Όσο έχω εσένα: Περιληψεις Επεισοδίων: 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 21

Το περιοδικό με εξώφυλλο τον Άλκη δεν αρέσει καθόλου στον Γεώργιο. Μην αντέχοντας να διαβάζει ότι θεοποιούν έναν «εγκληματία» ο Γεώργιος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Και όσο ασχολείται με την επόμενη κίνησή του, η Κλειώ συνεχίζει να αγοράζει αποδεικτικά στοιχεία για την εγκυμοσύνη της.

Ο κίνδυνος να ξεσκεπαστεί ο Άλκης είναι πια πολύ κοντά, καθώς ο ντέντεκτιβ έχει στα χέρια του και αυτός ένα περιοδικό που θα αποδείξει την αληθινή ταυτότητα του «Ιταλού» πιανίστα.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 22

Η Ντίντη αρχίζει να έχει υποψίες για την «εγκυμονούσα» νύφη της, καθώς ανακαλύπτει κάτω από τραπέζι ένα ποτήρι του μαρτίνι.

Αρχίζει να πιέζει την Κλειώ να πάνε στο γιατρό και η Κλειώ με τη σειρά της πιέζει τη φίλη και συνεργό της Ιωάννα για παραπάνω πλαστά στοιχεία εγκυμονούσας.

Στον Κολωνό τώρα, ο Αχιλλέας συστήνει τον παραγωγό και τη πρωταγωνίστρια του έργου η οποία έχει άριστες ικανότητες στο…pole dancing

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 23

H Άντζελα έχει γενέθλια και περιμένει να τη θυμηθούν τα παιδιά της. Κανείς όμως δεν δείχνει «εορταστικές» διαθέσεις , πράγμα που την κάνει να νιώθει μελαγχολία.

Ούτε ο Μάκης μπορεί να της φτιάξει τη διάθεση λέγοντάς της ότι εκείνο το βράδυ, σε εκείνη την παραλία ήταν έτοιμος μέχρι πρόταση γάμου να της κάνει.

Και όσο το ζευγάρι της μιας βραδιάς αναπολεί τα παλιά, ο ντετέκτιβ σφίγγει τον κλοιό όλο και πιο πολύ γύρω από τον Άλκη.

Ο Άλκης ετοιμάζεται να κάνει έκπληξη στη μητέρα του, χωρίς να ξέρει ότι ίσως και να είναι η τελευταία φορά που θα γιορτάσει τα γενέθλιά της και μέχρι το βράδυ μπορεί να τον έχουν συλλάβει.

Μήπως έχει κάποια σχέση μ΄αυτό ο επισκέπτης που έρχεται απρόσκλητος στο σπίτι της Μελίνας;

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 24

H ατμόσφαιρα στην αυλή της Μελίνας δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς ο Μάκης έχει βαλθεί να φέρει τον Θανάση στα όριά του.

Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και στο σπίτι του Γεώργιου καθώς η Κλειώ έχει εμφανίσει τον πρώτο υπέρηχο του… αόρατου μωρού της.

Μπορεί προσωρινά να ξεγέλασε πεθερά και σύζυγο αλλά πρέπει να βρει και ένα τρόπο να βγει το βράδυ και να πάει στο μπαρ που της έχει υποδείξει ο ντετέκτιβ.

Κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Άλκη και τα καταφέρνει. Ο εξαφανισμένος Άλκης είναι πλέον μπροστά της και …δεν ξέρει από πού να φύγει.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 25

H ταυτότητα του Άλκη έχει πλέον αποκαλυφθεί. Παρόλο που η Λίζα προσπαθεί να τον σώσει, η Κλειώ στέκεται μπροστά του και είναι έτοιμη να καλέσει τον Γεώργιο.

Στην οικία Σκορδαλιά τώρα επικρατεί πανικός μεταξύ των δυο οικογενειών, όταν ο Αχιλλέας τους ανακοινώνει ότι ο Άλκης δεν γύρισε σπίτι όλο το βράδυ. Τον συλλάβανε ή είχε ατύχημα με τη μηχανή του;

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 26

Η Μελίνα είναι πεπεισμένη ότι ο Άλκης πέρασε το βράδυ του με κάποια φιλενάδα του. Αυτό την κάνει να νιώθει ζήλεια και θυμό.

Θυμό αισθάνεται και η Κλειώ που έχασε τον Άλκη μέσα από τα χέρια της και δεν τον οδήγησε στη φυλακή όπως ονειρευόταν.

Και δεν φτάνει αυτό, ο Γεώργιος έχει καλέσει γιατρό στο σπίτι και είναι θέμα ώρας να αποκαλυφθεί η ψεύτικη εγκυμοσύνη.

Ο Άλκης θέλει να αποκαλύψει στη Μελίνα το τι ακριβώς πέρασε το βράδυ αλλά εκείνη μέσα της πιστεύει ότι θα είναι ψέματα.

