Καίτη Φίνου: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή - Μετά από 10 μέρες φλερτ

Οι νέοι ενδεχομένως να μην το γνωρίζουν, αλλά οι παλιοί όλο και κάτι θα θυμούνται για τη σχέση του Λευτέρη Πανταζή με την Καίτη Φίνου. Αν κι έχουν περάσει από τότε, 32 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός θυμάται με αγάπη την περίοδο εκείνη της ζωής της κι ένα post της στο Instagram είχε να κάνει με την εποχή που ήταν ζευγάρι.

Δείτε ακόμα: Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αλήθεια για τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και η σχέση τους σήμερα

«Πέρασαν 32 χρόνια. Σαν σήμερα θυμάσαι Λευτέρη μου; Μετά από 10 μέρες φλερτ εξόδους και πολύ δουλειά αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Και πέρασα σχεδόν 3 χρόνια μέσα στην πιο ήρεμη σχέση της ζωής μου. Τότε ήσουν στο στούντιο κι έγραφες το “Σε νοσταλγώ ” εγώ όταν δεν είχα γύρισμα μαζί σου. Και τα βράδια εγώ Δελφινάριο εσύ Ν. Αθηναία. Και μετά ερχόμουν στο μαγαζί ξενύχτι μέχρι πρωί και ξανά στούντιο…γυρίσματα… Καλά ποτέ κοιμόμασταν;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι νέοι ενδεχομένως να μην το γνωρίζουν, αλλά οι παλιοί όλο και κάτι θα θυμούνται για τη σχέση του Λευτέρη Πανταζή με την Καίτη Φίνου.

Δείτε ακόμα: Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου που λίγοι γνωρίζουν, το ξύλο, η ανορεξία και οι πλαστικές!

Μάλιστα, συνόδευσε το post με φωτογραφίες από την εποχή που ήταν ζευγάρι. Τα likes «έπεσαν» βροχή, ενώ πάρα πολλά ήταν και τα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκε η ηθοποιός, για την εμφάνισή της.

Δείτε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου: Η Ασπρόμαυρη Κουζίνα του Σπιτιού της είναι ότι Εντυπωσιακό και Διαχρονικό έχουμε Δει! [εικόνες]

Καίτη Φίνου: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή - Μετά από 10 μέρες φλερτ

Πηγή: ourlife
Close