Λάρισα: Σημάδια κακοποίησης σε δύο αδερφάκια- Φέρεται πως η μητέρα τους τα έκαιγε με τσιγάρα

Λάρισα: Σημάδια κακοποίησης σε δύο αδερφάκια- Φέρεται πως η μητέρα τους τα έκαιγε με τσιγάρα

Στη σύλληψη 32χρονης μητέρας προχώρησαν οι Αρχές της Λάρισας, καθώς φέρεται πως κακοποιούσε τα δύο παιδιά της, καθώς βρέθηκαν στο σώμα τους σημάδια από καύτρα τσιγάρου

Δύο αδερφάκια 5 και 6 ετών φέρεται πως κακοποιούνταν από την ίδια τους τη μητέρα. Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν για λόγους υγείας τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έγιναν αντιληπτά και τα σημάδια από καύτρα τσιγάρου πάνω στο κορμί τους. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 32χρονης μητέρας

Στη σύλληψη μιας 32χρονης γυναίκας προχώρησαν οι αρχές στη Λάρισα, ύστερα από την αποκάλυψη κακοποίησης των δύο ανήλικων παιδιών της, ηλικίας 5 και 6 ετών.

Ηλεία: Μαχαίρωσε στη καρδιά το φίλο του για ένα τσιγάρο και συνέχισε να μαζεύει φράουλες

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα μετέφερε τα παιδιά της στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς το ένα εξ αυτών – ένα κοριτσάκι έξι ετών – εμφάνιζε πρόβλημα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης, οι γιατροί εντόπισαν στο σώμα του παιδιού πολλαπλά τραύματα που παρέπεμπαν σε εγκαύματα από καύτρα τσιγάρου. Άμεσα εξετάστηκε και το μικρότερο παιδί, ένα αγοράκι πέντε ετών, στο σώμα του οποίου διαπιστώθηκαν αντίστοιχα σημάδια.

Άμεση ανάκληση στην Ελλάδα σε κέικ με απαγορευμένη χρωστική

Η 32χρονη συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου υπό την εποπτεία των ιατρών και της Εισαγγελίας Ανηλίκων. Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες της υπόθεσης.