Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο των 3 παιδιών-Ο θάνατος των τριών παιδιών μέσα σε διάστημα τριών χρόνων  έχει σοκάρει το πανελλήνιο και προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Θλίψη χωρίς τέλος και μυστήριο στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών ανήλικων κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Πάτρα: Οι γονείς κινούνται κατά πάντως υπευθύνου για τα νεκρά παιδιά – Παρέμβαση εισαγγελέα

«Όλα άλλαξαν σε μια στιγμή»

Τον Απρίλιο του 2019 «έφυγε» το πρώτο παιδί σε ηλικία 3,5 ετών. Είχε νοσηλευτεί σε ογκολογικό νοσοκομείο της Αθήνας με λευχαιμία, με την υγεία του μέρα με τη μέρα να βελτιώνεται.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Tα ερωτήματα του Ιατροδικαστή για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας Τι λέει η μητέρα

«Το παιδί ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαμηλή η λευχαιμία που είχε, σε πολύ χαμηλό βαθμό, ιάσιμη 100%», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Πάτρα: Οι γονείς κινούνται κατά πάντως υπευθύνου για τα νεκρά παιδιά – Παρέμβαση εισαγγελέα

Ξαφνικά, ένα μεσημέρι η κλινική εικόνα του κοριτσιού, άλλαξε ριζικά. Δραματικές στιγμές εξελίχθηκαν εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVENEWS.

«Αποχώρησα για λίγο από το ίδρυμα και παρέμεινε δίπλα της η μητέρα της. Περίπου στις 16:40 με κάλεσε η σύζυγός μου έντρομη και με ενημέρωσε ότι το παιδί δεν ήταν καλά.

Δειτε επίσης : Πάτρα: Μυστήριο o θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας Τι μελετούν οι γιατροί

«Το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Η γιατρός κοιτούσε την Μαλένα με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να της πιάσω το μπράτσο και να της πω, ‘Τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιηθείς;’», είπε η μητέρα των κοριτσιών.

Ο θάνατος αρχικά αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς.

«Βγήκε ο γιατρός της ΜΕΘ και μας ανακοίνωσε ότι το παιδί δε δείχνει σημάδια επαναφοράς και ότι θα προσπαθήσει άλλα 25 λεπτά, όπως και έκανε. Στις 18:05 μας ανακοίνωσε τον θάνατό της».

Η ιατροδικαστική έκθεση απέδωσε τον θάνατο σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα, με τους γονείς να κάνουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Πάτρα: Οι γονείς κινούνται κατά πάντως υπευθύνου για τα νεκρά παιδιά – Παρέμβαση εισαγγελέα

Τον Μάρτιο του 2020, η μητέρα βρήκε χωρίς σφυγμό το έξι μηνών κοριτσάκι της, που είχε γεννηθεί λίγους μήνες μετά την πρώτη απώλεια. Το πόρισμα εργαστηρίου απέδωσε τον θάνατο σε σπάνια αγενεσία βλεφοκόμβου.

Η τραγωδία δεν έχει τέλος. Ακολούθησε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο χαμός και του τρίτου κοριτσιού, πριν από 12 ημέρες, από ανακοπή.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Σε εξειδικευμένο κέντρο για γονιδιακά σύνδρομα τα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας

Παρενέβη ο εισαγγελέας

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα από το 2019 έως το 2022 διέταξε η εισαγγελία σύμφωνα με το .megatv.com Αυτό συνέβη για να απαντηθούν τα ερωτήματα των 10 με 12 γιατρών γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί ο θάνατός τους. Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί, η Ίριδα, φαίνεται να είχε διαγνωστεί με αγενεσία βλεφόκομβου, με τους γιατρούς να λένε ότι αν το παιδί έπασχε από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ζήσει για επτά μήνες. Θα είχε χάσει τη ζωή της από τις πρώτες ώρες.

Πάτρα: Οι γονείς κινούνται κατά πάντως υπευθύνου για τα νεκρά παιδιά – Παρέμβαση εισαγγελέα

Και το τρίτο περιστατικό όμως, με την 9χρονη Τζωρτζίνα, προκαλεί ερωτήματα. Φαινόταν να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Δείτε επίσης : Πάτρα – 13χρονος φώναζε για βοήθεια και κατήγγειλε πως προσπάθησαν να τον απαγάγουν

Και αυτό το παιδί, το τρίτο, πέθανε με τη μητέρα του δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα ανέφερε ότι είχε ξαφνικό πρόβλημα.

Close