρεϊγιά με τα αδέρφια του Φαρούκ και την Ιπέκ.

Δείτε ακομα: Έλα στη θέση μου (γ κύκλος): Οι Περιλήψεις των δέκα πρώτων επεισοδίων!!

Σε αντίθεση με την άσχημη διάθεση που επικρατεί στο αρχοντικό, μια πολύ όμορφη βραδιά περνούν ο Γκαρίπ με την Εσμά. Τόσο όμορφη που και οι δυο αναρωτιούνται ο ένας για τον άλλο αν είναι ειλικρινής ή έχει απώτερο σκοπό.

Ενδιαφέρον όμως έχει το βράδυ και για τη Μπεγκιούμ, η οποία έχει υποκύψει στις πιέσεις της Πελίν και έχουν βγει να διασκεδάσουν στο club που τραγουδάει ο Τζαν. Η τύχη, μάλιστα, φροντίζει να συστηθούν.

Δείτε ακόμα: Τατουάζ βΚύκλος : Περιλήψεις Επεισοδίων: 19-20-21-22-23-24-25-26-

Η βραδιά όμως επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις. Η Ιπέκ, που επιτίθεται φραστικά στη Σουρεϊγιά, κάποια στιγμή χάνει την ισορροπία της και πέφτει από την κορυφή της σκάλας. Δυστυχώς, η παρουσία της Σουρεϊγιά στην κορυφή της σκάλας γεννά σε όλους δεύτερες σκέψεις…

Δείτε ακόμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ : Περιλήψεις Επεισοδίων: 6-7-8-9-10

Τελικά, η Ιπέκ φέρνει πρόωρα στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο μπαίνει στη θερμοκοιτίδα. Δεν είναι όμως όλοι καλοδεχούμενοι στο μαιευτήριο

Close