Πάτρα : Το θρίλερ στην  υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα που έχει προκαλέσει Πανελλήνιο ενδιαφέρον. 

Ως γνωστόν, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και οι δικαστικές αρχές έχουν αναλάβει να ρίξει φως στην υπόθεση με τις έρευνες να στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

Πάτρα: Mπορεί να είναι κάτι τυχαίο ίσως όμως και κάτι πολύ σοβαρό – Τι λέει η αστυνομία

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας το Σάββατο το πρωί, 12/02, στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» στην τηλεόραση του OPEN, τόνισε σύμφωνα με το  thecaller.gr πως οι 2 πρώτοι θάνατοι δεν συνδέονται μεταξύ τους με γονιδιακή νόσο, άρα «περιμένουμε το πόρισμα για τον τρίτο θάνατο».

Δειτε επίσης  : Πάτρα ραγδαίες εξελίξεις: Ζητήθηκε εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας

Ο ίδιος υποστήριξε πως μπορεί να υπάρξει εκταφή και των υπόλοιπων 2 παιδιών, δεν τόνισε πως «δεν φαίνεται γενετική προδιάθεση». «Αν βρούμε κάτι ασυνήθιστο στο 3ο παιδί, θα γίνει εκταφή στα άλλα δύο», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση αρμόδιοι αξιωματικοί, που επικαλείται το ieidiseis.gr, «μπορεί να είναι κάτι τυχαίο και επιστημονικά τεκμηριωμένο, ίσως όμως και κάτι πολύ σοβαρό. Αν κάτι δεν είναι αδύνατο, μπορεί να έχει συμβεί…». Πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι η υπόθεση θέλει προσεκτική, σοβαρή και ενδεχομένως χρονοβόρα διερεύνηση για να υπάρξει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close