Πάτρα: Αυτός έδωσε την Κεταμίνη στην Ρούλα-Τι ισχυρίζεται η οικογένεια του Μάνου

Πάτρα: Αυτός έδωσε την Κεταμίνη στην Ρούλα-Τι ισχυρίζονται συγγενείς του Μάνου. Νέα στοιχεία φωτιά για το πρόσωπο που προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου και οι ισχυρισμοί συγγενών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με το θρίλερ που εξελίσσεται στην Πάτρα. Τις τελευταίες μέρες όλη η Ελλάδα θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους θανάτους των τριών αγγελουδιών και αναρωτιέται πως βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Πάτρα: Εφτασε η ωρα της απολογίας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν πλέον σε τρία επίπεδα την έρευνα για την υπόθεση Πισπιρίγκου. Από την μία αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την δολοφονία της Τζωρτζίνας και προσπαθούν να βρουν άκρη σχετικά με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Από την άλλη αναζητούν τον άνθρωπο ή το μέρος που προμηθεύτηκε η Πισπιρίγκου την κεταμίνη που φαίνεται πως αφαίρεσε την ζωή από την γλυκιά Τζωρτζίνα. Είναι γνωστό ότι μέχρι τώρα και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η κεταμίνη είναι η ουσία που χρησιμοποιήθηκε από την φερόμενη ως δράστη για να αφαιρέσει την ζωή της Τζωρτζίνας.

αυτός-έδωσε-την-κεταμίνη-στην-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρουν απαντήσεις σχετικά με την κεταμίνη. Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Έρχονται συλλήψεις για Μάνο Δασκαλάκη και αδερφή της Πισπιρίγκου

Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμη και σβησμένα αρχεία για να έχουν μία πλήρη εικόνα της Πισπιρίγκου. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει επαφές που είχε η 33χρονη στα social media, συζητήσεις που πραγματοποιούσε στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από το διαδίκτυο από Ελλάδα και εξωτερικό.

αυτός-έδωσε-την-κεταμίνη-στην-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να βρουν πως βρήκε την κεταμίνη η 33χρονη. Η εφημερίδα “Πολιτεία” φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα ένα στοιχείο που αφορά την οικογένεια. Συγκεκριμένα στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να βρήκε την ουσία από συγγενικό της πρόσωπο.

Φαίνεται πως αυτός ο συγγενής εδώ και χρόνια εμπλέκεται με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα. Είναι γνωστό πως η κεταμίνη αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα πριν μερικά χρόνια ήταν στην “μόδα” όσων αφορά τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Οι ζωγραφιές σοκ που αποτυπώνουν την μητέρα

Κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, θεωρούν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορούσε να προμηθευτεί την κεταμίνη από συγκεκριμένο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο είχε αναμειχθεί με ναρκωτικές ουσίες και το γνωρίζει και η οικογένεια Δασκαλάκη.

αυτός-έδωσε-την-κεταμίνη-στην-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Αρχικά ειπώθηκε πως η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργαζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Πέθανε, αφήστε την φώναζε η Ρούλα -Τί πίστευε για Μάνο και ΕΛΑΣ

Μέχρι σήμερα όμως και παρά τις έρευνες που έχουν διεξαχθεί δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο. Ο μόνος προβληματισμός για τους αστυνομικούς είναι από τις τελευταίες ατάκες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από το κελί της ΓΑΔΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close