ΚΕΑ Μαρτίου 2019: Δες πότε θα δεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου!

Μετά την έγκριση που δόθηκε για την πληρωμή του ΚΕΑ Μαρτίου 2019 από το Υπουργείο Εργασίας, εκταμιεύεται το ποσό των 54.038.115,37 ευρώ που θα λάβουν 262.283 δικαιούχοι.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η πληρωμή θα ξεκινήσει τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 27 Μαρτίου. Ωστόσο θα έχει ολοκληρωθεί το επόμενο πρωί, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, όταν οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν ανάληψη του ποσού στα γκισέ.

Υπενθυμίζουμε πως το ΚΕΑ Μαρτίου 2019 θα χορηγηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

δειτε ακομα Χαμός με το Αγιο Φως  «ανάβει το Άγιο Φως με αναπτήρα»

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Τονίζεται πως όσοι δικαιούχοι του ΚΕΑ έχουν λάβει ενημερωτικό SMS για διακοπή χορήγησης του επιδόματος, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση εκ νέου εφόσον έχουν δηλώσει κανονικά τα εισοδήματά τους.

Δειτε ακομα Μονάδα 731: Το πιο αποτρόπαιο έγκλημα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους
Κι αυτό διότι κάποιοι δικαιούχοι κόπηκαν λόγω:

— των αναδρομικών του επιδόματος παιδιού
— της απόκρυψης εισοδήματος από επιδόματα ανεργίας
— και της απόκρυψης εισοδημάτων από επιδοτήσεις κ.α.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο έλεγχος για την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης γίνεται ανά εξάμηνο επομένως όσοι έμειναν εκτός μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση στο keaprogram.gr. Να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση δε θα ζητηθούν να επιστρέψουν χρήματα πίσω οι δικαιούχοι.

Close