Πάτρα: Μην βλέπετε παντού υποθέσεις Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση από την Πάτρα με τα τρία νεκρά αδέρφια. Οι γονείς περιμένουν απαντήσεις και ο δικηγόρος τους, τονίζει με νόημα: «μην βλέπετε παντού υποθέσεις Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»…

 

Δείτε ακόμη Πάτρα : Ίσως ιατρικό λάθος, αλλά … Τι λέει η πλευρά του πατέρα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Οι πληροφορίες για τον απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην 9χρονη Τζωρτζίνα σε νοσοκομείο στην Πάτρα, έδωσαν τροφή για σχόλια, συζητήσεις αλλά και υποθέσεις. Για σενάρια που έχουν φτάσει και στα αυτιά των γονέων, που ζουν το δικό τους δράμα και περιμένουν να μάθουν με επίσημα στοιχεία, πώς και γιατί έφυγαν τα παιδιά τους, μέσα σε τρία χρόνια.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα συγκλονίζουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τις online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στη μικρή Τζωρτζίνα, ώστε να φανεί εάν παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες, φαίνεται πως υπήρξε κάποια εξωτερική παρέμβαση.

Πάτρα-Οικογένεια-Δασκαλάκη

Δείτε ακόμη Πάτρα ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις: Ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας δείχνει εξωτερική παρέμβαση

Ωστόσο ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς των τριών ανήλικων κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, Δημήτρης Καράμπελας, δηλώνει στο newsit.gr, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει στα ΜΜΕ για τον απινιδωτή, ένα έχω να σας πω: Δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων. Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια παρέμβαση- επειδή μιλήσαμε και χθες το βράδυ με εξειδικευμένο γιατρό πάνω σε αυτά τα θέματα- ήταν απόλυτος ότι δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση από εξωγενή παράγοντα στο συγκεκριμένο μηχάνημα».

 

Δείτε ακόμη Άνοιξε το Τριώδιο: Τί σημαίνει

Σε διευκρινιστική ερώτηση του newsit.gr εάν μπορεί να γίνει παρέμβαση από κάποιον που γνωρίζει το μηχάνημα, η απάντηση του δικηγόρου των γονιών, είναι ότι δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση από κανέναν. «Από την στιγμή που μπαίνει το μηχάνημα στο ανθρώπινο σώμα, δεν μπορεί να γίνει τέτοια παρέμβαση. Έχουμε σήμερα ραντεβού με έναν άλλον γιατρό για να μας διαφωτίσει σε κάποια ιατρικά θέματα και μέσα στην ημέρα θα εκδοθεί αναλυτικά νέα ανακοίνωση της οικογένειας. Αναμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις που εκτιμώ ότι μέχρι τέλος Φλεβάρη θα τις έχουμε. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα για εμάς για να τελειώσει αυτή ιστορία»

Με πληροφορίες απο το newsit.gr

Close