Πάτρα εξελίξεις : Συνάντηση Πλεύρη με Ηλιάδη  – Το Υπουργείο Υγείας ζητά τα πρακτικά της δίκης

Δίκη Πάτρα : Συνάντηση σήμερα Πλεύρη με Καρβέλη – Ηλιάδη μετά τις αιχμές Κούγια για «εμπόριο» οργάνων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέα Ηλιάδη.

Η πολιτική ηγεσία εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον γιατρό για την στοχοποίηση που δέχεται ίδιος και οι άλλοι γιατροί και θα υπάρξει πλήρης νομική υποστήριξη από την ΥΠΕ στις μηνύσεις που τους έχουν υποβληθεί αλλά και σε μηνύσεις που θα κάνουν για την προάσπιση της προσωπικότητας τους. Το Υπουργείο Υγείας θα ζητήσει τα πρακτικά της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου και αν έχουν ειπωθεί πράγματα που θίγουν θεσμούς του Υπουργείου να κινηθεί αυτοτελώς το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με το enikos.gr .

Δείτε επίσης : Δίκη Πάτρα: Οι υπόνοιες για εμπόριο οργάνων

«Ως υπουργός έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψω την προσβολή των θεσμών και των λειτουργών του ΕΣΥ. Είμαστε δίπλα στους γιατρούς μας με πλήρη νομική υποστήριξη και θα τους στηρίξουμε για να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους. Προβαίνουμε άμεσα σε όποια ενέργεια απαιτείται» αναφέρει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δείτε επίσης : Δίκη Πάτρα : Καταπέλτης ο Ανδρέας Ηλιάδης με την κατάθεση του

Ως υπουργός έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψω την προσβολή των θεσμών και των λειτουργών του ΕΣΥ.

Είμαστε δίπλα στους γιατρούς μας με πλήρη νομική υποστήριξη και θα τους στηρίξουμε για να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους.
Προβαινουμε άμεσα σε όποια ενέργεια απαιτείται. pic.twitter.com/LRWCJPtkol

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) April 6, 2023

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close