Λάρισα-Αστυνομία

Λάρισα: Γυναίκα ζούσε κλεισμένη σε σπίτι για 42 χρόνια. Είχε να βγει από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση απο μια αποκάλυψη ενός νέου οικογενειακού δράματος. Μια 51χρονη γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού. 76χρονης γυναίκα από τη Λάρισα συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους, από την ηλικία των 9 ετών. Δείτε παρακάτω:

Σοκ στη Λάρισα από την αποκάλυψη ενός νέου οικογενειακού δράματος. 51χρονη γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της, από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού. Εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια δηλαδή.

Λάρισα-Γυναίκα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα Μαλένας  Ίριδας

Μια δραματική οικογενειακή ιστορία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος μιας 76χρονης γυναίκας από τη Λάρισα. Στην πόλη που ζούσε, συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους, από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια!

Η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην εί­σοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά. Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της, αλλά η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- ένα οικογενει­ακό εφιαλτικό «μυστικό.

Λάρισα-Αστυνομία

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Ασφυξία» χωρίς το πανάκι για τον θάνατο της Ίριδας

Αφού η 51χρονη κό­ρη της άτυχης συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις Αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλή­θηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης.

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: 38χρονη προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της για 19.000 ευρώ

Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβε­βλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Τι συνέβη στην 76χρονη

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη Λάρισα θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα.

Λάρισα-Αστυνομία

Δείτε ακόμη Αγγελική Νικολούλη: Αυτός είναι ο λόγος που μιλά στον πληθυντικό όταν αναφέρεται στον δολοφόνο

Η 76χρονη στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε νεκρή από συγγε­νικό της πρόσωπο και ειδικότερα βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βε­βαίωσε τον θάνατο της 76χρονης. Ένας θάνατος που αποκάλυψε ότι η 51χρονη κόρη της, σύμφωνα με το in.gr, επί 42 χρόνια δεν είχε βγει από το διαμέρισμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close