Το μόνο αληθινό είναι ότι έχει αρχίσει και ερωτεύεται τον Άλκη.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 27

Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, ο Άλκης ζητάει δουλειά από τον Μάκη.

Μάλιστα του λέει ότι έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες για το μαγαζί.

Ο Μάκης δέχεται και ο Άλκης ξεκινάει να κουβαλάει τελάρα, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στο Θανάση, ο οποίος δείχνει ανοιχτά τη ζήλεια και τη δυσαρέσκεια του.

Οι ιδέες του Άλκη αρχίζουν και υλοποιούνται αμέσως και στο παιχνίδι μπαίνει μέχρι και η Άντζελα.

Ο Αχιλλέας τώρα, παλεύει μεταξύ θεατρικής συνείδησης και της προκαταβολής που του δίνει ο Θράσος.

Μια επίσκεψη όμως θα τα επισκιάσει όλα: ο Γεώργιος κάνει την εμφάνισή του στο μαγαζί.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 28

Ενώ η αυλή στον Κολωνό έχει γίνει κέντρο τυποποίησης λαχανικών, η Μελίνα ζει το δικό της δράμα με τον Γεώργιο απέναντι της.

Ο Θανάσης βλέποντας έναν άγνωστο να μιλά στη Μελίνα, στρέφει την προσοχή του προς τα εκεί και θέλει να μάθει οπωσδήποτε ποιος είναι αυτός ο γοητευτικός άντρας που φαίνεται να έχει θάρρος με τη Μελίνα και φυσικά χώνει τη μύτη του.

Ο Γεώργιος ανακοινώνει στη Μελίνα ότι θα διεκδικήσει να έχει επαφές με το παιδί του.

Η Μελίνα δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Πως θα έρχεται να παίρνει το παιδί, ο άνθρωπος που κυνηγά τον άντρα που αγαπάει;

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 29

Ο Θανάσης έχει βάλει στόχο να ανακαλύψει ποιοι τελικά είναι όλοι αυτοί στο σπίτι της Μελίνας και ποιος φυσικά είναι και εκείνος ο τύπος ο Γεώργιος που κάτι του θυμίζει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί.

Ο Άλκης από την άλλη έχει βαλθεί να εκτινάξει τις πωλήσεις του μανάβικου στην κορυφή.

Η Νάνση σίγουρη πια ότι είναι ερωτευμένη με τον Αχιλλέα, έχει βαλθεί να ξεκινήσει τα γνωστά γυναικεία κόλπα κατάκτησης σε αντίθεση με τη Μελίνα που χωρίς να το επιδιώξει βρίσκεται με τον Άλκη στο μπάνιο.

Στην πόρτα όμως του σπιτιού της βρίσκεται ο Γεώργιος.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 30

Ο Μάκης δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Γεώργιο δείχνοντας του τις, όχι και τόσο, φιλικές διαθέσεις του.

Η Μελίνα με τον Άλκη είναι κλειδωμένοι στο μπάνιο και περνούν τα δικά τους παραδεισένια δευτερόλεπτα, τα οποία θα λήξουν απότομα.

Τα προβλήματα συνεχίζονται και την επόμενη μέρα όταν ο Θανάσης τον καλεί επισήμως σε αγώνα, όχι ως θεατή αλλά ως αντίπαλο.

Το μυαλό του Άλκη είναι φυσικά στην Μελίνα και κανονίζουν να βγουν το πρώτο τους το ραντεβού. Στο πάρκο όμως τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 31

Το ραντεβού της Μελίνας και του Άλκη στέφεται με μεγάλη αποτυχία.

Ένα ακόμα όμως ραντεβού δεν έχει ευχάριστη εξέλιξη: ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γεώργιο ότι οι πελάτες τους διαβάζοντας σε εφημερίδες ότι ο Άλκης Λομασίνι εξαφανίστηκε, στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς άλλους κατασκευαστές κοσμημάτων.

Οι μετοχές της All About Gold αρχίζουν να κινδυνεύουν. Το ίδιο και η θέση του Γεώργιου.

Η Τούλα, άθελά της φέρνει στη επιφάνεια ακόμα ένα άλυτο μυστήριο: Ποιος είναι ο Αλέσσιο που έχει το ίδιο επίθετο με τον Γεώργιο;

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 32

Η Μελίνα έχει αρχίσει σοβαρά να σκέφτεται ότι ο Νικόλας πρέπει να συναντήσει τον πατέρα του.

Ο Άλκης φοβάται ότι αυτό θα είναι η αρχή του τέλους. Δεν μπορεί όμως να εμποδίσει ένα παιδί να γνωρίσει τον πατέρα του.

Η Τούλα, περίεργη για το όνομα Αλέσσιο Λομασίνι και ψάχνοντας, ανακαλύπτει ένα άρθρο που περιγράφει ένα ατύχημα που σημάδεψε την οικογένεια.

Και όση ώρα σκαλίζει το παρελθόν των Λομασίνι, ο Άλκης αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και τη Μελίνα.

Close