Πάτρα: Η δικογραφία φωτιά για τις δολοφονίες της Μαλένα και της Ίριδας

Πάτρα: Έξαλλη η Πισπιρίγκου με την ψυχολόγο. Στέλνει μηνύματα μέσα από τη φυλακή οργισμένη.

Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου μελετάει μαζί με τους δικηγόρους της, τη δικογραφία για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, που από χθες βρίσκεται στα χέρια τους. Επίσης είναι οργισμένη με το πόρισμα της παιδοψυχολόγου που την επισκέφθηκε στις φυλακές, για τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας. Δείτε παρακάτω:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει νέα μηνύματα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεσή της.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα : Σε αναμμένα κάρβουνα η Πισπιρίγκου Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Μιλάει για μια κατάφορη αδικία που έρχεται να πλαισιώσει ψεύτικες, όπως τις χαρακτηρίζει, μαρτυρίες και επιστημονικά στοιχεία που όπως τονίζει από την πρώτη στιγμή, είναι αμφισβητήσιμα.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα νέα στοιχεία σοκ για τους θανάτους των τριών παιδιών

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Mega για την εντολέα του, η οποία κλήθηκε επίσημα να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο δικηγόρος δήλωσε αρχικά πως η 33χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς θεωρεί πως την αδικεί ο τρόπος που σκιαγραφείται η προσωπικότητά της.

Αναφορικά με τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους των δύο παιδιών (Μαλένα – Ίριδα) λέει: «Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια, υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση».

Πάτρα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα της ψυχολόγου για τον Μάνο Δασκαλάκη-απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης

Παράλληλα, για την παιδοψυχολόγο αναφέρει πως αν και είχε λάβει παραγγελία να συντάξει έκθεση για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το newsit, εκείνη προχώρησε σε σκιαγράφηση της μητέρας και του πατέρα.

«Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά πως δεν το έκανε για την δημοσιότητα.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Γνώριζαν για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας οι ιστοπαθολόγοι;

«Ήταν εγκατεστημένοι εκπρόσωποι του Τύπου έξω από το σπίτι της και η ίδια κάποιες φορές τους μίλησε» προσέθεσε.

«Η κατηγορούμενη στο ερώτημα “πώς έφυγαν” τα παιδιά της, δίνει την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί που τα εξέτασαν και οι ιατροδικαστές» λέει ο δικηγόρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close