Πάτρα: Μνημόσυνο για τα 3 αγγελούδια  – Συνεχίζει τις έρευνες το ανθρωποκτονιών

Πάτρα: Μνημόσυνο για τα 3 παιδιά που έφυγαν από την ζωή –  Συνεχίζει τις έρευνες το ανθρωποκτονιών

Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα ( συμπληρώνονται 40 ημέρων από την ημέρα που “έφυγε”), την Ίριδα και την Μαλένα θα τελέσει ο Μάνος Δασκαλάκης και η σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, την Κυριακή το πρωϊ στο ναό του Αγίου Ελευθερίου, στην Πάτρα.

Πάτρα: Μνημόσυνο για τα 3 αγγελούδια – Συνεχίζει τις έρευνες το ανθρωποκτονιών

Καλούν μάλιστα συγγενείς, φίλους και γνωστούς να προσέλθούν και να προσευχηθούν μαζί τους.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Οι ημερομηνίες κλειδί και τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Στο μεταξύ, όσο οι ημέρες περνούν, τόσο μεγαλώνει η αγωνία της οικογένειας Δασκαλάκη για τους λόγους που οδήγησαν τα τρία τους παιδιά στον θάνατο, σε διάστημα 33 μηνών.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής προχωρούν με εντατικό ρυθμό, όσο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, με την ελπίδα ότι θα δώσουν απαντήσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Θα “μιλήσει” η Τζωρτζίνα;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.news, η έρευνα από την πλευρά της Αστυνομίας επικεντρώνεται αυτήν την ώρα, στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Οι τελευταίες εξελίξεις  Θα καταθέσει βίντεο από το νοσοκομείο ο πατέρας

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής έχουν ήδη μπει όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που έχουν συλλεχτεί και αφορούν στο χρονικό διάστημα από την πρώτη νοσηλεία του παιδιού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 7 Απριλίου 2021, όπου εισήχθη με επεισόδιο σπασμών και αργότερα παρουσίασε καρδιακή ανακοπή, μέχρι και τον θάνατό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν επισκεφθεί την Πάτρα, με άκρα μυστικότητα, για να συλλέξουν πληροφορίες.

Μέχρι ώρας, ασφαλείς πηγές αναφέρουν σύμφωνα με το tempo24.news ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία των καταθέσεων των γιατρών ή οποιουδήποτε άλλου χειρίστηκε το περιστατικό του παιδιού στην Πάτρα, αφού πρώτα θα κληθούν οι άνθρωποι από το Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close