Πάτρα: Ο μπαμπάς αγκάλιαζέ και φιλούσε το παιδί η μάνα ποτέ

Πάτρα: Ο μπαμπάς αγκάλιαζε και φιλούσε το παιδί η μάνα ποτέ- Τί λέει η μαρτυρία για την Τζωρτζίνα.

Η ψυχοθεραπεύτρια Μανουσία Κυπραίου, μίλησε στο «Τι λες τώρα!» για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και τον αιφνίδιο θάνατο τριών κοριτσιών μέσα σε διάστημα 3 ετών.

Η κ. Κυπραίου σχολίασε την υπόθεση του θανάτου των τρίων κοριτσιών από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Η κοινωνία είναι πληγωμένη, και έχουμε αύξηση κακοποιητικών συμπεριφορών και εγκλημάτων. Όποια ζητήματα αφορούν σε παιδιά, πάντα δημιουργεί και σε εμάς το συναίσθημα του αβοήθητου, της εγκατάλειψης της παραμέλησης.

Ο θάνατος τριών παιδιών, δημιουργεί αμφιβολίες και από την άλλη μας φέρνει σε επαφή με το ζήτημα του θανάτου, το οποίο συνήθως μας προκαλεί φόβο και ανησυχία.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Όλες οι μαρτυρίες για τις μελανιές και τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Ο μπαμπάς αγκάλιαζέ και φιλούσε το παιδί η μάνα ποτέ

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα για το θέμα του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια. Η εφημερίδα «Μπαμ» αποκάλυψε μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών.

«Αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε»

Πάτρα: Ο μπαμπάς αγκάλιαζέ και φιλούσε το παιδί η μάνα ποτέ

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα έμεινε 1 μήνα εντατική όταν κατάπιε ένα τασάκι γόπες

«Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού.

Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσε τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμενη και ανήσυχη»

»Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της.

Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα. Συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της, το πρωίμας έλεγε «δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά» και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, με τον άντρα της στην θάλασσα που έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγούδαγε αυτός», ανέφερε η συγκλονιστική μαρτυρία της εργαζόμενης.

Τι έλεγε η Μαρτυρία για τον Πατέρα

Πάτρα: Ο μπαμπάς αγκάλιαζέ και φιλούσε το παιδί η μάνα ποτέ

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης Ξεσπά  Το δίκιο δεν θα αργήσει

Ο Μάνος ερχόταν και αυτός πρωί απόγευμα. Κάποια στιγμή στο τέλος είχε σταματήσει να έρχεται πρωί γιατί δουλεύε.  Ήταν πιο εκδηλωτικός με την Τζωρτζίνα. Την χάιδευε τη φιλούσε. Η Μάνα της ποτέ.

όταν είναι σε αυτή τη κατάστασή το παιδί σου και ξέρεις ότι μπορεί και να μη το ξαναδείς πέφτεις πάνω του, το φιλάς.

Έχουμε δει ανθρώπους και ανθρώπους να χάνουν τα παιδιά τους ή να χαροπαλεύουν τα παιδιά τους

Η κ. Κυπραίου στάθηκε στην αντίδραση της μητέρας, που σύμφωνα με μαρτυρία, η μητέρα ακολουθούσε το τυπικό ωράριο επισκέψεων και «πήγαινε για μπάνια».

«Σε καταστάσεις νοσηλείας σε παιδιά, οι μητέρες είναι ταραγμένες, έχουν αγωνία. Δεν μπορώ να κρίνω πώς εκτονώνει ο καθένας την ανησυχία του. Ωστόσο, το να προσπαθήσεις να αποσυνδεθείς από αυτόν τον πόνο είναι δύσκολο, ειδικά για μία μητέρα», συμπλήρωσε.

«Η μητέρα και η μητρική φροντίδα είναι θεραπευτική για τα παιδιά. Το χάδι και η αγκαλιά έχουν θεραπευτικές δυνατότητες. Εάν η μητέρα είναι ψυχρή, τότε το παιδί ψάχνει μία άλλη φιγούρα για να σταθεί και να πάρει την αγκαλιά.

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών τη Δευτέρα στην Πάτρα

Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής μετέφερε στο «Τι λες τώρα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. ‘Όπως είπε, κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Πάτρα.

Το ειδικό αυτό κλιμάκιο αναμένεται να πάρει καταθέσεις 50 γιατρών που σχετίζονται με την υπόθεση των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα παρά το γεγονός ότι το κλιμάκιο είναι «διαβασμένο» και οργανωμένο.

 

Close