Ο Καιρός την Τσικνοπέμπτη από την ΕΜΥ: Σερί βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές της χώρας- Που θα πέσει χιόνι

Ο Καιρός την Τσικνοπέμπτη από την ΕΜΥ: Σερί βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές της χώρας- Που θα πέσει χιόνι

Δύο πολύ γνωστοί μετεωρολόγοι αλλά και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιούν για μία εβδομάδα με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Μετά το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, που ο υδράργυρος ανέβηκε αισθητά, φτάνοντας μέχρι και τους 20 βαθμούς Κελσίου, ακολουθεί μία εβδομάδα με βροχές, οι οποίες θα χαλάσουν σε πολλές περιοχές της χώρας τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης , όπως αναφέρουν μετεωρολόγοι αλλά και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι προγνώσεις μετεωρολόγων

Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη προειδοποιεί για μια βροχερή εβδομάδα, με φαινόμενα που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ και ο μετεωρολόγος του Alpha, κ. Γιώργος Τσατραφύλλιας κάνει λόγο για νέο κύκλο βροχώ. και καταιγίδων από σήμερα, Δευτέρα.

Η επίσημη πρόγνωση της ΕΜΥ

Και η επίσημη πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό την Τσικνοπέμπτη μας τα χαλάει αφού κάνει λόγο για βροχές.

«Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους και κατά διαστήματα, οι οποίες τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο και τις βραδινές στα δυτικά, πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο»