Πάτρα: Ερευνώνται οι Διαγώνιες εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Πάτρα : Ερευνώνται οι Διαγώνιες εκδορές στη μύτη της Μαλένας- Οι αποκαλύψεις του  Πέτρου Κουσουλόυ .

Στην  εκπομπή  αλήθειες με την Ζήνα ο Πέτρος Κουσουλός μετά τις αποκλειστικές αποκαλύψεις που έκανε στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” έδωσε νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το e-reportaz, μεταξύ άλλων παρουσίασε αποσπάσματα από το ημερολόγιο του νοσοκομείου όταν νοσηλευόταν η Μαλένα ενώ έδωσε την πληροφορία ότι διερευνάται προσεκτικά το τι προκάλεσε τις εκδορές στη μύτη του ηλικίας 3,5 ετών παιδιού.Όπως ανέφερε οι γρατζουνιές ήταν βαθιές και ήταν ψηλά και στο πλάι της μύτης της Μαλένας και είχαν διαγώνια φορά.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα- Δεν γίνεται τίποτα… Αφήστε το να «φύγει

Πάτρα – Παιδοογκολόγος Μαλένας: Δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια

Η παιδοογκολόγος που κούραρε τη Μαλένα ,το πρώτο κορίτσι της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε το 2019 μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ξεκαθάρισε ότι ο θάνατος της Μαλένας δεν οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια.

Ούτε χρόνια ,ούτε οξεία. “Είχαν γίνει όλες οι εξετάσεις και το ήπαρ του παιδιού ήταν σε άριστη κατάσταση μια μέρα πριν” είπε η γιατρός η οποία ζήτησε να γίνει νεκροτομή του 3,5 ετών κοριτσιού καθώς δεν υπήρχε σαφής αιτία θανάτου.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα

Η ίδια ανέφερε ότι είπε στους γονείς να κάνουν αναλυτικές εξετάσεις ώστε να διερευνηθεί η αιτία θανάτου και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα που μπορεί να επέφερε επιπτώσεις και στο μεγάλο κορίτσι της οικογένειας ,την Τζωρτζίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close