Αλέξης Κούγιας: “Κλαρινογαμπρός ο Δασκαλάκης”

Όπως όλα δείχνουν ο Αλέξης Κούγιας, σκοπεύει να δυσκολέψει πολύ τον Μάνο Δασκαλάκη που στέκεται στην πλευρά της Υποστήριξης της κατηγορίας.

Μία δύσκολη και πολύωρη διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται ότι θα έχει σήμερα μπροστά του ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου , Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις της υπεράσπισης της κατηγορουμένης για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Αλέξης Κούγιας: “Κλαρινογαμπρός ο Δασκαλάκης”

Δείτε ακόμα: 13χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν τρεις άγνωστοι άνδρες

Ο πατέρας των τριών παιδιών που σύμφωνα με την Δικαιοσύνη οδηγήθηκαν στον θάνατο από τα χέρια της μητέρας τους, θα συνεχίσει σήμερα την κατάθεση που ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίου στο δικαστήριο, με την διαδικασία να προχωρά με την εξέταση του από τον συνήγορο της 34χρονης, Αλέξη Κούγια.

Όπως όλα δείχνουν ο συνήγορος της 34χρονης προσωρινά κρατούμενης κατηγορούμενης , σκοπεύει να δυσκολέψει πολύ τον πατέρα των τριών παιδιών που στέκεται στην πλευρά της Υποστήριξης της κατηγορίας απέναντι από την γυναίκα που πριν έναν χρόνο θεωρούσε όχι μόνο αθώα αλλά και “υποδειγματική μητέρα”.

Ο κ. Κούγιας είπε μάλιστα έξω από το δικαστήριο στην προηγούμενη συνεδρίαση πως στην επόμενη δικάσιμο , δηλαδή στην σημερινή “κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος”, φροντίζοντας να διευκρινίσει πως δεν εννοεί κάποιον νέο κατηγορούμενο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αλέξης Κούγιας: “Κλαρινογαμπρός ο Δασκαλάκης”

Δείτε ακόμα: Σάκης Αρναούτογλου : Τι είναι η κατάρρευση της πολικής δίνης και πώς θα επηρεάσει Ευρώπη και Ελλάδα

Ο μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι “την στήριξα την κατηγορούμενη ως όφειλα μέχρι που συνελήφθη” καθώς δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο, όπως ανέφερε, που να τον κάνει να αμφιβάλει για την μητέρα των παιδιών του. Είπε επίσης πως εκ των υστέρων δίνει άλλη ερμηνεία σε γεγονότα και πλέον στηρίζοντας τις παραδοχές του κατηγορητηρίου συνδέει τα περιστατικά που εμφάνιζαν τα παιδιά, με κρίσεις στην σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε ο Μάνος Δασκαλάκης , ο χαμός της Τζωρτζίνας σχετίζεται άμεσα με την απόφαση του να φύγει για ακόμη μία φορά από το σπίτι όπου είχε επιστρέψει όταν η 9χρονη έμεινε καθολικά ανάπηρη μετά από επεισόδιο ανακοπής που υπέστη στο Νοσοκομείο .

Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη η άρνηση του να δεχθεί την πρόταση της 34χρονης να “τα βρουν” και αντίστοιχα η δική της άρνηση να δεχθεί ότι η επιστροφή του αφορούσε αποκλειστικά στην κατάσταση του παιδιού, ήταν αυτή που οδήγησε το κοριτσάκι ξανά, στο Νοσοκομείο και εν συνεχεία στην απώλεια του.

“Το έκανε για να με τιμωρήσει” είπε ο μάρτυρας στο δικαστήριο , δίνοντας αφορμή στην υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου να δηλώσει πως με αυτήν την εκδοχή , ο Μάνος Δασκαλάκης “κονιορτοποίησε το κατηγορητήριο”.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια , ο ισχυρισμός του μάρτυρα στο δικαστήριο είναι εντελώς διαφορετική συνθήκη από εκείνη που δέχεται το παραπεμπτικό βούλευμα το οποίο θεωρεί κίνητρο των δολοφονιών την εμμονή της 34χρονης να “κρατήσει στο σπίτι” τον μέχρι τότε σύζυγο της.

