Νότης Σφακιανάκης: αφού τα "έσπασε" με Πάολα, φαίνεται πως σειρά έχει η σχέση του με γυναίκα του

Μετά τον καβγά των δύο καλλιτεχνών και την αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα, τον οποίο σχολίασε μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας πως πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό για να τα «σπάσουν» έτσι, καθώς και μία χορεύτρια από το team Σφακιανάκη η οποία τα «έχωσε» στην Πάολα, φαίνεται πως κάποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και με τη σύζυγό του, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Δείτε επίσης: Αυτά τα τρία επαγγέλματα είναι πιο επιρρεπή στην απιστία

Ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πως μένει μόνιμα σε σουίτα πάνω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα όπου είχε αναφερθεί στην αρχή.

Σύμφωνα με την Espresso, ο τραγουδιστής ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παράμεινε εκεί παρά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι.

Δείτε επίσης: Στ. Παπαβέντσης – Καταστροφικά λάθη που κάνουν όλες οι μανούλες όταν βάζουν ορό στη μύτη του παιδιού

Οι δύο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλάνε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο τραγουδιστής δεν μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, αλλά γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

 

Close