Καταγγελία σοκ για την αίρεση των εξορκισμών:  Μου κατέστρεψαν την οικογένεια-Μου έκλεισαν το σπίτι

 Συγκλονιστική καταγγελία για την διαβόητη αίρεση των εξορκισμών που  έχει προκάλεσε σάλο με τους δημόσιους εξορκισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους ήρθε στο φως μέσω του Mega και της εκπομπής Live News.

Στις συγκλονιστικές εικόνες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ, ο άνθρωπος του θεού, όπως θέλει να αποκαλείται ο κατά κόσμον Χαράλαμπος Τσακωνίδης, σε ρόλο ιερέα, μιλάει με μια γυναίκα που όπως ισχυρίζεται έχει μπει μέσα της ο διάβολος από 15 ετών και πλέον έχει κυριεύσει το σώμα και την ψυχή της.

Η γυναίκα φαίνεται να βαριαναστενάζει εξουθενωμένη και καταρρακωμένη από τον δαίμονα, ενώ τρεις άλλες γυναίκες την κρατάνε για να μην πέσει.

Δείτε επίσης : Πάτρα  Ρούλα Πισπιρίγκου: Αγαπητέ Όθωνα σου είμαι ευγνώμων

Όση ώρα ο ψευτοιερέας συνομιλεί με τον… διάβολο, μέλος της αίρεσης κινηματογραφεί τον εξορκισμό. Το μικρόφωνο δε φεύγει στιγμή από το στόμα της γυανίκας, ενώ ένας άντρας κρατάει πάνω από το κεφάλι της φερόμενης διαμονισμένης ένα χαρτί με όλες τις ασθένειες που πάσχει, ακόμα και καρκίνο, που έφερε ο διάβολος και πρόκειται να θεραπεύσει μέσα σε λίγα λεπτά ο Χάρης Τσακωνίδης.

Καλοστημένη παράσταση;

Όλα μοιάζουν σαν μια καλοστημένη παράσταση με το φινάλε να είναι ένα υπερθέαμα, με τη γυναίκα να ελευθερώνεται από τον διάβολο πεσμένη στο έδαφος και να θεραπεύεται από τις ασθένειες.

Στη συνέχεια η γυναίκα σηκώνεται, φαίνεται να λιποθυμάει και ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα, με τον ψευτοιερέα να της αποκαλύπτει ότι την ελευθέρωσε από τον διάβολο στο όνομα του Ιησού Χρηστού.

 Οι εξορκισμοί γίνονται σε μια αποθήκη δίπλα σε ένα πρώην νυχτερινό κέντρο, ενώ μέσα ο χώρος θυμίζει μπουζουξίδικο, με πίστα, μικρόφωνα, μουσικά όργανα ακόμα και φωσφοριζέ φώτα στους μεγάλους σταυρούς που δεσπόζουν στους τοίχους.

« Κηρύττουμε τον λόγο του θεού σε αυτόν άμβωνα», λέει ο Χάρης Τσακωνίδης.

Στην ξενάγηση που έκανε ο αρχηγός της αίρεσης, «Εκκλησία των Εθνών» στην κάμερα του LIVE NEWS, επισήμανε ότι ο χώρος αυτός αποτελεί «άγιο τόπο», καθώς εκεί, όπως λέει, επιτελούνται λειτουργίες και εξορκισμοί.

Μάλιστα, κατέγραψαν με δική τους κάμερα τον δημοσιογράφο του LIVE NEWS παρουσιάζοντας στο site τους ότι ο Χάρης Τσακωνίδης έδωσε… συνέντευξη στην εκπομπή, παραποιώντας το αρχικό βίντεο του LIVE NEWS.

«Μου κατέστρεψε την οικογένεια»

Η γυναίκα που παρουσιάζεται ως δαιμονισμένη, όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός της στην κάμερα του LIVE NEWS, δεν παραδέχτηκε πότε στον άντρα της τα όσα γίνονται στην Εκκλησία των Εθνών.

«Μόλις είδα το βίντεο, την γνώρισα. Μου είπε, δεν είμαστε εμείς».

Ωστόσο το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Εκείνη μαζί με τα παιδιά της φέρεται να απελευθερώνεται από τα σκοτεινά πνεύματα με το άγγισμα του ανθρώπου του θεού όπως αποκαλείται, Χάρη Τσακωνίδη.

Δείτε επίσης : Εύβοια : 70χρονος πυροβόλησε 2 παιδιά που μπήκαν στην αυλή του

Όπως εξομολογείται ο πρώην σύζυγός της, έμαθε για την δράση της εκκλησίας και τις τελετές που συμμετείχε η οικογένειά του, όταν ένας είδε το βίντεο.

«Παθαίνω ένα σοκ, άρχισα να κλαίω, να χτυπιέμαι, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου».

Η δράση της Εκκλησίας των Εθνών, όπως λέει, κατέστρεψε την οικογένειά του και οδήγησε το ζευγάρι σε χωρισμό, αφού η πρώην σύζυγός του δε θέλησε ποτέ να αποτραβηχτεί από τους κόλπους της.

«Μου κατέστρεψε την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».

Οι συγκεντρώσεις και οι εξορκισμοί της αίρεσης φαίνεται να ξεκινούν το 2006, ενώ ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ερευνάται η δράση της.

«Όταν πεινάει η ψυχή, νομίζει πως όλα τρώγονται»
Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος, έκανε λόγο για ένα έγκλημα.

Δείτε επίσης : Κόρινθος: Σήμερα η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε  Δεν θα είναι ο πατέρας της

«Όταν μου στείλατε τα βίντεο, νόμιζα ότι ήταν διαφημίσεις του Yiotube. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό είναι το αντικείμενο κάποιων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν βοήθημα. Είναι έγκλημα αυτό, είναι σημείο των καιρών. Άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την ανάγκη, την απόγνωση για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα, να έχουν δημοσιότητα».

Και συμπληρώνει:

«Όταν πεινάει η ψυχή, νομίζει πως όλα τρώγονται. Όταν εγώ ψάχνω να βρω μια λύση σε κάτι που με πονάει, θα πιαστώ από όπου μπορώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close