Αλέξης Κούγιας: “Κλαρινογαμπρός ο Δασκαλάκης”

Δείτε ακόμα : Πότε Έρχονται οι Αλκυονίδες Ημέρες για το 2023

Ο 31χρονος πατέρας αναμένεται πως σήμερα θα ερωτηθεί για όλα και φέρεται να είναι προετοιμασμένος για την “μάχη” ουσίας αλλά και εντυπώσεων στην οποία θα κληθεί όχι μόνο να επαναλάβει εκείνα που έχει σημειώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση η υπεράσπιση της άλλοτε συζύγου του , αλλά και σε εκείνα που θα θελήσει να αναδείξει ο κ. Κούγιας ο οποίος εξαρχής έχει αμφισβητήσει τα πάντα δηλώνοντας πως η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι μία “δικαστική πλάνη”.

Αλέξης Κούγιας: “Κλαρινογαμπρός ο Δασκαλάκης”
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποιος κατηγορούμενος όχι για την ουσία της υπόθεσης αλλά γιατί ανέφερε αναληθή γεγονότα. “Σιγά μια μάνα να μην σκότωνε τα παιδιά της για εναν κλαρινογαμπρό….

Ο ίδιος έκανε φραστική επίθεση στους ιατροδικαστές Γρηγόρη Λέων και Δημήτρη Γαλεντέρη οτι βγαίνουν στα κανάλια για να αποκτήσουν δημοσιότητα όταν δεν έχουν κάνει ιατροδικαστική εξέταση.

Λίγο πριν τις 10 σύμφωνα με το www.dikastikoreportaz.gr έφθασαν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της κατηγορουμένης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέφθασε συνοδευόμενος από τον ένα εκ των συνηγόρων του Δ. Γεωργακόπουλο.

Λίγο πριν τις 10 έφθασαν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της κατηγορουμένης.

Μόλις μπήκε στην αίθουσα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η πρόεδρος του Δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους και για λόγους υγείας αντικαθίσταται ένας ένορκος.
Ο Αλέξης Κούγιας έκανε θέμα ακυρότητας της σύνθεσης του Δικαστηρίου λόγω της αιφνίδιας παραίτησης του ενόρκου και την αντικατάσταση του με επιλαχούσα ένορκο.
Η πρόεδρος είπε ότι υπάρχουν λόγοι υγείας και προσωπικοί λόγοι τους οποίους δεν μπορεί να ανακοινώσει δημόσια.
Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Στην συνέχεια της κατάθεσης του ο κ. Δασκαλάκης ρωτήθηκε από τον κ. Κουγια πόσες καταθέσει έχει δόσει για τις υποθέσεις των τριών παιδιών τους. Όλες οι καταθέσεις μου είναι αξιόπιστες απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.
Θυμάστε πότε δηλώσατε υποστήριξη της κατηγορίας;
Δασκαλάκης: Ημερομηνιακά όχι.
Κούγιας: Να σας θυμίσω εγώ; Μπορείτε να πείτε ποια κατηγορία υποστηρίζετε; Τι αποδίδετε στην κ. κατηγορουμένη;
Δασκαλάκης: Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε στις 11/4 στο Καραμανδάνειο. Στον δεύτερο όροφο

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε στις 11/4 στο Καραμανδάνειο. Στον δεύτερο όροφο. Όλα τα παιδιά είχαν τους γονείς τους. Δεν μπορώ να προσδιορίσω την ώρα ακριβώς . Μόνο ότι λέει το βούλευμα. Με κεταμίνη λένε στο βούλευμα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ δεν γνωρίζω πως το έκανε. Από τη στιγμή που της το προσάπτει η πολιτεία
Κούγιας: 6/4/22 έχετε κάνει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας. Πότε, που και με ποιο τρόπο έδωσε η κ. κατηγορουμένη κεταμίνη στην κόρη σας;
Η πρόεδρος του λέει ότι δεν μπορεί να υποβάλει παραπειστική ερώτηση.
Κούγιας: Διαμαρτύρομαι εντονότατα. Ας τελειώσει το δικαστήριο σε 5 χρόνια (Ρωτά πως έδωσε την κεταμίνη στο Αγλαΐα Κυριακού.)
Δασκαλάκης: Δεν μπορώ να γνωρίζω πως το έκανε
Κούγιας: Εσείς ρωτήσατε τους γιατρούς πως σκότωσε η κατηγορουμένη την κόρη σας;
Δασκαλάκης: Δεν είχα καμιά δουλειά να τους μιλήσω. Είχαν καταθέσει.

Close