Πάτρα: Πέθανε, αφήστε την φώναζε η Ρούλα -Τί πίστευε για Μάνο και ΕΛΑΣ

Πάτρα: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι συνταρακτικές καθώς έφτασε η ώρα της απολογίας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ενώπια ενωπίω με την ανακρίτρια θα έρθει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η γυναίκα που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, και τις υπόνοιες ότι μπορεί να έχει σκοτώσει και τα άλλα της δύο παιδιά.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Έρχονται συλλήψεις για Μάνο Δασκαλάκη και αδερφή της Πισπιρίγκου

Η κατηγορουμένη πάντως εμμένει στη θέση της και αρνείται ότι είναι εκείνη που έβαλε την κεταμίνη στο παιδί της, προκαλώντας του μαρτυρικό θάνατο. Μάλιστα, στη χθεσινοβραδυνή συνάντηση που είχε με τους δικηγόρους της, ήταν απόλυτη. «Η ουσία αυτή υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση των γιατρών»…

 

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου–Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ζωγραφιές σοκ που αποτυπώνουν την μητέρα

«Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμενης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να τη βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται. Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ηδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία του παιδιού» είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η ανακριτική έρευνα ωστόσο τρέχει, όπως τρέχουν και οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Της Μαλένας και της Ίριδας.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Πέθανε, αφήστε την φώναζε η Ρούλα -Τί πίστευε για Μάνο και ΕΛΑΣ

Και την ίδια ώρα, η εισαγγελία της Πάτρας ανοίγει δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με το έθνος, ενώ παράλληλα θα γίνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της θανούσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close