Κρήτη: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητή Γυμνασίου που απείλησε ότι θα κακοποιήσει και θα σκοτώσει συμμαθήτρια του

Ένας μαθητής Γυμνασίου στο Ηράκλειο της Κρήτης φέρεται να απείλησε συμμαθήτρια του πως θα την βι@σει και στην συνέχεια θα την σκοτώσει.

Ένα  σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μαθητής εξαπέλυσε ένα σωρό απειλές σε συμμαθήτρια του , δηλώνοντας της πως θα την βι@σει και θα την σκοτώσει.

Ο ανήλικος φέρεται να απείλησε ότι θα βιάσει και θα σκοτώσει το κορίτσι, με συγγενικό της πρόσωπο να προσπαθεί να του επιτεθεί.

Στο σημείο παρενέβησαν άλλοι μαθητές συγκρατώντας τον συγγενή του κοριτσιού. Γονείς μαθητών, όπως μεταδίδει το creta24, έχουν καταγγείλει προς την διευθύντρια του σχολείου την συμπεριφορά του μαθητή, ο οποίος φέρεται να έχει επιτεθεί και στο παρελθόν λεκτικά και σωματικά σε συμμαθητές του.

News